- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Cunku doğruları degistiremezsin. Gercekler ayan beyan ortada. Tabi ki gormek isteyenene yazacagımı bilemedim çünkü senin fikrini ne yazsam degiştiremem
öyledir bilmiyorum nerden baktıgına baglıCunku doğruları degistiremezsin. Gercekler ayan beyan ortada. Tabi ki gormek isteyene
Yine mi ,Akp'li seçmenler.
Çekin su ellerinizi,dillerinizi !
Şurda hdpli arkadaslariniza saygı duyarken
Akp'li secmenlere hakaret üstüne hakaret ediyorsunuz.Hani hdpde çok kötüydü.
Nasıl bir ikiyüzlülüktür bu?
Şahsen bende chp ve hdplilere saygı duymuyorum.
Seçimlerde Chp'li milletvekili,demirtaşa,birlikte iyi salladık diye düşünüyorum,cümlesine ne diyorsunuz peki!
Sen benim fikrimi degistiremezsin ama ben keşke senin fikrini degistirebilsem.ne yazacagımı bilemedim çünkü senin fikrini ne yazsam degiştiremem
Çirkinleşmeyın ifaden senın sevıyenı gösterır,onca yorumuna ben çirkinleşme dedimki sana,lafınızı bılın,şehıtı kullanan sensın,ben örnek verdim senın tezin üstüneHayır şimdiye kadar terör birilerinin ekmeğine yağ sürdü ama erdoğan ama özal ama tansu çiller. Benim derdim erdoğanla değil. Terörü coşturan tüm siyasilerle. Zaten erdoğandan öncekiler ondan farklı mıydı?
Şehit sayısı karşılaştırmak mı çirkinleşmeyin bence
Biz şu an sırf erken seçim yapışaın diye öldürülen canlardan bahsediyoruZ.
Size göre terörü coşturan hdp mi şu an? Peki onların ne işine yarayacak terör söyler misin şu an? Bu olaylar yüzünden muhtemelen meclise giremeyecekler tam halka sempatik gözükenilmişken yeniden çirkin tü kaka oldular. E ne işlerine yaradaı terör? Demirtaş bas bas bağırıyor pkkya yapmayın etmeyin diye. Kimse tınmıyor Adamı.
Burda çok tatlış selo baskan ya,cok humanist,sazdan baska birsey calmiyor.sevgi sözcükleri,capslar paylasilmadi mi?Bir partiden bir iki kötü düşünceli insanın çıkmasi normal ama bütün partinin kötü düşüncede ortak davranması anormal. sen buna ne diyorsun?
yok ben ne elimi ne dilimi akp lilerden çekmiyorum! zaten hdp li arkadaslara da yeterince saydırdık hatta kalbini çok kırdiklarımiz oldu.ama onlar gelip bu başlıklarda oy cinim Demirtaş çık titlisin diye methiyeler dizmiyor şu anda ya da ay catlayin patlayin ayol modunda degiller.emin ol onlara da aynı tepkiyi veririm. verdim.
ikiyüzlü olmak nasıl bir şey biliyor musun? akp imralı ile el sıkışıp hdp ile masaya otururken yaşasın açılım iyi ne hoş deyip biz buradan tepki verince kana susamis bunlar diye cigirtkanlik yapmak,terör artınca birden vatan millet sakarya diye cosup kahrolsun hdp demek tam da bu bahsettiğin ikiyüzlü davranışa örnek mesela.
Burda çok tatlış selo baskan ya,cok humanist,sazdan baska birsey calmiyor.sevgi sözcükleri,capslar paylasilmadi mi?
Ama sizler Akplilere saydirdikca saydiriyorsunuz hakaretin de bir boyutu olur.size en ufak hakarette sayfalarca kınama mesajlari atiyorsunuz.bize hakarette herkes sus pus olmuş.bu ikiyuzluluk degil mi?
sen elini dilini cekmezsen.digerleride Erdogana sevgi sozcukleri yazar.pardon da bundan sanane!milletin agzina kilitmi vuracaksiniz.hayir neden rahatsiz oluyorsunuz.seviyor yaziyor demek banane yani.burda biri yazsin akpliyse herkes hurra dur surda akpli bulduk kıstıralımda dövelim olayı var burda.Bir akplinin yaptigi tum secmenlere mal edilemez.
çözum surecine gelirse siz ne istediginizi bile bilmiyorsunuzki.
hem savas olmasin,hem de cozum sureci olnasin.Yahu siz ne istiyorsunuz???
Artik cozum surecini kimse istemez zaten onlara verilen hak bitti.Keske savas olmasa sehit olmasa.
Cozum sureci anlattigin gibi birsey degil.çözüm süreci apo ile el sıkışmak ve hdp ye baraji geçirmek içerikli olduğu için evet chp ve mhp buna tepki gösterdi ama anlamak zor değil mi bunu?işinize gelmiyor çünkü.
hdp li arkadaşlar gelsin anlatsin burada nasil tepkiler verdigimizi.
neyse banlanmak istemiyorum.yasasin tayyip diyor gidiyorum.galp galp
çözüm süreci nedir?çözüm sürecine karşı gelen itiraz eden ler bugün çözüm süreci bitti bunun sorumlusu erdogandır dediğinde benim de şöyle diyesim geliyor hani çözüm sürecini istemiyor ve onaylamıyordunuz sırf muhalafet ve erdogan nefreti için bu iki yüzlülüge ne gerek var ki diyorum sonra düşünüyorum zaten bu onların işi mesele ülke devlet şu bu degil mesele akp yi ve rte nı indirme meselesi
kan derken şuan da ortada bir tek akan kan var o da masum annelerin evlatlarının kanı. dinimizce şehit mertebesinde olanların kanı. bunu mu kastettiniz?erdoğan başkan olana kadar bu kan durmayacak.
Istesede istemesede onu başkan yapmayacağızerdoğan başkan olana kadar bu kan durmayacak.
Cozum sureci anlattigin gibi birsey degil.
neyse...
Benim kimseye hayranligim yoktur sahsen.
Hayran olanlarada birsey diyemem.
Ama Erdogani takdir ederim yaptigi islerden dolayi.malesef bazi nankörler duble yollara ekmek banip yeriz dedi.
onlari yapmasa bu seferde ne yaptiki olacakti.kisaca size hic bir sekilde yaranilmaz.Ayaginiza taş değse vay tayyib sen koydun degilmi bunu buraya diyeceksiniz ha gayret
Yhaaa bende galp yapmak istiyom
galp galp