Gezici Araştırma: Erken seçimde AKP'nin oyları yüzde 35'in altına düşebilir

kan derken şuan da ortada bir tek akan kan var o da masum annelerin evlatlarının kanı. dinimizce şehit mertebesinde olanların kanı. bunu mu kastettiniz?
evet şehitlerin kanından bahsediyorum.Allah tüm evlatlarımızı korusun.
seçim öncesi şehit haberleri verilmiyordu,ölen askerler de hep nedense intihar ya da yanlışlıkla ölüyordu.şehit haberi veren basına da kanla besleniyorsunuz deniyordu.şimdi yandaş basın sürekli yayında.

bize yaranmayin zaten sevgili erdoganiniz başkan olmak için artık şehit kanı akitmasina izin vermesin yeter.
sana da galp canım
rte dan önce şehit vermiyor muydu bu ülke ne olur şehitlerimizi nefretinize malzeme yapmayın tamam yine sevmeyin ama bu bahanelerle sevgisizliğini dile getirmeyin

Ben geçen seçimlere kadar oy kullanmadım ilk defa oy kullandım onda da hükümet kurulamadı kararsız seçmen belirliyormuş sonucu onu anladım, şimdi kararsız kalırsam Akepeye yararsa kendimi asla affetmem. Yok mu bir adam gibi parti şöyle insanları, doğayı, hayvanları seven, güçsüzün, yaşlının, kadının, çocuğun yanında olan tecavüzcüye gereken cezayı verecek, hırsızı korumayacak kendi de hırsızlık yapmayacak, zenginin tarafında yer alıp fakiri süründürmeyecek... Yok mu bir tane bile hatta onu da geçtim parti çok ütopik, birey yok mudur acaba ona vereyim bari oyumu

Yokki adam gibi adam kalmadı ülkede doğrusunu söylemek gerekirse

rte dan önce şehit vermiyor muydu bu ülke ne olur şehitlerimizi nefretinize malzeme yapmayın tamam yine sevmeyin ama bu bahanelerle sevgisizliğini dile getirmeyin
Seni kırmak istemem ama su msjinin karşısında başkası olsa çok ağır bir cevap alırdı.

ha bi de davalık olmamak adına birine söz verdim susuyorum.

yapmayın ne olur gören duyan da terör örgütünü rte kurdu sanacak ya ne olur akp den öncesini düşün bu nefretin nedeni ne bi anlasam
Sen bi düşün açılım sürecine girdik terör bıttı diyelim ya da biz şehit haberi duymuyorduk peki akp oyları düşünce tek başına iktidar olmayınca birden aniden hergün neden şehit vermeye başladık.

Erdoğan 400 milletvekili verin bu iş olaysız kapansın derken ne demek istedi bana bi açıkla.

Tamam bi tanem biz ne istediğimizi biliyoruz vatan ile birlikte evlatlarımız da sag olsun bir insanın egosu için kurban olmasınlar diyoruz hayatım,canım.
Datlum gıymatlım
sevgimiz karşılıklı
Daha evvel bunlara cevap verdim.Evet hep Erdoganin yuzunden bunlar bebişim

kendimi mecliste sandım yahu ama burada güzel olan zoraki de olsa "galp"lerin olması. galpler uçuşuyorrrr ben de göndereceğim bir galp :)))))))

herkes neye inanmak isterse ona inansın bu arada siyasette olsak bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…