Geri çekilme yöntemi ile hamile kalan var mı acil

Geri çekme, korunma yöntemi değildir. Yüzde 30 civarı korur, yani zaten korunmuyorsunuz.

Ben 3 bucuk yıldır korunuyordum ama bu ay adetin 10 gün gecıktı acıkcası cok korkuyorum test bıle yapamadım korkudan hiç bukadar gecmemıstı
Bende kürtaj oldum 2.5 ay önce bugün kasıklarım da ağrı var çok hafif kahverengi leke tarzında bir şey geldi gebelik testinde pek bir şey çıkmadı ama bilemedim bende

Bende kürtaj oldum 2.5 ay önce bugün kasıklarım da ağrı var çok hafif kahverengi leke tarzında bir şey geldi gebelik testinde pek bir şey çıkmadı ama bilemedim bende
Çok gecmıs olsun suanda gebelık ıstıyormusunuz ben hiç hazılıklı degılım cok uzuluyorum

Geri çekilme ile hamile kalan oldu mu acaba
Burada bende bu konuda arastirma yaptığımda bir çok kişi şey demiş, ust üste yapilan ilişkide genellikle hamile kalma riski yuksek oluyormus ama tabi Allah ne nasip ederse o olur. Tabikide geri çekilme yöntemi korunma yöntemi degil maalesef bildiğimiz halde risk alıyoruz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…