- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.359
- Konu Sahibi Deli_zambak
Dün itibari ile bazı konularda kesin kararlar aldım ve uyguluyorum allahın izni ile.
Kabül edilmesi gerekenler ve olması için uğraştığın hayallerim hepsi iç içe.
Geçmişin sızısı kalbimde hep kalacak kabül ediyorum. Ama yaşanılanların hepsi beni daha iyi yere getirmek ve kendimi bulmam ve sevmem içinmiş.
Kendi içimden ve kalbimden gelen bir ses bunu başardığımı söylüyor. Hayran olduğum kadınlar her ne şartta olursa olsun güçlü olanlar, ve pozitif enerji saçanlar. Fark ettim ki ben de bu yolda ilerliyorum. En kotu olayları bile yaşasam hep iyi bir yan bulup ordan ilerliyorum.
Tabiki arada üzüldüğüm anlar oluyor ama çoğu zaman anda kalmayı başarıyorum.
Hayalimdeki kitabı yazıyorum ilk adım yazarlık kursuna gitmek.
Hayallerim beni ayakta tutan seylermiş.
Hayat rutinim olarak belirlediğim şeyler yüzmek ve spor yapmak.
Her ne olursa olsun şükretmek en önemli şeymiş. Boşuna gelmedik şu dünyada varsak bir sebebi olmalı.
Kabül edilmesi gerekenler ve olması için uğraştığın hayallerim hepsi iç içe.
Geçmişin sızısı kalbimde hep kalacak kabül ediyorum. Ama yaşanılanların hepsi beni daha iyi yere getirmek ve kendimi bulmam ve sevmem içinmiş.
Kendi içimden ve kalbimden gelen bir ses bunu başardığımı söylüyor. Hayran olduğum kadınlar her ne şartta olursa olsun güçlü olanlar, ve pozitif enerji saçanlar. Fark ettim ki ben de bu yolda ilerliyorum. En kotu olayları bile yaşasam hep iyi bir yan bulup ordan ilerliyorum.
Tabiki arada üzüldüğüm anlar oluyor ama çoğu zaman anda kalmayı başarıyorum.
Hayalimdeki kitabı yazıyorum ilk adım yazarlık kursuna gitmek.
Hayallerim beni ayakta tutan seylermiş.
Hayat rutinim olarak belirlediğim şeyler yüzmek ve spor yapmak.
Her ne olursa olsun şükretmek en önemli şeymiş. Boşuna gelmedik şu dünyada varsak bir sebebi olmalı.
Son düzenleme: