• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GERİ ÇEKİLME YÖNTEMİ İLE HAMİLE KALAN VAR MI ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugcekucuk

Bebeğimin doğacağı tarih 08.04.2017 :)
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
248
72
98
Kızlar bu yolla aranızda hamile kalan var mı ? Varsa belirtileriniz nasıldı ? 10 günlük bir gecikmem var. Test yapmaya tırsıyorum...

Kızlar bu yolla aranızda hamile kalan var mı ? Varsa belirtileriniz nasıldı ? 10 günlük bir gecikmem var. Test yapmaya tırsıyorum...
yuzde 99 olmaz hamıllelık denir. yıllarca ınsanlar bu sekılde korunmus . halkımız anamız teyzemız falan yanı. ama zevk sıvısında da sperm var. bosalmadan hemen once sıvıda da sperm oluyo. hamılelıgı 100 de 100 korumaz ki. (rabbım ol der ve olur bıseyı ımkansız dıyemıyolar o ayrı tabı de.) prezervatıf yırtılması vs bıle yasayan var anlamadan hamıle kalmıs.. rabbım gonlune gore versın. adet belırtısı oldugunda 1 hafta ıcınde adet oluyosun mesela genelde . gecıkse bıle belırtılerı de gecıkıyo. belkı hormon belkı kullandıgın antıbıyotıkler yada stress hersey adetı gecıktırebılır. ilk defa mı gecıkmen oldu kı? ve 10 gun aslında az değil. bence test yap evde. varsa cıkar kesın . gogus hasssasıyetı akıntı. kasıkta batma agrı gıbı hıs. halsızlık falan gaz sancısı. belırtıler kısıye gore degısebılır .....( ben adetım 1 gun gecıkse testlere yapısıyorum :KK30: sabrım yoktur hıc ) rabbım hayırlısını versın :KK46: :KK33:

Back