- 18 Aralık 2023
- 62
- 14
- 25
- Konu Sahibi Kubra Seker
Gerilim tipi baş ağrısı çeken varmı arkadaşlar. Çektiğiniz ağrı ne şekilde oluyor açıklayabilir misiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne berbat birşey ya antidepresan kullanmaya başladım ne olduysa doğumdan sonra oldu bana başıma gelmeyen kalmadı. Vücuduma neler oluyor anlam veremiyorum. Baş ağrısı dönme denge kaybu. Başım savruluyor sanki bana ait değil gibi. Anlamdım gitti 8 aydır böyleyim mahf oldum hayat enerjim gitti resmen. Gitmediğim bölüm kalmadı herşey temiz ama ben iyi değilimEvet ilk başlarken omuzlarımdan ve ensemden başlıyor. Yavaş yavaş sanki alnımdan geçen bir eşarp ile sıkıştırılıyormuş hissi başlıyor. Gözlerimde sanki görüş açım düşüyor. Alnımın ortası en şiddetli ağrıyan yer oluyor ama genel olarak kafamın arkası ve üstünde de ağrı oluyor.
Beyin tomografisi de çekildi dimiNe berbat birşey ya antidepresan kullanmaya başladım ne olduysa doğumdan sonra oldu bana başıma gelmeyen kalmadı. Vücuduma neler oluyor anlam veremiyorum. Baş ağrısı dönme denge kaybu. Başım savruluyor sanki bana ait değil gibi. Anlamdım gitti 8 aydır böyleyim mahf oldum hayat enerjim gitti resmen. Gitmediğim bölüm kalmadı herşey temiz ama ben iyi değilim
Mr eeg ilaçlı mr çektrdim hepsi temizBeyin tomografisi de çekildi dimi
Bende antidepresan başladım dulester diye bende şuan rahatım biraz umarım bırakınca baş ağrısı tekrar gelmezÜç senedir basım boynum geriliyor kemiklerime basınç ağrım vardı sürekli hatta dişlerime bile vuruyordu dış ağrısı gibi. diş dediler sinüzit dediler sinüzit de var ama en son antidepresan başladım ilk defa rahat ettim.
Sanki beni tarif ettiniz doğum yapalı 1 yıl oldu bu baş ağrısı geçmedi çok zor çooookNe berbat birşey ya antidepresan kullanmaya başladım ne olduysa doğumdan sonra oldu bana başıma gelmeyen kalmadı. Vücuduma neler oluyor anlam veremiyorum. Baş ağrısı dönme denge kaybu. Başım savruluyor sanki bana ait değil gibi. Anlamdım gitti 8 aydır böyleyim mahf oldum hayat enerjim gitti resmen. Gitmediğim bölüm kalmadı herşey temiz ama ben iyi değilim
Hemde ne berbat birşey hayatımda baş ağrısı çekemzken. Şimdi başımın ağrımadığı gün yok. Böyle olunca da sürekli kötüye yoruyorum sonuçlar temiz olsa da ikna olamıyorum. Doğum yaptım yapalı ben eski ben olmaktan çıktım. Anlamıyorum o kadar insan doğum yapıyor bir ben mi bu kadar kötüyüm diye sorgula aktan da yoruldımSanki beni tarif ettiniz doğum yapalı 1 yıl oldu bu baş ağrısı geçmedi çok zor çooook
Benimde gebelikte oldu 1 yıl oldu dogum yapali halâ devam ediyor valla mahvoldum. Dutex onerdi doktor ama emziriyorum kullanamıyorum. Siz nasil oldunuzHemde ne berbat birşey hayatımda baş ağrısı çekemzken. Şimdi başımın ağrımadığı gün yok. Böyle olunca da sürekli kötüye yoruyorum sonuçlar temiz olsa da ikna olamıyorum. Doğum yaptım yapalı ben eski ben olmaktan çıktım. Anlamıyorum o kadar insan doğum yapıyor bir ben mi bu kadar kötüyüm diye sorgula aktan da yoruldım
Sizde geçti mi aynı durum yaşıyorum üç aydır lütfen cvp verinÜç senedir basım boynum geriliyor kemiklerime basınç ağrım vardı sürekli hatta dişlerime bile vuruyordu dış ağrısı gibi. diş dediler sinüzit dediler sinüzit de var ama en son antidepresan başladım ilk defa rahat ettim.
Antidepresanı bıraktım iki aydır bütün ağrılarım geri geldi malesef bir şeylerle ugrasınca unutuyorum ağrıyı ancak sersemlik geçmiyorSizde geçti mi aynı durum yaşıyorum üç aydır lütfen cvp verin
Sinem hanım instagram hesabınız varmı ordan konuşsakBenimde gebelikte oldu 1 yıl oldu dogum yapali halâ devam ediyor valla mahvoldum. Dutex onerdi doktor ama emziriyorum kullanamıyorum. Siz nasil oldunuz
Evet var sinemercan97Sinem hanım instagram hesabınız varmı ordan konuşsak