Gezici Araştırma: Erken seçimde AKP'nin oyları yüzde 35'in altına düşebilir

Onların canı oyle istiyor gibi :)
Bizim koyu chp li ak parti düsmanı akrabalar bile ak partiyevereceklermis secim yenilenirse... millet secim sabahı bin pisman oldu...

Artık koalisyon dayatma ve insaalarıda tutmadı tek secenek var. Malum arastirmacilarin korktugu o secenek... tek basina ak parti...

Zaten ülke ya emperyalistlerin oyunlarinı bozup yoluna ak partiyle devam edecek ya da türlü oyunlarla kukla olacak....

Ayy ne sallamışlar yaaa.

Bu arada Kakao ve Ben Kakao ve Ben anlamadım seni valla hem bu millet aptal değil diyorsun hem de ben yine akp'ye veririm oyumu diyorsun :KK48:
ben akpy oy veren biri olarakk erdoğanın ne yapmak istediğini görüyorum canımm .. tek parti olmak istiyor.. ve attığı adımlar ona göre.. işte bu attığı adımlar onu ters çevirebilir.. ben bir seçmen olarak bunu görüyorsam elbetteki millette görüyor.. ve daha fazla düşüş yaşayabilir.. haa oyuma gelince canımcım hep söyledim ben yüzde 75 bir fikirle takdir ettim akp yi diğer yüzdelik takdir etmediğim davranışlar. ve bu tek başına parti olma sevdasıda işte bu takdir etmediklerimin içindeee.. ve ben partileri genele yayanlardanımm oy verdiğim parti yaptığı hizmetlerle ve güzell olan davranışlarıyla yüzde 75 hala gönlümdeyse elbet oyumu verdiğim partiye veririm.. ama çatır çatırda derim ey erdoğan sen şurda şurda yanlışlar yapıyorsun diyee.. sen şimdi bunuda anlamadım de çat5lıyayım şuradaa ..:mad::mad:

ben akpy oy veren biri olarakk erdoğanın ne yapmak istediğini görüyorum canımm .. tek parti olmak istiyor.. ve attığı adımlar ona göre.. işte bu attığı adımlar onu ters çevirebilir.. ben bir seçmen olarak bunu görüyorsam elbetteki millette görüyor.. ve daha fazla düşüş yaşayabilir.. haa oyuma gelince canımcım hep söyledim ben yüzde 75 bir fikirle takdir ettim akp yi diğer yüzdelik takdir etmediğim davranışlar. ve bu tek başına parti olma sevdasıda işte bu takdir etmediklerimin içindeee.. ve ben partileri genele yayanlardanımm oy verdiğim parti yaptığı hizmetlerle ve güzell olan davranışlarıyla yüzde 75 hala gönlümdeyse elbet oyumu verdiğim partiye veririm.. ama çatır çatırda derim ey erdoğan sen şurda şurda yanlışlar yapıyorsun diyee.. sen şimdi bunuda anlamadım de çat5lıyayım şuradaa ..:mad::mad:

Yaa anlamadım ben :KK70: şaka şaka tamam :KK70:

Kakao şu msjina kadar hesabını biri ele geçirdi sandım :KK53:

Olsun en azından elestirebilen gerçekleri gorebilen bir akp li arkadaş görmek de umut verici
ama yavrumm ben hiç bir olaya körü körüne bağlanmamki aslında tee en başından beri öyleyimde anlamadınız anam beniii..:63::63:kadesa canım inanki biz oy verenler atıyorum işyerinde 10 kişiysek bu gördüklerimizi hep konuşuyoruzz. ve tartışıyoruz verdiğim partinin yanlışlıklarını yaptıklarını ona göre değenlendiriyoruz ..

Bence Akp alır... Adamların bir bildikleri olmasa neden yeniden seçime gitsinlerki.. Tekrardan kazanacaklarına o kadar eminlerki.. Seçime bir ay kala hoppp emekli maaşına o ay ekstra zam yapsa... giden oyları tekrardan geri alır.. Anlamadığım.. Cumhurbaşkanı bütün partilerin cumhurbaşkanı değilmi.. Sadece Akp nin yanında yer alması büyük haksızlık değilmi..

Bence Akp alır... Adamların bir bildikleri olmasa neden yeniden seçime gitsinlerki.. Tekrardan kazanacaklarına o kadar eminlerki.. Seçime bir ay kala hoppp emekli maaşına o ay ekstra zam yapsa... giden oyları tekrardan geri alır.. Anlamadığım.. Cumhurbaşkanı bütün partilerin cumhurbaşkanı değilmi.. Sadece Akp nin yanında yer alması büyük haksızlık değilmi..
yoo değil,seçilmiş ilk cumhurbaşkanıdır Erdoğan,ve tarafdır,kendısıde bunu açıkladı zaten,ve ona oy verenler taraf olsun dıye seçti,ondan önceki cumhurları halk değil sadece bir gurp seçerdi,atardı,ve o cumhurlarda atayanların kölesi olurdu,halka hizmet etmezdi

yoo değil,seçilmiş ilk cumhurbaşkanıdır Erdoğan,ve tarafdır,kendısıde bunu açıkladı zaten,ve ona oy verenler taraf olsun dıye seçti,ondan önceki cumhurları halk değil sadece bir gurp seçerdi,atardı,ve o cumhurlarda atayanların kölesi olurdu,halka hizmet etmezdi
Cumhurbaskaninin taraf olmasi anayasaya aykiridir

Tarafsizlik yemini etti ve bir guzel çiğnedi

hayatım ben hep söylüyorum ben oyumu akp ye verdim ..akpli değilim çıkar yeni bir lider ettiği hitaplarla beni cezbeder ve inanırım tartarım biçerim ve oyumu ona veririm . bu mhp de olur chp dee.. benim için önemli olan millete hizmettir samimice ,ve dürüstçee.. ve inan hissettiklerimdede hiç yanılmadımm daha düşük oy alacakk.. vee o zaman anlayacakki bu millet artık yeniliklerde görmek istiyor
Dur ayakta alkışlıycam.

akp ye daha önce veripte,bu seçimde vermeyen, belki gönüllü,belki gönülsüz olanlar akp ye vericek buda %48 bulur,aha tarıhe not düştüm kızlar,seçim sonucu tahmınım..çıkarsa beğeni yağmuru isterım ona göre
Şahsen begendi yagmuru olsa şindiden kullanırdım :KK58:

Bu halk dediğiniz ne oluyor pardon? Akp destekçileri halk oluyor diğerleri ne oluyor? Bostan korkuluğu mu?
Sadece sizin vergilerinizle mi alıyor o maaşını da sadece sizin tarafınızdaymış.
Başınızdakinin kibiri size de bulaşmış. Ama o hiç değilse cumhurbaşkanıyım diye kibirleniyor. Sizinki de böyle boş beleş. Biz seçtik bize hizmet ediyor biz biz cart curt.

X