• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerginlik sonucu yapısal değişim

hobimsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
132
1
118
Tekirdağ
Merhaba Arkadaşlar;

Konuyu kısa tutucam ve anlatıp akıl almak söyleyeceğiniz yöntemleri denemek istiyorum.Bende yaklaşık 4-5 senedir girdiğim ortamlarda özellikle çalıştığım işyerinde koltuk altı terlemesi var. Ama bu basit bir terleme değil evde gram terlemiyorum istesemde terleyemiyorum çok şükür kupkuruyum. Ama dışarıda yada bulunduğum başka ortamlarda yaşadığım gerginlikten dolayı sanırım kendimi sıkıyorum artık omuzlarımda ağrır oldu. Kollarımı istediğim gibi kaldıramıyorum sanki birisi görür dalga geçer yada bu görüntüden iğrenir diye çekiniyorum. Artık alışverişte aldığım kıyafetler yada renkler ter gösterirmi diye düşünüp renksiz giyiniyorum.Birisine sarılmaya korkuyorum. Yani işin tuhaf yanı bunu sadece dışarda yaşıyor olmam evde hiçbir sorunum yok Allaha şükür. Tavsiyesi olanlar lütfen yorum yapsınlar. Buna gerçekten ihtiyacım var aşmak istiyorum evdeki gibi hareket etmek çekinmek istemiyorum.

Niye önemsiyorsin ki bu kadar şöyle düşün o önemsediğin insanların öyle komik halleri var ki sadece sen görmüyorsun ne hataları saçmalıkları..İnsan sonuç olrak mükemmel bir yaratık değil o yüzden sen de mükemmel olmaya çalışma..Önemsemediğinde zaten bu durumda geçecek...:24:

Canım bende de oluyor bazen bu durum. Gerçi senin anlattığın kadar abartılı değil ama, bende bir zamanlar koltukaltı terlemesinden çok rahatsız olurdum. Çok heyecanlandığım zamanlarda artar ve daha bi kokardım sanki :( Bence her sabah gitmeden duş alabilirsin ve bide şu terlemeyi %100 kesen roll-on lar var ki ben kullanıyorum ve Allahıma bin şükür hiç sorunum kalmadı artık :)) Şimdi reklam gibi olmasın ama bu forumda da tartışmışlardı zaten bende buradan bulmuştum adını. Ona bi bak istersen ;) Ha birde, kendini olabildiğince kasmamaya çalış derin derin nefesler al gün içinde. Eminim yararı olacaktır ;)

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Cevap yazma düşüncelerinizi paylaşma nezaketi gösterdiğiniz için. Ben hersabah duş alamasamda koltuk altımı sabunla yıkıyorum kokuyu herzaman hissetmiyorum. Bazen bazı kıyafetlerde ıslanma sonucu yerleşmiş kokular olabiliyor o koku geldiğinde zaten o kıyafeti birdaha giymemeye çalışıyorum. İnanın bu görüldüğü zaman çok utanç verici bi durum insan çekiniyor. Maxim rollon vardı çok iyi dediler bende bi siteden aldım ama orjinalmiydi bilmiyorum koltukaltımı tahriş etti çok kaşındı ve terlemeyide durdurmadı bende bıraktım. Orjinal olarak bildiğiniz gerçekten işe yarayan ürünü satan yer biliyorsanız tekrar denemek isterim. Ameliyat istemiyorum çünkü çok yan etkisi varmış Diğer yerlerde terleme yok oralardada olsun istemiyorum.

Back