Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar gerçekten işe yaradığına tanık olduğunuz ya da ilk anda etkisi gördüğünüz maske,krem,doğal bakım ürünleri vs var mı yardımcı olursanız sevinirim :lepi:
bence maske krem vb. bunlar ilk yapmada tam etkili olmazlar sadece biraz canlılık parlaklık verir.. kullandıkca etkisi görülür diye düşünüyorum.. işte sıkılasması cildin kırısıklıkların gitmesi vs...
doğal bakım ürünü değil ama bende işe yaradı benim cildim kuru ve hassas ben nivea nın yoğun nemlendirici bal maskesini kullanıyorum cilt yumuşacık oluyor kuru ciltlilere tavsiye ederim
susam,badem,zeytin,çörekotu,ceviz,hint,hindistancevizi,menekşe,ısırgan,jojoba,yılang yılang,buğday,çam terebentin,avakado,greyfurt,yılan yağı,kantaron yağlarını karıştırın.kullancağınız kadarını bi kaba alın.içine 2.şer adet evigen ,bemix, bepanthene ampül kırın.bi tane yumurta sarısı atın saçların heryerine uygulayın.2 saat bekleyin. sonra şampuanla sadece 2 kere yıkayın.bizzat yıllarca araştırıp yaptığım bi formül.asfalta döksen saç çıkar.az daha kel kalırken uyguladım.zaten bitmesi yaklaşık 4-5 ayı alıyo.haftada bir yapın.ayrıca zinko-c hapını için.içerden besleyin dr.a sorup içtim takdir etmişti beni.3 ay içmek yeterli.en az 6 ay bu bakımı yapın düzenli bi şekilde, değme saç uzatma formüllerine taş çıkarır.
kirpik için
alizade kaş kirpik losyonunu tek geçerim. içine bi tane evigen iğne kırın her gece pamukla kirpiklere sürüp uyuyun. rimeli temizleyip öyle sürün bu yağla temizlemeye kalkmayın çünkü diplerinin iyice yemesi lazım. cilt için cildim karma.ara ara küçük sivilcelerim olur.bu yüzden gece kantaron sabunuyla yıkayıp(cildi temizleyip onarır) alizade sivilce kremini sürerim öyle yatarım.(eğer sivilcem yoksa sadece madecassol krem sürerim sabundan sonra).sabah sadece suyla(eğer leke çoksa kantaron sabununu sabah da kullanın) yıkayıp gene madecassol kremimi sürerim. böyle yapalı hiç sivilcem çıkmıyo.ayrıca sivilce lekelerine iyi geldiği için pudra sürmeme gerek kalmıyo.ayna gibi cildim oldu valla. haftada bir bazen iki kez kil maskemi(KK' da tarifler var) yaparım
zamanında problemlerimden dolayı kozmetiğe iyi para yedirmiş bi enayi olarak bizzat deneyip kendim yaptığım formüllerdir.ayrıca kışın balık yağı kapsülümü ve dönüşümlü olarak pharmaton multi vitaminimi(içinde cildi besleyen biotin ve çinko ağırlıkta)kullanırım.bu arada yaşım 26 ama görenler inanmıyo kolay gelsina.s.