Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum iki aydır biriyle konuşuyorum ama çok iyiydik ve gerçekten ciddi olarak ta düşünüyordum ben bu çocukla evlenirim ya olur diyordum dün akşam bir anda soğuk davrandı whatsappta son görülmeyi kapattı neden dedim canım istedi dedi ne oluyoruz dedim yalnız kalmaya ihtiyacım var, kafamı toplamam lazım dedi niye dedim olmuyor senide üzüyorum lütfen falan dedi izin ver yanında oluyum dedim çıkmaza sokuyorsun dedi bende çıkmaza sokmuyorum yanında olmaya çalışıyorum dedim cevap vermedi bende bir şey demedim acaba ciddiyet olarak bunaldı mı derseniz o benden daha çok söyler ben o kadar üzerinde durmam şuan çalışmıyor onu kafaya takıyor o konuda bile acele etme elbet olur diye sürekli destek oluyorum ama ben şuan onu kaybetmekten çok korkuyorum gerçekten bitti bir daha dönmeyecek mi yoksa sadece biraz kafasını toplayıp geri mi dönecek?
Bu erkeklerin kafalarına odunla vurasım var,başta kafalarına bizimle konuşmaları için silah dayıyoruz sanki,madem böyle yapacaktın gelmeseydin
kafasını karıştıran biri var.
arayıp da havaya sokma. geri dönerse de yüz verme.
Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum iki aydır biriyle konuşuyorum ama çok iyiydik ve gerçekten ciddi olarak ta düşünüyordum ben bu çocukla evlenirim ya olur diyordum dün akşam bir anda soğuk davrandı whatsappta son görülmeyi kapattı neden dedim canım istedi dedi ne oluyoruz dedim yalnız kalmaya ihtiyacım var, kafamı toplamam lazım dedi niye dedim olmuyor senide üzüyorum lütfen falan dedi izin ver yanında oluyum dedim çıkmaza sokuyorsun dedi bende çıkmaza sokmuyorum yanında olmaya çalışıyorum dedim cevap vermedi bende bir şey demedim acaba ciddiyet olarak bunaldı mı derseniz o benden daha çok söyler ben o kadar üzerinde durmam şuan çalışmıyor onu kafaya takıyor o konuda bile acele etme elbet olur diye sürekli destek oluyorum ama ben şuan onu kaybetmekten çok korkuyorum gerçekten bitti bir daha dönmeyecek mi yoksa sadece biraz kafasını toplayıp geri mi dönecek?
arkadaşım, 26 yaşına gelmiş bir erkek sana "yalnız kalmaya ihtiyacım var, seni de üzüyorum lütfen" vb. diyorsa izin ver yanında olayım denilmez!
bunun üstüne "çıkmaza sokuyorsun" diyen birine çıkmaza sokmuyorum, yanında olmaya çalışıyorum hiç denmez!
işi olsa da olmasa da, 26 yaşındaki bir erkek sevdiği kadını böyle itmez!
bir erkek sana bunları söylüyorsa %99 seni istemiyor artık demektir.
bunları söyleyen bir adama en çok söyleyebileceğin şey, o da sonuna kadar emin olmak için "seni kıracak veya sinirlendirecek bir şey mi yaptım" demektir
bunları söyleyen adam, sorduğun bu soruya da %99 "hayır" diyecektir.
bu durumda söylenecek tek şey "tamam" deyip kesip atmaktır.
seni yanında istemediğini açık açık belirten bir adama bu kadar ısrar neden???
bu arada bazı yorumlarda "madem böyle yapacaktı, niye bu ilişkiye başladı" vb. eleştiriler yapılmış erkek için
Allah aşkına bir kere birinden hoşlanırsan, o kişiyi daha iyi tanıyınca "soğumak" diye birşey olamaz mı?
birinden elektrik aldın, hoşlandın, denemek istedin, bir süre sonra farklı yanlarını görünce soğusan bile devam etmek zorunda mısın?
böyle birşey var mı Allah aşkına! adam soğumuş işte, bu hata mı? ah ben bu kızla çıkmaya başladım, idare etmem lazım, mecburum mu diyecek?
aldatmamaış, kullanmamış, işi uzatmadan bitirme yoluna gitmiş, hala adama laf ediliyor.
sırf cinsiyeti "erkek" diye "soğuma" hakkı yok mu?
vallahi hiç anlayamıyorum kadınların bu bakış açısını...