gergin bekleyiş!!!!

esmer556

esmer barbie
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
44
0
36
ben ilişkiye girdiğiden beri adetlerim düzensizleşti gecen sefer 15 gün gecti en sonunda olmustum...en son subat 3 te adet gördüm ve bitiminden 2 gün sonra ilşkiye girdim..ardından 5 gün sonra tekrar adetim oldu ve suan hala adet olmadım 15 gün gecti sizce hamilelik ihtimali varmı:KK43:(((

ben ilişkiye girdiğiden beri adetlerim düzensizleşti gecen sefer 15 gün gecti en sonunda olmustum...en son subat 3 te adet gördüm ve bitiminden 2 gün sonra ilşkiye girdim..ardından 5 gün sonra tekrar adetim oldu ve suan hala adet olmadım 15 gün gecti sizce hamilelik ihtimali varmı:KK43:(((

canım bı test yapsaydın

canım bir test yap istersen ama evliliğin başlarında hormonal değişimler olabiliyor adetin ondanda gecikebilir ama en kısa zamanda bir test yaptır bence

canım ertesi gün hapları hakkında çok bilgim yok ama daha öncede yazmıştım hormonların değiştiği içinde gecikmeler normal birde ne testi yaptın idrar testi her zaman doğru olmayabiliyor

2 kere idrar testi yaptım yok bişey cnm gerci hiçbi hamilelik belirtimde yok akıntı bulantı falan hiç bişey yok forlutal kullamaya basladım suan bide civanpercemi otu aldım onun çayını yapıyorum.daha bi bebege hazır değilim o yüzden bu kadar gergin oluyorum tuhaf duygular cnm

ertesi gün hapıyla alakalıdır bnce bnde ilk kulandıgım da 10 gün arayla 3 kez adet oldum sonra düzene girdi...

X