Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGERİ ÇEKİLME YÖNTEMİ İLE HAMİLE KALAN VAR MI ??
yuzde 99 olmaz hamıllelık denir. yıllarca ınsanlar bu sekılde korunmus . halkımız anamız teyzemız falan yanı. ama zevk sıvısında da sperm var. bosalmadan hemen once sıvıda da sperm oluyo. hamılelıgı 100 de 100 korumaz ki. (rabbım ol der ve olur bıseyı ımkansız dıyemıyolar o ayrı tabı de.) prezervatıf yırtılması vs bıle yasayan var anlamadan hamıle kalmıs.. rabbım gonlune gore versın. adet belırtısı oldugunda 1 hafta ıcınde adet oluyosun mesela genelde . gecıkse bıle belırtılerı de gecıkıyo. belkı hormon belkı kullandıgın antıbıyotıkler yada stress hersey adetı gecıktırebılır. ilk defa mı gecıkmen oldu kı? ve 10 gun aslında az değil. bence test yap evde. varsa cıkar kesın . gogus hasssasıyetı akıntı. kasıkta batma agrı gıbı hıs. halsızlık falan gaz sancısı. belırtıler kısıye gore degısebılır .....( ben adetım 1 gun gecıkse testlere yapısıyorum sabrım yoktur hıc ) rabbım hayırlısını versın