Geri çekilme yöntemi ile ilişki ve ertesi gün hapı ??

reyhandee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
11
1
26
Merhabalar arkadaşlar sanırım bu ertesi gün hapı yüzünden karmakarışık oldum reglime bi hafta kala eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikte olduk nolur nolmaz diye ertesi gün hapı içtim 24 saat içinde 22 ekim gibi yani tam regl günümde tekrar birliktelik oldu ilişki esnasında regl oldum yine aynı şekilde geri çekilme yöntemi ile dışarı boşaldı adetim bittikten bi kaç gün sonra yeni bi birlikteliğimiz oldu ben bu hapın salak gibi zararlarını bilmeden 40 saat dolmadan birdaha içtim yani aynı ay içersinde iki defa içtim bi hafta sonra henüz adetim biteli 8 gün olmuşken yeniden bi kanamam oldu ama baya yoğun ve 4 gün sürdü yani bi ay içinde üç geri çekilme yöntemi ile ilişki 2 de o iğrenç hapı almış oldum dengem altüst oldu hamile kalma riskim nedir yada varmıdır bide sonradan gelen kanama reglmi hapın yan etkisimi bilemedim bu ay olacağım asıl adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti doğrumudur yardımlarınıza ihtiyacım var

Neden düzgün korunmuyorsunuz? Ertesi gün hapı alt üst ediyor tüm dengenizi. Normal doğum kontrol hapı kullanın korunun düzgün şekilde.

Ya 3 yıldır evliyim ilk defa kullandım ama bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum araştırdıktan sonra yılda en fazla üç defa alınabileceğini öğrendim ama iş işten geçti

Ya 3 yıldır evliyim ilk defa kullandım ama bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum araştırdıktan sonra yılda en fazla üç defa alınabileceğini öğrendim ama iş işten geçti
Bence alınmaması gereken birşey. Doğum kontrol ile korunmanız daha sağlıklı

Neden düzgün korunmuyorsunuz? Ertesi gün hapı alt üst ediyor tüm dengenizi. Normal doğum kontrol hapı kullanın korunun düzgün şekilde.
Haklısınız düzenli korunma yöntemimiz vardı zaten bazı aksiliklerden dolayı böyle ihmalkar davrandık

ilk aldığınızda adete bir hafta kala hamile kalma ihtimali düşükmüş zaten. ama adet sonrasındakinde ihtimal yüksek, üstelik ilacı da çok geç almışsınız. hormonlar alt üst olduğu için ne zaman yumurtladınız, ne zaman döllenir, yeniden ne zaman adet olursunuz kestirmek zor bence. tahmini adet tarihiniz geçtikten sonra kan testi verirseniz daha güvenilir sonuç alırsınız

bu arada 6 ay kadar kesinlikle riske atmayın, adet öncesi filan diye korunmasız sevişmeyin çünkü döngünün düzeni değişmiştir. her an hamile kalabilirsiniz

ilk aldığınızda adete bir hafta kala hamile kalma ihtimali düşükmüş zaten. ama adet sonrasındakinde ihtimal yüksek, üstelik ilacı da çok geç almışsınız. hormonlar alt üst olduğu için ne zaman yumurtladınız, ne zaman döllenir, yeniden ne zaman adet olursunuz kestirmek zor bence. tahmini adet tarihiniz geçtikten sonra kan testi verirseniz daha güvenilir sonuç alırsınız

bu arada 6 ay kadar kesinlikle riske atmayın, adet öncesi filan diye korunmasız sevişmeyin çünkü döngünün düzeni değişmiştir. her an hamile kalabilirsiniz
Tamamdır teşekkür ederim de o hapı aldıktan bi hafta sonra kanamam oldu yani hap etkisini göstermiş olmuyormu

Tamamdır teşekkür ederim de o hapı aldıktan bi hafta sonra kanamam oldu yani hap etkisini göstermiş olmuyormu
yani bilemezsiniz. ben bir kez kullandım, yumurtlama zamanı idi, ilacı 3-4 saat içinde içtim ve kanamam olmadı ve işe yaradı çünkü hamile kalmadım. yumurtlama kanamasında olabilir, yerleşme kanaması da olabilir, ilacın işe yaraması da olabilir ya da işe yaramayıp yalnızca hormonlarda yarattığı etkiye bağlı da olabilir.

yani bilemezsiniz. ben bir kez kullandım, yumurtlama zamanı idi, ilacı 3-4 saat içinde içtim ve kanamam olmadı ve işe yaradı çünkü hamile kalmadım. yumurtlama kanamasında olabilir, yerleşme kanaması da olabilir, ilacın işe yaraması da olabilir ya da işe yaramayıp yalnızca hormonlarda yarattığı etkiye bağlı da olabilir.
İşte yumurtlama kanaması olacak şekilde değildi ki baya böyle regl gibi bişeydi tek farkı 4 gün sürdü şimdiki adetime de 4 gün var asıl olmam gerekene erken gebelik testi yaptırdım negatifti bakalım hayırlısı adet olmazsam tekrar yapıcam

İlacıda mecburen geç aldım çalışsan bayanım fuldüm mecburen 40 saat sonra aldım

28-30 günde bi düzenli adet görüyorum adetimin 4. Gününde ilişkiye girdim içe boşalma olmadı geri çekildi 1 saat içindede ertesi gün hapı kullandım hamile kalır mıyım lütfen yardımcı olur musun

28-30 günde bi düzenli adet görüyorum adetimin 4. Gününde ilişkiye girdim içe boşalma olmadı geri çekildi 1 saat içindede ertesi gün hapı kullandım hamile kalır mıyım lütfen yardımcı olur musun
Bende aynı dertten muzdaribim cnm ama senin avantajın erken içmişssin ilacı o yüzden bişey olmaz merak etme ama o hapı lütfen benim gibi hataya düşüp birdaha içme başka yöntemlerle korunun o hap iğrenç bişeymiş ben kendime gelemiyorum halaa

Bende aynı dertten muzdaribim cnm ama senin avantajın erken içmişssin ilacı o yüzden bişey olmaz merak etme ama o hapı lütfen benim gibi hataya düşüp birdaha içme başka yöntemlerle korunun o hap iğrenç bişeymiş ben kendime gelemiyorum halaa
1.5 yılda 2. Kullanışım 1. Sinde hiç bi yan etkisi olmadı adetimde tam zamanında oldu ilişkiye girmediğim için kullanmıyorum pek teşekkür ederim tavsiyen için ama çok korkuyorum adetime 5 gün kaldı ve bundan bi ben gün önceden kaşık karın ve bacak ağrım başladı ilacı adetken içtiğimde kanamamda kesilme olmuştu ondan dolayı olabilir mi diye düşüyorum çok korkuyorum ya

X