Gezici Araştırma: Erken seçimde AKP'nin oyları yüzde 35'in altına düşebilir

Bu düşüşten sonra çıkış olur mu bilmem. .
CHP AKp teklif bile etmedi demesi ,
Başkanlık Sistemi hızla hedefe gidildiği görülüyor. .
İyi olan kazansın. .
Ülkemiz huzur içinde olsun. .
Artık şehit olmasın! !!

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
bence burada en belirleyici şey yolsuzluk üzerine bu kadar gidilmesi. her iki muhalefetin de ilk şartı buydu. zaman kazanmak ve şansı zorlamak gibi geliyor bana. ama hayırlısı olsun. bence de ülkemiz huzur bulsun hiçbir anne evladı için gözyaşı dökmesin. ocaklara ateş düşmesin. şu durumda en çok halka olan oluyor. umarım her şey daha güzel olur.

bence burada en belirleyici şey yolsuzluk üzerine bu kadar gidilmesi. her iki muhalefetin de ilk şartı buydu. zaman kazanmak ve şansı zorlamak gibi geliyor bana. ama hayırlısı olsun. bence de ülkemiz huzur bulsun hiçbir anne evladı için gözyaşı dökmesin. ocaklara ateş düşmesin. şu durumda en çok halka olan oluyor. umarım her şey daha güzel olur.
Aynenn öyle. .
Amin inşallah. .
Bu ülke güzel günler görmeli artık. .

ama burada belirleyici olan akpartinin 14 ilde çoğunluğu kazandığı halde son seçimde hdp 9 ili alması bu demek oluyor ki ak partinin %9luk kaybı buradan kaynaklanıyor. şimdi bu olaylarla iyice sarpa saracak. kayan kesim akpartinin bünyesinde daha fazla
Evet, bakalım şimdi ne yapacaklar. Kasımda olacakmış sanırım, yine sınav zamanımıza denk gelmese bari.

Seçilemeyince terörü coşturup erken seçime gidip halkı kendine mecbur etmek mi demokrasi?
Dıyelim AKP terörü artırdı,peki bu ülkede yıllardır AKP yok,ama terörün çok daha azılısı,her gun onlarca şehıt haberleri,yıllarca vardı,o zaman suçlu kımdı,size göre AKP geldi,terör bıttı,ama AKP ıktıdar olmayınca terör başladı ıddıanız var,sen AKP ıkdıarındaki şehit sayısı ile,geçmiş Yılları bır karşılaştır,bunun adı demokrası değil,dış güçlerin oyunu,seçilmemiş değil ayrıca bırıncı partı AKP,hidro meydan kursunlar MHP HDP CHP ,bızde alkışlayalım,bunun adı demokrası

Dıyelim AKP terörü artırdı,peki bu ülkede yıllardır AKP yok,ama terörün çok daha azılısı,her gun onlarca şehıt haberleri,yıllarca vardı,o zaman suçlu kımdı,size göre AKP geldi,terör bıttı,ama AKP ıktıdar olmayınca terör başladı ıddıanız var,sen AKP ıkdıarındaki şehit sayısı ile,geçmiş Yılları bır karşılaştır,bunun adı demokrası değil,dış güçlerin oyunu,seçilmemiş değil ayrıca bırıncı partı AKP,hidro meydan kursunlar MHP HDP CHP ,bızde alkışlayalım,bunun adı demokrası

Hayır şimdiye kadar terör birilerinin ekmeğine yağ sürdü ama erdoğan ama özal ama tansu çiller. Benim derdim erdoğanla değil. Terörü coşturan tüm siyasilerle. Zaten erdoğandan öncekiler ondan farklı mıydı?

Şehit sayısı karşılaştırmak mı çirkinleşmeyin bence :KK43:

Biz şu an sırf erken seçim yapışaın diye öldürülen canlardan bahsediyoruZ.

Size göre terörü coşturan hdp mi şu an? Peki onların ne işine yarayacak terör söyler misin şu an? Bu olaylar yüzünden muhtemelen meclise giremeyecekler tam halka sempatik gözükenilmişken yeniden çirkin tü kaka oldular. E ne işlerine yaradaı terör? Demirtaş bas bas bağırıyor pkkya yapmayın etmeyin diye. Kimse tınmıyor Adamı.

bence recep tayyip erdogan hatayı başbakanlıgı bırakmakla yaptı erken seçim olursa oyunun da fazla düşünecegini zannetmiyorum umarım hdp oyunu yükseltmez asıl önemli olan bu ve bence akp iktidar olur

ülke için hayırlısı olsun ama benim gönlümden akp geçiyor

Kaçınılmaz son akp ;D
Burdaki senaryolara bakarak bu yorumu yapabildim.
Felaket.

o kadarda degil hdp =pkk
akp yi sevmesen bile onunla bir tutma bu o partiye oy verenlere haksızlık olur
Yoo o kadar da vallahi. hiç haksızlık olmaz.akp li sözde milliyetçi kadınlar buraya gelip; mutlu olun hdp liler üste üste şehit verdik naraları atmasın çünkü komik ötesi. akp nin üvey çocuğudur hdp bu kadar basit.

Yoo o kadar da vallahi. hiç haksızlık olmaz.akp li sözde milliyetçi kadınlar buraya gelip; mutlu olun hdp liler üste üste şehit verdik naraları atmasın çünkü komik ötesi. akp nin üvey çocuğudur hdp bu kadar basit.
ne yazacagımı bilemedim çünkü senin fikrini ne yazsam degiştiremem

Yine mi ,Akp'li seçmenler.
Çekin su ellerinizi,dillerinizi !
Şurda hdpli arkadaslariniza saygı duyarken
Akp'li secmenlere hakaret üstüne hakaret ediyorsunuz.Hani hdpde çok kötüydü.
Nasıl bir ikiyüzlülüktür bu?
Şahsen bende chp ve hdplilere saygı duymuyorum.
Seçimlerde Chp'li milletvekili,demirtaşa,birlikte iyi salladık diye düşünüyorum,cümlesine ne diyorsunuz peki!

X