Gezi

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
Kızlar bu gece geziye gidiyorum. Herşey iyi hoş yazlık bir yere gidiyoruz. Sorun şu çevremde her gün gördüğüm insanlar bu gezide.
ağzı olan konuşuyo mantığıyla düşününce bunaldım.
Elbise giyicem ama ne söyliyim biraz kısa ama kötü bi imaja sahip değil. Yani tatlı dantelli hoş bide altına çorap giymek istedim çünkü pek sıcak olmayan bir yerden otobüs kalkıyor. Çorap ten rengi bu arada belli olmayan bir tane bulabilmek için çok uğraştım. Sadece azıcık parlıyo.
Bu işi neden bu kadar kafaya taktığıma gelirsek elbise giymeyi çok seviyorum. Pantolon beni rahatsız ediyor.
Ama insanlar sürekli konuşuyor. 2 arada bi derede kaldım.
Dantelli elbisenin üstünede hırka ve kolye uydurdum

Kısaca gezide elbise giyilir mi ??

Ben gezide pantolon tercih ederim genelde. Bnce elbise içinde rahat ediyorsan skntı etme..

Ne giyince rahat oluyorsan onu giymelisin, ayrıca hava durumuna bakmayı da ihmal etme. yağmur filan gelir sıkıntı olmasın :)

havalar şaşkın; güneş gözlüğü, şemsiye, kar botu, atkı, yağmurluk ve güneş kremi almayı unutmayın.

bu tarz bnm gibi olmuş bu konuben rahat olan giysileri tercih ederim genelde tayt,pantolon falan havalar dengesiz malum

Dag bayir hoplamayi ziplamayi bagdas kurup yayilmayi seven biri olarak elbise cok sevsemde tayt sweet tarzi bisey tercih ederdim ki hepte oyle yaptim. Hi bu gezide kalinacaksa aksam eglenceleri ya da yemk icin illaki alinir elbiseler ama yolculuk icin deidgim gibi taytim sweetim spor ayakkabilarim ve sirt cantam yanimdan ayirmayacaklarim olur. Onemli olan cevredeki gereksiz laflar degil benim en iyi en kaliteli zaman gecirmem

Canım gezide nereye gidiyorsun deseydin
Çanakkale mi bu ara geziler orayada

seyehatlerde mümkün olduğunca eşofman, spor ayakkabı gibi rahat kıyafetler tercih ederim, kalacaksam eğer şık kıyafetimi orada giyerim.
malum ayaklar falan hep şişiyor.
yolculukta şık şıkıdım birini görürsem de enteresan gelir. daha doğrusu gezi tatil benim için rahatlık demektir.

gece yolculugu yapicaksin sanirim.
bence usursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…