yapmayın ne olur gören duyan da terör örgütünü rte kurdu sanacak ya ne olur akp den öncesini düşün bu nefretin nedeni ne bi anlasamerdoğan başkan olana kadar bu kan durmayacak.
evet şehitlerin kanından bahsediyorum.Allah tüm evlatlarımızı korusun.kan derken şuan da ortada bir tek akan kan var o da masum annelerin evlatlarının kanı. dinimizce şehit mertebesinde olanların kanı. bunu mu kastettiniz?
Canımın içi sana da galpbize yaranmayin zaten sevgili erdoganiniz başkan olmak için artık şehit kanı akitmasina izin vermesin yeter.
sana da galp canım
rte dan önce şehit vermiyor muydu bu ülke ne olur şehitlerimizi nefretinize malzeme yapmayın tamam yine sevmeyin ama bu bahanelerle sevgisizliğini dile getirmeyinbize yaranmayin zaten sevgili erdoganiniz başkan olmak için artık şehit kanı akitmasina izin vermesin yeter.
sana da galp canım
Erdoğan başkan olmak için şehit kanı akıtıyor hergün vatan evlatları ölüyor sen dile getirme diyorsun !!rte dan önce şehit vermiyor muydu bu ülke ne olur şehitlerimizi nefretinize malzeme yapmayın tamam yine sevmeyin ama bu bahanelerle sevgisizliğini dile getirmeyin
Tamam bi tanem biz ne istediğimizi biliyoruz vatan ile birlikte evlatlarımız da sag olsun bir insanın egosu için kurban olmasınlar diyoruz hayatım,canım.Canımın içi sana da galp
önce ne istediğinizi bilin
Yokki adam gibi adam kalmadı ülkede doğrusunu söylemek gerekirseBen geçen seçimlere kadar oy kullanmadım ilk defa oy kullandım onda da hükümet kurulamadı kararsız seçmen belirliyormuş sonucu onu anladım, şimdi kararsız kalırsam Akepeye yararsa kendimi asla affetmem. Yok mu bir adam gibi parti şöyle insanları, doğayı, hayvanları seven, güçsüzün, yaşlının, kadının, çocuğun yanında olan tecavüzcüye gereken cezayı verecek, hırsızı korumayacak kendi de hırsızlık yapmayacak, zenginin tarafında yer alıp fakiri süründürmeyecek... Yok mu bir tane bile hatta onu da geçtim parti çok ütopik, birey yok mudur acaba ona vereyim bari oyumu
Seni kırmak istemem ama su msjinin karşısında başkası olsa çok ağır bir cevap alırdı.rte dan önce şehit vermiyor muydu bu ülke ne olur şehitlerimizi nefretinize malzeme yapmayın tamam yine sevmeyin ama bu bahanelerle sevgisizliğini dile getirmeyin
Sen bi düşün açılım sürecine girdik terör bıttı diyelim ya da biz şehit haberi duymuyorduk peki akp oyları düşünce tek başına iktidar olmayınca birden aniden hergün neden şehit vermeye başladık.yapmayın ne olur gören duyan da terör örgütünü rte kurdu sanacak ya ne olur akp den öncesini düşün bu nefretin nedeni ne bi anlasam
Datlum gıymatlımTamam bi tanem biz ne istediğimizi biliyoruz vatan ile birlikte evlatlarımız da sag olsun bir insanın egosu için kurban olmasınlar diyoruz hayatım,canım.
canimsinDatlum gıymatlım
sevgimiz karşılıklı
Daha evvel bunlara cevap verdim.Evet hep Erdoganin yuzunden bunlar bebişim
Bu nefretin sebebi çok açık değilmi ?yapmayın ne olur gören duyan da terör örgütünü rte kurdu sanacak ya ne olur akp den öncesini düşün bu nefretin nedeni ne bi anlasam
herkes neye inanmak isterse ona inansın bu arada siyasette olsak bileSen bi düşün açılım sürecine girdik terör bıttı diyelim ya da biz şehit haberi duymuyorduk peki akp oyları düşünce tek başına iktidar olmayınca birden aniden hergün neden şehit vermeye başladık.
Erdoğan 400 milletvekili verin bu iş olaysız kapansın derken ne demek istedi bana bi açıkla.
Hahahaha :)Canımsss
Ama bu söz sana ne ifade ediyor sen ne düşünüyorsun bilmek isterim ben yoksa inancını degistirmek değil.herkes neye inanmak isterse ona inansın bu arada siyasette olsak bile
Canimmss mesaji düzenledim tekrar bakHahahaha :)
Mune abla bak ayrı dünyaların insanlariyiz ama ne ka güzel anlasiyoruz. bizi banlama sakin sana da galp