• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri çekilmeyle ilşkiye girdim lekelenme var hamile miyim?

mindfulness05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
486
683
23
34
Merhaba
Dünden beri bulduğum herşeyi okuyorum konu açıyorum. Eşimle tam doğurganlığın yüksek oldugu gün ilişkiye girdik geri çekilmeyle. Bir hafta sonra sağ kasığımda ağrı oldu eşim kendince muayene etti ben apandisit sandım hatta eşim gaz dedi. Aşırı üşüyorum. Yanağımda 5-6 sivilce çıktı. Ve 3 gündür bir iki damla kahverengi lekem oluyor. Adetime 2 gün var. Hamile olabilir miyim? Bu lekelenme ilişki sırasındaki tahrişten falan olabilir mi? Bu şekilde hamile kalan var mı?

Merhaba
Dünden beri bulduğum herşeyi okuyorum konu açıyorum. Eşimle tam doğurganlığın yüksek oldugu gün ilişkiye girdik geri çekilmeyle. Bir hafta sonra sağ kasığımda ağrı oldu eşim kendince muayene etti ben apandisit sandım hatta eşim gaz dedi. Aşırı üşüyorum. Yanağımda 5-6 sivilce çıktı. Ve 3 gündür bir iki damla kahverengi lekem oluyor. Adetime 2 gün var. Hamile olabilir miyim? Bu lekelenme ilişki sırasındaki tahrişten falan olabilir mi? Bu şekilde hamile kalan var mı?
:KK14:

Geri çekilmeyle hamile kalanlar bu belirtilere bakıp bişe demek olmaz ya test yapın ya adeti bekleyin

Bebek istiyorsunuz galiba, Allah hayırlısını nasip etsin.

Eşiniz doktor sanırım. Ne güzel. Bebeğiniz emin ellerde.
Hayır planlamadığımız için geri çekilmeyle yaptık zaten tabi bu bir korunma yöntemi değil ama yine de olmaz diye düşünüyorduk. Bebeğiniz emin ellerde derken hamile miyim🙈 eşime lekeden bahsetmedim henüz

Hayır planlamadığımız için geri çekilmeyle yaptık zaten tabi bu bir korunma yöntemi değil ama yine de olmaz diye düşünüyorduk. Bebeğiniz emin ellerde derken hamile miyim🙈 eşime lekeden bahsetmedim henüz
Bebek planlamayan insanlar özellikle de doğurganlığın yüksek olduğu gün korunmasız ilişkiye girmez de onun için dedim. 🤷🏻‍♀️ Adet gününüzü bekleyip test yapın, en doğru sonuca öyle varırsınız.

Merhaba
Acilen kan testine gtmeli tutunma sürecinde folik aside de hemen baslamalısın

Back