Geriye kalan hayatımın ilk günü (Günlük tarzında)

Deli_zambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
950
1.359
Dün itibari ile bazı konularda kesin kararlar aldım ve uyguluyorum allahın izni ile.
Kabül edilmesi gerekenler ve olması için uğraştığın hayallerim hepsi iç içe.
Geçmişin sızısı kalbimde hep kalacak kabül ediyorum. Ama yaşanılanların hepsi beni daha iyi yere getirmek ve kendimi bulmam ve sevmem içinmiş.
Kendi içimden ve kalbimden gelen bir ses bunu başardığımı söylüyor. Hayran olduğum kadınlar her ne şartta olursa olsun güçlü olanlar, ve pozitif enerji saçanlar. Fark ettim ki ben de bu yolda ilerliyorum. En kotu olayları bile yaşasam hep iyi bir yan bulup ordan ilerliyorum.
Tabiki arada üzüldüğüm anlar oluyor ama çoğu zaman anda kalmayı başarıyorum.
Hayalimdeki kitabı yazıyorum ilk adım yazarlık kursuna gitmek.
Hayallerim beni ayakta tutan seylermiş.
Hayat rutinim olarak belirlediğim şeyler yüzmek ve spor yapmak.
Her ne olursa olsun şükretmek en önemli şeymiş. Boşuna gelmedik şu dünyada varsak bir sebebi olmalı.

Son düzenleme:
Bugün de içimi dökme zamanı.
Sanırım herşey iyi olacak kalbimdeki ses bunu söylüyor şuanki hali de benim için oldukça yeterli.
Boşanmakla hayatımın değişeceğini hatta bunun benim için iyi bir olay olacağını söyleseler asla inamazdım. Ama hayat inanılmaz sürprizler hazırlıyor insan için. İnsanları oldukları gibi kabül edeli uzun zaman oldu.
Bir varmış bir yokmuş filmi izledim ve tekrar aşka inandım.
Ask en güzel şey evlat da öyledir eminim. Ölüme bile alışan insaoglunun bedeni mükemmel yaratılmış. Su hayatta sen kendine sahip çıkmalısın ki hayatta sana sahip cıksın sevsin.

Geri kalan hayatınızın ilk tebriğini ben vereyim o halde

Umarım öyle bir aşk yaşarsınız ki hem bu dünyada hem cennette beraber olursunuz ...

Ve umarım yine öyle bir hayat yaşarsınız ki en ummadığınız anda hep güneş üzerinize doğar .

Geri kalan hayatınızın ilk gününden merhaba :)

Bir kadın olarak yeniden başlama cesaretini gösterdiğiniz için sizinle gurur duyuyoruz .

Kaç gündür insanların ölümle mücadelesini izledim ve anladım ki herşey bizim hayallerimizdeki gibi değil ne acı.

30 yaşımda kendi değerimin farkına vardım iyi ki kendime daha fazla geç kalmadım.
Eski yaşadığım aşklar ve evlilikte çektiğim acı hiç geçmeyecek sanmıştım ama hepsi bitti. Geriye sadece ufacık bir sızı kaldı. HAYAT o kadar hızlı akıyor ki bazen herşeyi kaçırıyormuşum hissine kapılıyorum.

Gerçekten en önemi şey insanın kendi ile bulduğu huzurmuş. Geçmişe baktığımda seni sevmek bile anlamsız artık benim için.
İyi ki yoksun sen
olsan kendim olamazdım ve kendimi bulamazdım.
Bazılarının varlığı değil yokluğu huzur demekmiş...
SEN iyi ki gittin eminim ki senin o haketmediğin yere hakedenler gelecek en kısa zamanda. Gelmese de sorun teşkil etmiyor artık.
Çünkü kalbim kendim için atıyor. Şimdiye kadar gereken özeni göstermediğim için hem bedenimden hem ruhundan özür diliyorum..

Bence verdiğin en doğru karar.. Şu sıralar ruh halim tamda böyle hiç kimseye boyun eğmek zorunda deiliz heleki şu yaştan sonra kimseninde kahrını çekmek zorunda deiliz.. Değer bilenler bizimle bilmeyenler deil.. En önemlisi kendini sevmek biz kendimizi sevmezsek bi başkası bizi niye sevsin.. Karşıdan bakıldığımda bu düşüncelerim insanlara egoistlik bencillik gibi geliyor ama tabi eski sessiz ben yokum karşılarında.. Birçok kadının sırf kendini mecbur hissedip kendini ezdirmesine tahammulüm yook... çok uzun oldu canım konunu sabote ettiysem özür dilerim seni kendim gibi görünce içimi döküverdim :)

Tesekkur ederim, siz daha da mutlu olun inş su kısacık hayatta.
Bencillik değil kendine değer vermek bizimki...
Bencillik bambaşka bişey. Hayat yeni ve güzel sürprizler getirsin size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…