Geri gelir mi?

Ayrılmak için bahane bulamamış
ne yapsam diye düşünüyor
sen onu rahat bırak bulunca ayrılır zaten

Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum iki aydır biriyle konuşuyorum ama çok iyiydik ve gerçekten ciddi olarak ta düşünüyordum ben bu çocukla evlenirim ya olur diyordum dün akşam bir anda soğuk davrandı whatsappta son görülmeyi kapattı neden dedim canım istedi dedi ne oluyoruz dedim yalnız kalmaya ihtiyacım var, kafamı toplamam lazım dedi niye dedim olmuyor senide üzüyorum lütfen falan dedi izin ver yanında oluyum dedim çıkmaza sokuyorsun dedi bende çıkmaza sokmuyorum yanında olmaya çalışıyorum dedim cevap vermedi bende bir şey demedim acaba ciddiyet olarak bunaldı mı derseniz o benden daha çok söyler ben o kadar üzerinde durmam şuan çalışmıyor onu kafaya takıyor o konuda bile acele etme elbet olur diye sürekli destek oluyorum ama ben şuan onu kaybetmekten çok korkuyorum gerçekten bitti bir daha dönmeyecek mi yoksa sadece biraz kafasını toplayıp geri mi dönecek?

Başka biri olma ihtimali yüksek

2 aydır nasıl ciddi düşünmeye başladınız ilginç o_OMedeni durumunu filan biliyor musunuz?

2 aydır tanıdığın biri için nasıl bununla evlenirim diye düşüncelere kaydın.
2 ay bu ya
Ona da belli etmişsen sıkılmış kaçmıştır.

Yalnız kalmaya ihtiyacım var demis sen de izin ver yanında olıyım diye üstelemissin 1-0 yeniksin suan.Erkekler sevmez böyle üzerine düsülmesini o yalnız kalmak istiyorum dediğinde sen de bana uyar deseydin bidaha da yazmasaydın suan o senin durumunda olurdu.Sen birde üstelemissin ,bekleme artık bu cocuğu sağlam kacırmıssın yani hem zaten dengesizmis iste niye üzülüyosun ki gitsin bırak,seni istemeyeni sen hic isteme

Kızlar hani bazen brini görürsünüz ve evet dersiniz ya benimkide öyle bişeydi tabiki yoldan geçen insanı kolundan tutupta ciddi düşünüyrm demiyorum teşekkür ederim tavsiyeler için

Bu erkeklerin kafalarına odunla vurasım var,başta kafalarına bizimle konuşmaları için silah dayıyoruz sanki,madem böyle yapacaktın gelmeseydin :KK67:

Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum iki aydır biriyle konuşuyorum ama çok iyiydik ve gerçekten ciddi olarak ta düşünüyordum ben bu çocukla evlenirim ya olur diyordum dün akşam bir anda soğuk davrandı whatsappta son görülmeyi kapattı neden dedim canım istedi dedi ne oluyoruz dedim yalnız kalmaya ihtiyacım var, kafamı toplamam lazım dedi niye dedim olmuyor senide üzüyorum lütfen falan dedi izin ver yanında oluyum dedim çıkmaza sokuyorsun dedi bende çıkmaza sokmuyorum yanında olmaya çalışıyorum dedim cevap vermedi bende bir şey demedim acaba ciddiyet olarak bunaldı mı derseniz o benden daha çok söyler ben o kadar üzerinde durmam şuan çalışmıyor onu kafaya takıyor o konuda bile acele etme elbet olur diye sürekli destek oluyorum ama ben şuan onu kaybetmekten çok korkuyorum gerçekten bitti bir daha dönmeyecek mi yoksa sadece biraz kafasını toplayıp geri mi dönecek?

arkadaşım, 26 yaşına gelmiş bir erkek sana "yalnız kalmaya ihtiyacım var, seni de üzüyorum lütfen" vb. diyorsa izin ver yanında olayım denilmez!
bunun üstüne "çıkmaza sokuyorsun" diyen birine çıkmaza sokmuyorum, yanında olmaya çalışıyorum hiç denmez!
işi olsa da olmasa da, 26 yaşındaki bir erkek sevdiği kadını böyle itmez!
bir erkek sana bunları söylüyorsa %99 seni istemiyor artık demektir.
bunları söyleyen bir adama en çok söyleyebileceğin şey, o da sonuna kadar emin olmak için "seni kıracak veya sinirlendirecek bir şey mi yaptım" demektir
bunları söyleyen adam, sorduğun bu soruya da %99 "hayır" diyecektir.
bu durumda söylenecek tek şey "tamam" deyip kesip atmaktır.
seni yanında istemediğini açık açık belirten bir adama bu kadar ısrar neden???

bu arada bazı yorumlarda "madem böyle yapacaktı, niye bu ilişkiye başladı" vb. eleştiriler yapılmış erkek için
Allah aşkına bir kere birinden hoşlanırsan, o kişiyi daha iyi tanıyınca "soğumak" diye birşey olamaz mı?
birinden elektrik aldın, hoşlandın, denemek istedin, bir süre sonra farklı yanlarını görünce soğusan bile devam etmek zorunda mısın?
böyle birşey var mı Allah aşkına! adam soğumuş işte, bu hata mı? ah ben bu kızla çıkmaya başladım, idare etmem lazım, mecburum mu diyecek?
aldatmamaış, kullanmamış, işi uzatmadan bitirme yoluna gitmiş, hala adama laf ediliyor.
sırf cinsiyeti "erkek" diye "soğuma" hakkı yok mu?
vallahi hiç anlayamıyorum kadınların bu bakış açısını...:KK12:

yani kafası ciddi anlamda karışmış belliki yoksa durup dururken ne olmuş olabilir ciddi bir problem var:S belki senin hakkında bişeyler duymuştur bu olasılıkta var yada eski bir arkadaşı dönüş yapmıştır.. eğer sana saygı duyuyorsa ve kendince bir problemi varsa sana bildirirdi birden yok olmak düşündürücü ve tehlikeli dönmesini mantıklı birşey söylemeden affetmen beklenemez.. sen gene de bunaltma eğer içinde azcık sana karşı bişey varsa döner yoksa zaten şükret birden gittiğine gitmesi geç ve acılı da olabilirdi :KK66:

2 aylık bi ilişki için fazla çabuk alınmış kararlar var ortada. Bu yüzden kaçarak uzaklasmasi gayet normal. Lütfen alinmayin bana ama ben erkek olsam ve bi kızi ben aylarca uğraşıp ikna etmek yerine 2 ayda zaten kendisi evlilik moduna girse o kızla isim olmazdı. Ya da ben biraz geri kafaliyimdir zaten bu gidisle nickimi dogulukafasi olarak degistiricem:KK70: ama En medeni erkeğin bile günün birinde kızın bir hatasını karşısına cikarttigini bildigimden beri çokta uzak fikirlere sahip olmadigimizi dusunuyorum. Yani yaptiklari normal. Zaten son durumu kapatmasida baskasiyla sabaha kadar mesajlaştigini gormemen için. Is le misle alakası yok. Tisikkirlir.

arkadaşım, 26 yaşına gelmiş bir erkek sana "yalnız kalmaya ihtiyacım var, seni de üzüyorum lütfen" vb. diyorsa izin ver yanında olayım denilmez!
bunun üstüne "çıkmaza sokuyorsun" diyen birine çıkmaza sokmuyorum, yanında olmaya çalışıyorum hiç denmez!
işi olsa da olmasa da, 26 yaşındaki bir erkek sevdiği kadını böyle itmez!
bir erkek sana bunları söylüyorsa %99 seni istemiyor artık demektir.
bunları söyleyen bir adama en çok söyleyebileceğin şey, o da sonuna kadar emin olmak için "seni kıracak veya sinirlendirecek bir şey mi yaptım" demektir
bunları söyleyen adam, sorduğun bu soruya da %99 "hayır" diyecektir.
bu durumda söylenecek tek şey "tamam" deyip kesip atmaktır.
seni yanında istemediğini açık açık belirten bir adama bu kadar ısrar neden???

bu arada bazı yorumlarda "madem böyle yapacaktı, niye bu ilişkiye başladı" vb. eleştiriler yapılmış erkek için
Allah aşkına bir kere birinden hoşlanırsan, o kişiyi daha iyi tanıyınca "soğumak" diye birşey olamaz mı?
birinden elektrik aldın, hoşlandın, denemek istedin, bir süre sonra farklı yanlarını görünce soğusan bile devam etmek zorunda mısın?
böyle birşey var mı Allah aşkına! adam soğumuş işte, bu hata mı? ah ben bu kızla çıkmaya başladım, idare etmem lazım, mecburum mu diyecek?
aldatmamaış, kullanmamış, işi uzatmadan bitirme yoluna gitmiş, hala adama laf ediliyor.
sırf cinsiyeti "erkek" diye "soğuma" hakkı yok mu?
vallahi hiç anlayamıyorum kadınların bu bakış açısını...:KK12:

Yerden göğe kadar katılıyorum sana. Ağzina sağlık

X