• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri çekilme yöntemi

incilay37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
61
18
3
32
Kızlar biz 3 senedir eşimle bu yöntemle korunuyorduk. Hiç gebe kalmadım. Geçen arkadaşım bir başka arkadaş için o kadar sene geri çekilme yöntemi kullanmış hamile kalmaması imkansız bir problem var diye konuştu. Ağustostan beri uğraşıyoruz bebek için ama hala olmadı. Arkadaşın söylediği aklıma geldi. Problem olduğu için mi acaba hamile kalmadım :( hormonlarıma ve eşime bakıldı problem yok demişti doktor en son hsg kaldı onu da bu ay düşünüyorum. Aklıma çok takıldı bu durum

Hsgden sonra belli olur. Arkadaşım 10 sene o şekilde korunup istediği ayda hamile kaldı. Belli olmuyor o durum.

Teşekkür ederim cevabınız için. Rahatlattınız. Korkmuştum
Hsg çok aydınlatıcı sorunu görürsünüz varsa. Ama örnekler var. Yine bir akraba hiç korunmayıp 6. sene sonunda kendiliğinden hamile kaldı.

Son düzenleme:
Hsg de çok acıtıyor diyorlar o da tedirgin ediyor beni :(
Bir şey olmaz. Anestezisiz yaptırmıştım. Siz anestezili yaptırın. Kısa sürecek dedi, dediği gibi olmadı doktorun. Ne olur ne olmaz diye anestezi alın. Acısı kalmıyor. Biraz kanama hafif ağrı. Geçiyor sonra

Kızlar biz 3 senedir eşimle bu yöntemle korunuyorduk. Hiç gebe kalmadım. Geçen arkadaşım bir başka arkadaş için o kadar sene geri çekilme yöntemi kullanmış hamile kalmaması imkansız bir problem var diye konuştu. Ağustostan beri uğraşıyoruz bebek için ama hala olmadı. Arkadaşın söylediği aklıma geldi. Problem olduğu için mi acaba hamile kalmadım :( hormonlarıma ve eşime bakıldı problem yok demişti doktor en son hsg kaldı onu da bu ay düşünüyorum. Aklıma çok takıldı bu durum
Geri çekilme korunma yöntemi değildir ki

İkinizin hormonları normalse , rahim filmine de bakılsın mutlaka. Sorun psikolojik, stres falan da olabilir. Stres gebeliği etkiliyor gerçekten. En kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız umarım 🌸🙏

Arkadaşınız saçmalamış. Biz 4 sene öyle korunduk hiçbir şey olmadı korunmadılımızda çocuk olmuştu. Bu demek değildir ki sorun var. Herkesi takmayın

Bir şey olmaz. Anestezisiz yaptırmıştım. Siz anestezili yaptırın. Kısa sürecek dedi, dediği gibi olmadı doktorun. Ne olur ne olmaz diye anestezi alın. Acısı kalmıyor. Biraz kanama hafif ağrı. Geçiyor sonra
Devlette yaptıracağım anestezili yapıyorlar mı

İkinizin hormonları normalse , rahim filmine de bakılsın mutlaka. Sorun psikolojik, stres falan da olabilir. Stres gebeliği etkiliyor gerçekten. En kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız umarım 🌸🙏
İnşallah teşekkür ederim desteğiniz için 🌺 hormonlarımızda problem yok. Sperm testinde de yok. Geriye tek hsg kaldı. Hatta ben pco sanmıştım kendimi yumurta rezervin iyi diyince doktor, çatlıyor yumurtan demişti. Onda da sorun yok

Devlette yaptıracağım anestezili yapıyorlar mı
Ben özelde yaptırdım geçen sene kasım ayında. Sadece 30 sn falan sürdü hiçbir tıkanıklık olmamasına rağmen dünya başıma yıkıldı. sadece karnında baskı hissedeceksin denmişti bana. Bence önlemini al eğer tıkanıklık varsa ilaçla açmaya çalışıyorlar ve süre uzuyor bilgin olsun.

Bence alakası yok bizde eşimle 3 buçuk yıl kadar geri cekinmeyle korunduk bırakıp yumurtlama takip ettiğim ay hamileliğimi öğrendim

benımde bır arkadaş var çocuklardan sonra o yöntemle korunuyolar kaç yıldır hamile kalmıyo. ama ben o yöntemle 3 tane bebem oldu. ALLAH SANADA NASIP ETSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH 😍

Ben özelde yaptırdım geçen sene kasım ayında. Sadece 30 sn falan sürdü hiçbir tıkanıklık olmamasına rağmen dünya başıma yıkıldı. sadece karnında baskı hissedeceksin denmişti bana. Bence önlemini al eğer tıkanıklık varsa ilaçla açmaya çalışıyorlar ve süre uzuyor bilgin olsun.
İlaç verildiği an mı çok ağrınız oluyor

Back