Bekir Coşkun
bcoskun@sozcu.com.tr
Parkta bir ağaç
Üzerinde şarkısını söyleyen serçe
Bugün bölük bölük polisleri, kalkanları, copları, TOMAları, akrepleri, gaz bombaları ile gelecekler
*
Sen de şarkını söyle bugün
Diren
Vazgeçme
*
Bugün Gezinin başladığı gün
Tam bir yıl olmuş
Tüm dünyayı etkileyen, en anlamlı, en sevimli, en barışçı, en naif, en yürekli direnişinin yıldönümü
Kurşuna karşı karanfildi
Palaya karşı şarkı
*
Aslında
Atatürkün gençliğe hitabesinde sözünü ettiği gündür:
31 Mayıs
*
Kaleler zapt edilmiş
Tersanelerine girilmiş
Ordu dağılmış
İktidar sahiplerinin şahsi menfaatlerine dönüşmüş bir devlet
Görmediğin kadar; gaflet
Cebir
Hile
Dalalet
Hatta hıyanet
Daha ne olsun?..
*
İşte muhtaç olduğun kudret idi o
Bir yıl önce bugün, Gezi Parkında yurdu saran bir çığlıkla başlamıştı Ve her şeye rağmen yüreğindeki sevgi, barış, hoşgörü duygularını yenemediği için
Elinde silah değil karanfil vardı
Dilinde şarkısı
*
Bugün üzerine polisleri, silahları, kalkanları, copları, akrepleri, TOMAları, gaz bombaları ile gelecekler
Parkta bir ağaç
Üzerinde her şeye rağmen şarkısını söyleyen serçe
*
Çağdaşlık, özgürlük, aydınlık umutlarımızı geri istediğimiz gündü o gün
Diren
Vazgeçme
:))))))))))))))))iyi gazzz vermiş.
:))))))))))))))))
oy pembe.tepkini bekliyordum..seni tanıdım artık. günaydın bu arada.
amin. inşallah birşey olmaz. Allah herkesin sevdiklerini korusun canım. inşallah,.sesiz sedasız bir anma olur. provoke olmaz. sağsalim gelir herkes evine.sanada günaydın canım. asla tepkisiz kalamam . polislerimin de neler çektiğini iyi biliyorum. günlerce uykusuz aç kaldılar. bana hangi vucut dayanır. sabah 6 da eşimi gönderdim taksime. şu an sinirlerim hat safhada. inşallah kimseye hiç bir şey olmadan atlatılır bugün
amin. inşallah birşey olmaz. Allah herkesin sevdiklerini korusun canım. inşallah,.sesiz sedasız bir anma olur. provoke olmaz. sağsalim gelir herkes evine.
doğru demiş. Allaha inanıyorum canım..inşallah.
okypete sana bişey sorcam iznin olursa yeri değil ama internetten araştırdım anlayamadım. deist nedir. yani neye inanıp neye inanmıyorsun. kesinlikle yargılamıyorum merak ettim sadece. internette tek tanrıya inanıyor , cennet cehennem ve ibadetlerini kabul etmiyor diyor yanlış mı anlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?