niye geri çekmeyle korunur ki kadınlar.
seyrinde giden bir cinsel birlikteliği bıçak gibi kesmek bu bana göre.
eğer çocuk düşünülmüyorsa ve kadın da sağlık sorunu nedeniyle hap kullanamıyorsa erkek korunmaya mecburdur bana göre.
sevse de, sevmese de..
gelde birde bunu erkeklere anlat.zevk almıyorum diye kullanmıyor,ne yapabilirsinkişutarafagitti
geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir!!!
ben evliliğimin ilk günlerinde geri çekilme yöntemiyle korunuyordum SONUÇ MU 1 ay sonra hamile kaldım şimdide 1 yaşında dünya tatlısı kızım var evleneli daha 2 yıl olmadı bile :lepi: :lepi:
iki senelik evliyim ve geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.taaaki geçtiğimiz şubat ayına kadar.şu an 30 haftalık hamileyim.lülülülülülü.biraz daha dikKatli olmak lazım bence
geri çekme yöntemi bir korunma yöntemi değil fakat o kadar çok kişi bu yöntemi kullan ıyor ki bende bu kadar kazalar olduğunu bilmiyordum yani demek ki çevremde istemeden kazara oldu bu bebek diyenler hep bu yöntemi kullanıyorlar bunu bi düşünmeliyim bende o zaman ilerisi için
yalnız benim iki kuenim ve yengem bu yöntemle korunuyorlar yıllardır ama biri daha çocuğu küçücükken bu yöntem yüzünden hamile kalmıştı
hala bunun doğru yöntem olduğunu bilmeyenler var ya. spermden önce gelen az sıvı bile hamile bırakabiliyoken bu yöntem hiç de doğru değil. bi de cinselliğin tadını bozuyo,tam boşalacakken geri çekiliyo ve ilişki bitiyor o anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?