Gezi hataydı’ diyen Kaynarca’ya Ahmet Hakan’dan yanıt: Saygıyı hak etmiyorsun

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.diken.com.tr/gezi-hataydi-diyen-kaynarcaya-ahmet-hakandan-yanit-saygiyi-hak-etmiyorsun/
Gezi eylemlerine katılan ancak ‘havuz medyası’ndan atv’de dizisi başlamadan kısa bir süre önce “Gezi baştan sona hataydı” diyen oyuncu Oktay Kaynarca’ya Ahmet Hakan yanıt geldi: “Saygıyı hak etmiyorsun.”

hakan,isim vermeden Oktay Kaynarca’ya dokundurdu. Hakan, Kaynarca için “Gezi sırasında 17 yaşında bir yeniyetme olsaydın… Gezi’nin üzerinden 30 yıl geçmiş olsaydı… Aradan geçen yılların ardından geriye dönüp özeleştiri yapmış olsaydın… Mesela “Çok gençtik, heyecan doluyduk, yaptık bir hata” deseydin… Seni anlar ve saygı duyardım” dedikten sonra, şöyle devam etti: “Ama sonuçta… 50’sine yaklaşmış bir adamsın. Kendi iradenle gidip bir eyleme katılmışsın. Aklın başındayken bir duruş, bir tavır koymuşsun. Üstelik olayın ardından iki sene bile geçmemiş. Çıkmış, “Gezi hataydı” diyorsun. İşte bu yüzden anlaşılmıyor ve işte bu yüzden saygıyı hak etmiyorsun.”

‘Paralel’ tehlikeyi de önceden görmüş
Oktay Kaynarca, geçen cumartesi günü havuz medyasından Sabah gazetesine verdiği söyleşide Gezi’nin hata olduğunu, ‘paralel’tehlikeyi önceden gördüğünü ve Türkiye’nin iyiye gittiğini savunmuştu. Ardından da sözünün yanlış yorumlandığını söylemişti.

Son düzenleme:
Çok güzel hareketler bunlar Tam karakterine uygun Kaynarca.

Iyide bacilar, adam kacgundur barbar bagiriyor, ben boyle birsey soylemedim. Sabah gazetesi benimle röportaj yapti ama herzamanki gibi YALAN haber yazdi , ben yaptiklarimin arkasindayim diyor, yoksa siz duymadinizmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…