• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GERİ DÖNÜŞÜM ile kalıcılığı arttırın

girisimciemekci

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
38
20
13
35
En sevdiğiniz dergiler yada üzerinde sevdiğinizin fotosu olan kağıtlar,kendi el yazınız ile yazılan kağıtlar çantanız olsun ister misiniz ve her daim yanınızda olan cüzdan

Haydi geri dönüşüme..

Dergi sayfalarının yapısı daha kullanışlı çanta yapmak için..

Çanta biraz zahmetli ve sabır istiyor,başlangıç olarak cüzdandan başlayabilirsiniz.

Bir video denk gelmişti, bu şekilde yapılan çantaların,cüzdanların,ayakkabıların satıldığı dükkan vardı yurt dışında ve ucuz bir şey de değillerdi.

Isınma olarak bu adresteki örnek ile başlayabilirsiniz bu bile beni sıkıntıya sokmaya yetmişti,sayfanın altında yaptığım örneği paylaşırım.

bu da bir seçenek olabilir.

asıl videomuz bu.. asıl ürün.. sabır abidesi: ) uzun ama yeterli bir video,amacına ulaşmış. Videonun altındaki yazılara dikkat edin arkadaşlar, adet ve santimler önemlidir bire bir yaparsanız daha başarılı sonuçlar yakalarsınız. Videonun sonunda çantaya takılan askıyı hiç beğenmedim,belki askıdan dolayıdır bilmiyorum ama askıya hiç gerek yok.. ürün %100 e yakın kısmı dergiden oluşursa amaca daha yakın gibi geldi bana. 3 tane mıklatıs bile fazla 2 tane yeterli,onları açmak da mesele çünkü.

Detaylı dikiş işlemi

Örnek bir site http://shop.modernvintageattic.com/collections/urth-bags

Arkadaşlar eğer pratiğe dökebilirseniz bu işten para bile kazanabilirsiniz,halk eğitim kurslarında dersi bile anlatılır bunun: )

Süt kutusundan cüzdan

İster kumaş ile desen verin, ister doğal haliyle kullanın. Tercih sizin.

Eklentiler

• gh 006.jpg
    gh 006.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 136
  • gh 007.jpg
    gh 007.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 152
  • gh 008.jpg
    gh 008.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 158
  • gh 009.jpg
    gh 009.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 160
  • gh 010.jpg
    gh 010.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 164
  • gh 011.jpg
    gh 011.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 139
  • gh 012.jpg
    gh 012.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 121
  • gh 013.jpg
    gh 013.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 186
  • gh 014.jpg
    gh 014.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 135
  • Ecoist_Magazine_CP.jpg
    Ecoist_Magazine_CP.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 131
O kocaman boşlukların olduğu yerde ilgili bahsettiğim yerlerin internet adresleri var fakat adres bilgileri çıkmadı.
yüklediğim en son fotoğrafdaki cüzdanın nasıl dergi sayfalarından yapıldığını anlatan bir konu işlemek istemiştim. ilgilenen arkadaşlar olursa özelden iletişime geçebilir.

Back