Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben istiyorum hamile kalmayı. eşim biraz tedirgin ama olursada sevinirim yaniGeri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Gebelik için illa eşinizin içinize boşalmış olması gerekmiyor. İlişki sırasında erkekten salgılanan prostat sivisi da içinde az da olsa Sperm bulundurabilir. Bu sekilde de hamile kalinabiliyor. Tabi siz hamile kalmak istiyorsanız bi sıkıntı teşkil etmez bu durum.
o piyango banada vursa keşkeGeri çekilme bir korunma sekli degil avunma seklidir
O zaman niye geri cekiliyor istiyorsanızo piyango banada vursa keşke
dedim ya eşim hazır değilim dioyr ama bende içimdeki isteğe dur diyemiyorum:))O zaman niye geri cekiliyor istiyorsanız
ben istiyorum bu net. ama eşim tereddütlü hazır değilim dioyr. yaşı gelmiş 30 a ilerde isteyince olmıcak o zaman görücem onu. ben hep istedimbebek istiyor musunuz istemiyor musunuz cidden anlamadım
eşiniz titiz davranmıyor titiz davransaydı korunurdu sadece kendi rahatını düşünüyor prezervatif kullanmayarak sizi de avutuyor sanki :)
bi kaç ay sonra hamile kaldım yazarsınız :)
inşallah bakalım 4 gün kaldı adetime bende bekliyorum her ay böyle geçecek sanırım..allahın vereceği varsa hamıle kalırsın
ben zaten ekstra bişey yapmıyorumki. olursa sevinirim sadece. eşim öyle biri asla değil. şuan sadece rahatına düşkün. olunca benden çok sahiplenir biliyorum tanıyorum onuiyi de eşin istemiyorsa niye zorluyorsun tek başına bakabilecek misin?
çünkü buraya 1 aylık bebeğim var eşim hiç bişeyle ilgilenmiyorda yazabilirsin
iyi düşün bence eşinin fikirlerine saygı duy.
yok ya yanlış anlamam ben :) nema problema yani zaten oada dedim bu şekilde olma ihtimali var diye biliyorum olursa yapcak bişey yok dedi kafalar trilyon yanisen bilirsin tabi zaten senin bir suçun yok yanlış anlama eşin korunmak istese daha etkili bir yöntem kullanırdı :) olur yaında istediğin :)
ben özellikle napabilirmki allah verirse olur zaten bunu oda biliyor. tutupta kendimi hamile bırakamamm ya dimi. o yüzden içim rahatYeni evliyseniz ve eşiniz de sıcak bakmıyorsa suan için bence tek başınıza böyle bir karar almayın. Çocuk sahibi olup bakmak çok büyük sorumluluk. Nice hikayeler okuduk burada esi istemediği halde hamile kalan sonrasında büyük sıkıntılar yaşayan tek basınà evladına bakmak zorunda kalan. Madem yeni evlisiniz birazcık gezin tozun birbirinizé iyice alişin
Biz 8ay o sekilde korunduk bazen prezervatif benim olmadı hAmilelikYENİ EVLİYİM GERİ ÇEKİLME YÖNTEMİYLE KORUNUYORUZ EŞİM HAYLİ TİTİZ DAVRANIYOR. ADETİME 4 GÜN VAR TECRÜBELERİNİZİ MERAK EDİYORUM