Gezici Araştırma: Erken seçimde AKP'nin oyları yüzde 35'in altına düşebilir

Ohh diyesim geldi şu yoruma :)
Halkın adamı halkın tarafı
Bu arada alıntıya alıntıyla cvp vermenize gerek yok benim alıntım ikimizde yeter ::KK60::KK53:
Buda Menem trendim:KK70:
Pardon halk sadece %40 oldugu icin haklısınız.
Bizler de kimiz?

hayatım kızma bana gerçekten verecek kimse yokk (bana göre) evet ben totomu yırttım chp ile ortak olunsun ama şunuda görüyorumm. erdoğan bence son kozunu oynuyor ya başarılı olur yada bu halk onu gene tek başına iktidar yapmazzz..plan derken kör değilim görüyorum ve hissediyorum erdoğanın isteklerinii.. ve bu da onun sonu olabilirr.. ve dedi dersiniz bu seçimde akp daha düşük oy alacakkk..
O zaman bu sefer baska bir parti denesene Kakao,bak sirf senin haklı cikmani cani gönülden istediğim icin diyorum:KK45:

Bu halk dediğiniz ne oluyor pardon? Akp destekçileri halk oluyor diğerleri ne oluyor? Bostan korkuluğu mu?
Sadece sizin vergilerinizle mi alıyor o maaşını da sadece sizin tarafınızdaymış.
Başınızdakinin kibiri size de bulaşmış. Ama o hiç değilse cumhurbaşkanıyım diye kibirleniyor. Sizinki de böyle boş beleş. Biz seçtik bize hizmet ediyor biz biz cart curt.
Buna demokrası denılıyor,seçimler demokrasının gereğidir

Yüzde elli ikiyle gelmedi mi bu başkan yanılmıyorsam .
Ama halkın diyor bana oy verenlerin değil yani buna sizde dahilsiniz.
Hayir benim tarafimda degil ki benim oy vermedigim bir parti icin oy toplamaya meydanlara iniyor.

Secimden sonra acilislar bitti ortalikta yoktu. Simdi yine bir dunya acilis olur toplanti olur. Seyreyleyin cümbüşü

Bakın Cumhurbaşkanını kabul etmeyen sizsiniz benim başkanım degil diyerek ne yapalım tercih meselesi :)
Ben akp ye oy istediğini görmedim hiçbir açılışta vs algı ve yorum meselesi :)

Yüzde elli ikiyle gelmedi mi bu başkan yanılmıyorsam .
Ama halkın diyor bana oy verenlerin değil yani buna sizde dahilsiniz.

Halkın değil geçerli oyların %52si. Barajı geçemeyen partilere oy verenleri oy vermeyenleri hesaplayınca %40. Velev ki 52 olsun. Kırmayalım sizi. 48i yok mu sayıyorsunuz?

Şu anda haberlerde izliyorum Dağlıca da 5 şehit var diyor.

Şimdi ağır şeyler yazsam banlanırim ama bu üzüntüyle kendimi ifade edemiyorum.

Şu adamı baskan mi ne yapacaksınız yapın da bitsin bu kan artık. Adam oyları düştükce canavarlasti!!!

Valla bence de. Ben bile vericem artık oyumu. Lanet olsun %100 oy al. Yeter ki kimse ölmesin. İktidar olsun egosunu tatmin etsin servetine servet katsın ülkeyi satsın hiiiiiç umrumda değil. Ülke mi kalmış.

Bakın Cumhurbaşkanını kabul etmeyen sizsiniz benim başkanım degil diyerek ne yapalım tercih meselesi :)
Ben akp ye oy istediğini görmedim hiçbir açılışta vs algı ve yorum meselesi :)
O sizin probleminiz. Demek ki konusulanlari anlama konusunda bir sorun var. Ya da isinize geldigi gibi anliyorsunuz.
400 milletvekilini de hdp icin istiyordu

Valla bence de. Ben bile vericem artık oyumu. Lanet olsun %100 oy al. Yeter ki kimse ölmesin. İktidar olsun egosunu tatmin etsin servetine servet katsın ülkeyi satsın hiiiiiç umrumda değil. Ülke mi kalmış.
Dans çok gerginim.ya hala bu adama methiyeler dizip övgü cümleleri yazanlar var.tabii ateş düştüğü yeri yakıyor ama gözler kör bilmiyorlar ki yanıyor ülke!

Şu anda haberlerde izliyorum Dağlıca da 5 şehit var diyor.

Şimdi ağır şeyler yazsam banlanırim ama bu üzüntüyle kendimi ifade edemiyorum.

Şu adamı baskan mi ne yapacaksınız yapın da bitsin bu kan artık. Adam oyları düştükce canavarlasti!!!
Öfkeden çıldırmış durumdayim kadesa. Alsin basina calsin baskanligi da padisahligi da.

Zerre hakkim varsa da haram olsun. O gencecik askerlerin veballerini nasil verecekler

11899751_10153502579343328_5120271663471141128_n.jpg

O sizin probleminiz. Demek ki konusulanlari anlama konusunda bir sorun var. Ya da isinize geldigi gibi anliyorsunuz.
400 milletvekilini de hdp icin istiyordu
Özetle farklı algı ve yorumlardan farklı partileri oyluyoruz demekki sorunlar hep karşılıklı.
Yeni anayasa için istiyordu bence .

Bugün konya nin kadınhanı ilçesinde şehit cenazesi vardı.5 yasında oğlu vardı.

Ve bizim akrabamizdi.onların acısını kimse tahmin edemez.annesi yaniyorummmm bu ateş nasıl bir şey diye sesi cikabildigine bağırıyordu.

Bu şehitlerin hakkını nerde verecekler ağızları açılsa din derler iman derler bunun neresi kul hakkı din iman insanlık yahu

Bu duruma getirenlere PKK ya oy verenlere lanet olsun...ve hale gözleri gormeyipte savunanlara ne desem boş bomboş...

X