Geri çekilme yöntemi

melikeozka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
9
0
1
29
Merhabalar yumurtlama döneminde eşimle 2 defa ard arda geri çekilme ile ilişkimiz oldu 8 gün geçti aradan regl olmama 8 gün var bugün pembe bir damla leke geldi çamaşırımda fark ettim ve bel kısmım çok ağrıyor kasıklarım da sızı var birazcık yerleşmemi acaba hamilelik olabilir mi sizce başına gelen varmı bu durum teşekkür ediyorum şimdiden

Yani daha önce hep 1 kez oluyor du ama bu sefer iki kez aralıksız olduğu için şüphelendim
Bence çokta güvenmeyin dediğim gibi doktorlar gebelik düşünmeyenlere geri çekilmeyi önermiyorlar.Kondom spiral doğum kontrol hapı implant bunlardan birini kullanabilirsiniz.Test yapın gecikince bence

Iki kere ust uste yaptiysaniz sperm gitme olasiligi cok yuksek ne kadar geri cekilsenizde. Zaten geri cekilme bir dogum kontrol yontemi degil birde yumurtlama doneminde olmus. Hamile olabilirsiniz test yapin

Ama dikkat ediyorum diyor bu sefer lekelenme oluşunca şüphelendim hiç bu şekilde olmamıştı regl günüme 7 gün var bekleyeceğim bakalım cevaplarınız için çok teşekkürler

Ne kadar dikkat ederse etsin ilişki anında zaten sperm geliyor ki.

Olabilir ama yumurtalama lekesi de olabilir geri çekilme ile hamile kalan çok var çevremde değilseniz de bence farklı bı korunma yöntemleri deneyin

Olabilir ama yumurtalama lekesi de olabilir geri çekilme ile hamile kalan çok var çevremde değilseniz de bence farklı bı korunma yöntemleri deneyin
Bilmiyorum inanın yurt dışına gideceğimiz için kararsızlık var ama rabbim verirse tabiki yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…