Gezici Araştırma: Erken seçimde AKP'nin oyları yüzde 35'in altına düşebilir

çözüm sürecine karşı gelen itiraz eden ler bugün çözüm süreci bitti bunun sorumlusu erdogandır dediğinde benim de şöyle diyesim geliyor hani çözüm sürecini istemiyor ve onaylamıyordunuz sırf muhalafet ve erdogan nefreti için bu iki yüzlülüge ne gerek var ki diyorum sonra düşünüyorum zaten bu onların işi mesele ülke devlet şu bu degil mesele akp yi ve rte nı indirme meselesi

Cozum surecini simdi bitirsen ne fayda? Ati alan Üsküdar'ı gecmis , Dogu'da teror orgutu her turlu yapilanmayi yapmış , ozerklik insa etmeye başlamış, dagdan indirip sehirde yapilanmasina izin vermissin sonra cozum sureci bitti.

Simdi bitse ne bitmese ne?

Yine mi ,Akp'li seçmenler.
Çekin su ellerinizi,dillerinizi !
Şurda hdpli arkadaslariniza saygı duyarken
Akp'li secmenlere hakaret üstüne hakaret ediyorsunuz.Hani hdpde çok kötüydü.
Nasıl bir ikiyüzlülüktür bu?
Şahsen bende chp ve hdplilere saygı duymuyorum.
Seçimlerde Chp'li milletvekili,demirtaşa,birlikte iyi salladık diye düşünüyorum,cümlesine ne diyorsunuz peki!

Bi halt sallayamadılar ama. Ne chp ne hdp. chpli mi var ya. Kaldı mı ? Bi ben görmüyorum chplileri :KK70:

Her şeyde chpden vurmaya çalışmayın baydı.

AKPnin oylari duser ya da dusmez. 5 puan cok birsey farketmeyecek bana kalirsa, AKP bunu goze alabilir, ustelik bu kesin de degil. AKP bu erken secimlerde butun kozlarini HDPyi meclis disina atmak icin kullanacak. Tek basina iktidar ancak bu gerceklesirse mumkun.. Yoksa CHP uc bes puan yukselmis, MHP iki uc puan dusmus veya yukselmis farketmez. Bir tanesinin meclis disi kalmasi gerekiyor, buna en yakin aday HDP.
Secim propogandalarinda goreceksiniz, AKPnin butun oklari HDPyi cokertmek uzerine olacak.. AKP icin bu tek umut.. Ama soylemleri ile o kadar bolduler ki ulkeyi, o kadar Kurt Turk ayirimi yaptilar ki, birbirine daha da fazla kenetlenmis HDPyi yikabileceklerini sanmiyorum, bosuna heves, ama AKP icin denemeye deger..

öyle bişey olsa hepimizi topa tutarlar amann nolur oy verın de tek basına ıktıdara gelsınler

ama ciddi yorumumu yapayım 35 40 vatan evladımız sehıt oldu nolacak kı bu sekılde hdp oyları baraj altına dusunce otomatıkman oylar akp ye gıdecek ve yıne meclıste %40 %45 oranlarında temsıl olabılır zaten akp nın kendı secmenı herhangı sebepten öturu vazgecmıyor partısınden kendı tabanı + hdp nın oyları yeter tek basına ıktıdarlıga

Çirkinleşmeyın ifaden senın sevıyenı gösterır,onca yorumuna ben çirkinleşme dedimki sana,lafınızı bılın,şehıtı kullanan sensın,ben örnek verdim senın tezin üstüne

Şehidi kullanmıyorum. Şehidi cumhurbaşkanımız kullanıyor çok üzgünüm ki. Çirkinleşme diyorum. Çünkü geçmişle kıyaslama yapıp daha az şehit verdiğimize seviniyorsun anladığım kadarıyla. Ölüm sayıyla tartılmaz kusura bakma. Ölümün kıyasını yapmak çok çirkindir. Ben de 30 sene önce terörü kim başlattı. Bugün neden bitiremiyor diye kafa patlatıyorum sayıların farkında değilim. Sayı duymak istemiyorum. Her sabah şehit haberiyle uyanıyoruz.

Ben oyunu akpye vericem. İstediğini alsın. Ve sussun.

ama ciddi yorumumu yapayım 35 40 vatan evladımız sehıt oldu nolacak kı bu sekılde hdp oyları baraj altına dusunce otomatıkman oylar akp ye gıdecek ve yıne meclıste %40 %45 oranlarında temsıl olabılır zaten akp nın kendı secmenı herhangı sebepten öturu vazgecmıyor partısınden kendı tabanı + hdp nın oyları yeter tek basına ıktıdarlıga
Daha dün eşimimn kuzenini verdik konyada toprağa derken bugün yine geldi acı haber 6 şehit daha var :KK43:

oyle buyuk uzuntuyle ızlıyorum neye kurban gıdıyo yavrularımız onu da bılmıyoruz :KK43: ailenize Allahtan sabır dılıyorum :cry::cry:
Amin adrem ah bide biz bilsek bingölde eşi sabaha deki tek başına naaşı beklemiş yanın bir tek oğlu var babam göreve gitti diyor kuzum daha çok küçük 5 yaşında off adrem offf neler yazacamda yazmıyorum

Ha şunuda unutmasın o hainler bayrak inmez şehit ölmez ezan dinmez onlarınki leş bizimkisi ise ŞEHİT....En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEo hainler istediklerinin alamayacaklar alamayacaklar..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Amin adrem ah bide biz bilsek bingölde eşi sabaha deki tek başına naaşı beklemiş yanın bir tek oğlu var babam göreve gitti diyor kuzum daha çok küçük 5 yaşında off adrem offf neler yazacamda yazmıyorum

Ha şunuda unutmasın o hainler bayrak inmez şehit ölmez ezan dinmez onlarınki leş bizimkisi ise ŞEHİT....En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEo hainler istediklerinin alamayacaklar alamayacaklar..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
aynen her kım varsa arkasında o şehıtlerın kanlarında boğulurlar ınsallah En Büyük TÜRKİYE

Örneğin Recep Tayyip Erdoğan, 17 Şubat 2013 tarihinde Devlet Bahçeli’nin sürece dair sert eleştirilerine karşı çok net konuşmustu:
“’Bu süreçte kimse bizim karşımıza Kürtlükle çıkmasın, kimse bizim karşımıza Türklükle de çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği, ayaklarının altına almış bir iktidarız. Kuru milliyetçilik yok. Hep birlikte silahlar sussun, fikirler konuşsun, siyaset konuşsun diyeceğiz, demisti, tabi o zamanlar tüm oylar ona gidiyordu, ne zamanki hdp baraji gecti, savas ilan edildi.
Ben bu kadar tükürdügünü yalayan bir adam görmedim. Cogu insanlarimizda anladi zaten, oylari tabiki düsücektir, o istedigi Otokrat sistemini ne yazikki Türkiye`ye sokamayacak.
Bence politikayi biraksa onun icin cok hayirli olur, kalan sürecide gitsin Amerika`da yasasin bari ama Türkiye`yi rahat biraksin. Onun sonunu hic iyi görmüyorum.

Özellikle 16 dakikadan 20 dakikaya Kadar ne güzel söylüyor ve konusuyor ama o konusmalarini simdi duyamiyoruz !
Irkcilik anlamindaki milliyetcilige karsiyiz diyor :) gerisini lütfen herkes dinlesin. !
Hic simdiki haliyle bagdasiyiormu bu konustuklari ??? Bu kadar paranoid olunmaz, yahu !

Hdp secmeninden akp ye oy moy gitmez.Oranlarda cok buyuk oynamalar olacagini dusunmuyorum.bu secimden de umdugunu bulamazsan bu kez ne yapacaksin sayin cumhurbaskani ?ulkeyi toptan atese mi vereceksin kendini mi yakacaksin? Bu kez de yine "seni baskan yaptirmayacagiz"

X