T
TeMMuz20
Ziyaretçi
- Konu Sahibi TeMMuz20
benim adet tarihime 18 gün kaldı, geri sayımımız başladı inşallah bidahaki ayda şafağımızı sayarız hep beraber arkadaşlar sırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam. listede arka arkayayız farkettin mi? :) benim de 17 gün kaldı. inşallah hamiş oluruz. yerimseniben
valla leylacım hadi inşallah babalar gününe özel güzel bir sürprizimiz olur, ne kadar oldu senin bebek çalışmaların
kızlar selam .. geri sayımın en az rakamı bende sanırım son 6 gün..Ama erken de olabilirim..İnşaallah olmam ama ümitlerim tükenmek üzere.
6 ay oldu canım. bu ay inşallah tutar. ama babalar günü ne zamandı ya?
inşallah rahelcim ilk güzel haberi senden alırız geriside gelir varmı belirtilerin hiç
ben hastalığıma 1 hafta 10 gün kala deli gibi başlıyorum göğüslerimi kontrol etmeye, şiştimi şişmedi mi, şiştiyse indimi diye... valla halimizzor aa bu ay son olur inşallah
bende varım en az benim sanırım adet üzensizliğim war ama bu ay çatlama iğnesi olduğum için geçen ayki adet tarihimi yazıyım bari 8inde adet olmuştum bu ayda 8 diyelim yani 3 gün war umarım bu geri sayım bize şans getirir:)
bende varım en az benim sanırım adet üzensizliğim war ama bu ay çatlama iğnesi olduğum için geçen ayki adet tarihimi yazıyım bari 8inde adet olmuştum bu ayda 8 diyelim yani 3 gün war umarım bu geri sayım bize şans getirir:)