adamlar organlarına üfletmek için iyi taktik bulmuşlar. :)
bunları dinle hep kadınlar üzerine cinsellik üzerine.Adamların aklı fikri zikri cinsellik uzun sakallarıyla bunu kapatmaya çalışıyorlar güya
yok bizim aklımız yetmiyor .yetmesin de zaten :)Allah Allah, ne.demek sakalı . o sünnet bi kere
Modern olayım.derken yolda.sakal bırakma modası oldu haberdar değil misiniz.amasakal sünnet olunca size.gore sorun dimi.pis.pis.ağza girince değil !
Haber sol!!! Ne beklenirdi.zaten.dünya dua.ile.ayakta duruyor.
Bunu yazanların aklı nerde acaba hergun uzaya mekik.yolluuorlar sanki
Sohbette bi.çok.şeyden.bahsetti ama bunu yazanlar ve yorumlayanlarin aklı.orda olduğu.için.sadece oraya odaklanmıştır
Garip
Aklinizin.yetmediği şeylere yorum.yapmayın
yok bizim aklımız yetmiyor .yetmesin de zaten :)
yok bizim aklımız yetmiyor .yetmesin de zaten :)
hadi sana iyi üflemeler :)Sen ne diyon yaa biyerlerden.gelen.kadın :))))))))))))
hadi sana iyi üflemeler :)
hadi sana iyi üflemeler :)
kesin öyledir.Vallaha.mi
:))))))
Valla canla başla yorum.yapmissin.sen uflrme pesindesin)))yanında.okumuş yazmis birileri varsa akil al çünkü ben değil.o.yönden siz ilgilenmişsiniz yazmıştım :))))
Haberin içeriği sağ!!! Başka ne beklenebilirdiki!! Mi diyelim bizde bu cümleye??Haber sol!!! Ne beklenirdi.zaten.dünya dua.ile.ayakta duruyor.
Sohbette bi.çok.şeyden.bahsetti ama bunu yazanlar ve yorumlayanlarin aklı.orda olduğu.için.sadece oraya odaklanmıştır
Aklinizin.yetmediği şeylere yorum.yapmayın
kesin öyledir.
bizim eski mahallede de bir şarlatan hoca vardı.
kocasıyla sorunu olan ,çocuğu olmayan,kaynanası ile sorunu olan cahil kadınlar kendini bir güzel üflettirirlerdi.
birkaçına meraktan sormuştuk ne yaptı hoca diye .kalemle bir yerlerini çizip çizip üflermiş.
bu gerizekalı kadınların bari kocaları üfleyeydi.
hem paradan hem namustan oluyorlar yok yere . :)
bak bu üfleme işini herkes eşiyle yaparsa no problem. İyi de olur :)
Haberin içeriği sağ!!! Başka ne beklenebilirdiki!! Mi diyelim bizde bu cümleye??
Valla sohbette 1500 tane muhteşem şeyden bahsetse de BU İĞRENÇ NOKTAYI kapatmaz!!!
Evet çok şükür aklım erkeklerin beyin olarak kullandığı o gereksiz organı üflemeye yetmiyor!!
Ne mutlu bana