• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GERİ ÇEKİLME VE HAMİLELİK ?

stella3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
169
60
48
Kızlar bir şey soracam nolur bana bilgi verin. Eşim çocuk için erken olduğunu düşünüyor ve kendini garantiye alıyor ve bunun için geri çekilme yöntemi ile korunuyor. Yumurtlama döneminde 2 gün üst üste faaliyet oldu, ama her faaliye de art arda 2 kez oldu tuvaletini yapmadan ve kendini temizlemeden.
Sorum şu ; zevk suyundan yumurtlama döneminde hamile kalınır mı? Art arda girilen ilişkiden geri çekilme yapsa da hamile kalınabilir mi?

Teknik olarak hamile kalmak için tek bir sperm hücresi yeterli yani ihtimal var

Kızlar bir şey soracam nolur bana bilgi verin. Eşim çocuk için erken olduğunu düşünüyor ve kendini garantiye alıyor ve bunun için geri çekilme yöntemi ile korunuyor. Yumurtlama döneminde 2 gün üst üste faaliyet oldu, ama her faaliye de art arda 2 kez oldu tuvaletini yapmadan ve kendini temizlemeden.
Sorum şu ; zevk suyundan yumurtlama döneminde hamile kalınır mı? Art arda girilen ilişkiden geri çekilme yapsa da hamile kalınabilir mi?
Düşük bi ihtimal olsa da zevk suyundan hamile kalabilirsiniz.art arda ilişkiye girmekle hamileliğin alakası yok zaten. Boşalması mesele sadece.

Düşük bi ihtimal olsa da zevk suyundan hamile kalabilirsiniz.art arda ilişkiye girmekle hamileliğin alakası yok zaten. Boşalması mesele sadece.
Yani art arda derken şunu demek istemiştim, ilk ilişkide dışarı da boşalsa kanallarda sperm kalıyormuş bu sebeple 2. ilişkide hamilelik için risk olabiliyormuş ya ondan dedim.

Dogum kontrol hapı spiral gibi yöntemler deneseniz daha güvenli olur.
Illa ki ihtimal var ama düşük bi ihtimal.

Çok düşük ihtimal de olsa kalınır. Çünkü benim başıma geldi tatlım. Olmaz deme sakın.

merhaba konu üzeirnden baya geçmiş ama sormak istedim o ilişkiyle hamile kaldınız mı acaba aynı sorun bende de var eşim 2. bir çocuk için zaman var diyor ve bu ayda geri çekilme ile korundu ama yumurtlama dönemi iki kez iki defa arda arda ilişki oldu.bende bir umut acaba mı diye bekliyorum

Back