Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Motosikletle çıktıkları Güneydoğu turu kapsamında Halfeti'ye gelen 2 kişinin metruk evde cesedi bulundu
Çeken Mahallesi'nde bulunan metruk evden kötü kokular geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, evde yaptığı aramada, 2 kişinin hareketsiz yattığını görünce 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede söz konusu 2 kişinin öldüğü belirlendi.
Polis ekipleri, yaptığı incelemede, cesetlerin Engin Öksüz (33) ile Abdullah Türk'e (50) ait olduğunu saptadı. Cesetler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada, Öksüz ile Türk'ün bir süre önce motosikletle çıktıkları Güneydoğu turu kapsamında ilçeye geldikleri ve yakınlarının polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. milliyet
İLAHLA VURULUP BAŞLARI TAŞLA EZİLMİŞ
Cenazeleri teslim almak için İstanbuldan gelen arkadaşları Mehmet Bora, cinayeti işleyenlerin bir an önce bulunmasını istedi. Mehmet Bora, şunları söyledi: "Arkadaşlarımız İstanbuldan hareket ederek, Ege ve Doğu turuna çıktı. Doğu turunu bitirdikten sonra Karadeniz üzerinden tekrar İstanbula dönmek istiyorlardı. Engin ağabey, Şanlıurfada son olarak eşi ile görüştükten sonra bir daha kendisine ulaşılamamış. Birkaç günden bu yana kendilerine ulaşılamıyordu. Biz de jandarma ve polis ekiplerine haber verdik, Halfeti barajına kamp kurmak istemişler, orada ne olduğunu bilmiyoruz. Şüpheliler ortada yok, kişi ve kişiler önce arkadaşlarımızı silahla vurulup, tanınmaları için kafalarını taşla ezmiş."
Abdullah Türk ve Engin Öksüzün cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumunda yapılacak olan otopsinin ardından, defnedilmek üzere İstanbula gönderilecek.
"BAŞKA YERE GİDİN DİYE YALVARDIM"
Dün gece metruk bir binada cesetleri bulunan motosiklet tutkunları Abdullah Türk ile Engin Öksüzün, ölümü, motosiklet tutkunlarını yasa boğdu.
Öksüzün sosyal medya sitesi Facebookta paylaşımlarda bulunan arkadaşları başsağlığı diledi. Olayın bir an önce aydınlatılması yönünde mesajların yazıldığı paylaşımlarda Moto Senkron Uğur adlı kullanıcı, "Allah kahretsin Ben demiştim demekten nefret ediyorum. Oytunu vazgeçirdim o turdan ama Engine yalvardım resmen Başka yere gidin diye. 15 Temmuzda dükkana uğradı yağını tamamladım. Üzgünüm başımız sağ olsun" mesajı yer aldı.
SON GÖRÜŞME TELEFONLA
Türkiye Enduro Kulübü yetkilileri tarafından sosyal medyada yayınlanan mesajda, yetkililerden birinin en son 21.07.2014 saat 13:00 civarında telefon ile görüştüğü Öksüz ve Türkün, Gaziantep - Halfetide olduklarını, bölge insanından aldıkları tavsiye üzerine civarda gezeceklerini söylediklerini belirtmişti.
Sosyal medya hesaplarında en son Şanlıurfa Birecikte yer bildirimi yaptıkları belirtilen motorculardan Abdullah Türkün saat 14.48 civarı kendi paylaşımlarına yaptığı yorumdan sonra iki motorcudan da haber alınamadı.
Her ikisinin de telefonlarına ulaşamayan motorcuların silahla vurularak öldüğü öğrenilirken, kulüp yetkilisi Aşır Enginin Urfa polisi ve jandarmaya bilgi verdiği, AFAD ve AKUTun konuyla ilgili bilgilendirildiği öğrenildi. milliyet