• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri çekilme yöntemiyle hamile kalan varmı

papatya9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
221
104
33
26
Kızlar merhabalar reglim 5 -6 gün geçikti normalde hep düzenli olur eşimle korunuyoruz ama geri çekilme yöntemiyle hiç regli belirtisi yok işin tuhafı olabilir mi hamilelik

Korunmuyorsunuz yani. Tabi ki olabilir, gayet olası.

Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını bilmiyor olamazsınız değil mi? Yıl olmuş 2025 korunuyoruz ama geri çekilme yöntemiyle demek kadar komik bir durum olamaz
Haklısınız tam anlamıyla korunma değil biliyorum ama şöyle söyliyim 2 yıl o şekil korunuyorduk sonra çocuk düşündük korunmayı bıraktık hamile kaldım ona güvendim birazda olmaz diye düşündüm

Kızlar merhabalar reglim 5 -6 gün geçikti normalde hep düzenli olur eşimle korunuyoruz ama geri çekilme yöntemiyle hiç regli belirtisi yok işin tuhafı olabilir mi hamilelik
Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Tabiki bu şekilde hamile kalan çok

Korunmuyorsunuz yani. Tabi ki olabilir, gayet olası.
Birde yumurtlama günümde bundan rahat 15 20 gün önce kahverengi akıntım oldu hatta çok şaşırdım daha var reglime dedim 2 gün sürdü lekelenmem biraz araştırdım yumurtlama lekelenmesiymiş kafam çok karıştı

Back