- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
çözüm sürecine karşı gelen itiraz eden ler bugün çözüm süreci bitti bunun sorumlusu erdogandır dediğinde benim de şöyle diyesim geliyor hani çözüm sürecini istemiyor ve onaylamıyordunuz sırf muhalafet ve erdogan nefreti için bu iki yüzlülüge ne gerek var ki diyorum sonra düşünüyorum zaten bu onların işi mesele ülke devlet şu bu degil mesele akp yi ve rte nı indirme meselesi
Yine mi ,Akp'li seçmenler.
Çekin su ellerinizi,dillerinizi !
Şurda hdpli arkadaslariniza saygı duyarken
Akp'li secmenlere hakaret üstüne hakaret ediyorsunuz.Hani hdpde çok kötüydü.
Nasıl bir ikiyüzlülüktür bu?
Şahsen bende chp ve hdplilere saygı duymuyorum.
Seçimlerde Chp'li milletvekili,demirtaşa,birlikte iyi salladık diye düşünüyorum,cümlesine ne diyorsunuz peki!
Çirkinleşmeyın ifaden senın sevıyenı gösterır,onca yorumuna ben çirkinleşme dedimki sana,lafınızı bılın,şehıtı kullanan sensın,ben örnek verdim senın tezin üstüne
Daha dün eşimimn kuzenini verdik konyada toprağa derken bugün yine geldi acı haber 6 şehit daha varama ciddi yorumumu yapayım 35 40 vatan evladımız sehıt oldu nolacak kı bu sekılde hdp oyları baraj altına dusunce otomatıkman oylar akp ye gıdecek ve yıne meclıste %40 %45 oranlarında temsıl olabılır zaten akp nın kendı secmenı herhangı sebepten öturu vazgecmıyor partısınden kendı tabanı + hdp nın oyları yeter tek basına ıktıdarlıga
oyle buyuk uzuntuyle ızlıyorum neye kurban gıdıyo yavrularımız onu da bılmıyoruzDaha dün eşimimn kuzenini verdik konyada toprağa derken bugün yine geldi acı haber 6 şehit daha var
Amin adrem ah bide biz bilsek bingölde eşi sabaha deki tek başına naaşı beklemiş yanın bir tek oğlu var babam göreve gitti diyor kuzum daha çok küçük 5 yaşında off adrem offf neler yazacamda yazmıyorumoyle buyuk uzuntuyle ızlıyorum neye kurban gıdıyo yavrularımız onu da bılmıyoruzailenize Allahtan sabır dılıyorum
aynen her kım varsa arkasında o şehıtlerın kanlarında boğulurlar ınsallahAmin adrem ah bide biz bilsek bingölde eşi sabaha deki tek başına naaşı beklemiş yanın bir tek oğlu var babam göreve gitti diyor kuzum daha çok küçük 5 yaşında off adrem offf neler yazacamda yazmıyorum
Ha şunuda unutmasın o hainler bayrak inmez şehit ölmez ezan dinmez onlarınki leş bizimkisi ise ŞEHİT....o hainler istediklerinin alamayacaklar alamayacaklar..