- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
Ben de biraz utangacım söyleyeceklerim etkili olur mu bilmiyorum ama sizin utangaçlık dereceniz benden fazla gibi geldi. O yüzden yazmak istedim. Dış görünüşünüzle ilgili şeyler en fazla 2-3 gün konuşulur. Sonra insanların gözü alışacağı için muhabbeti açılmaz. Utandığınızda yarın bitecek diye düşünürseniz daha kolay atlatabilirsiniz.Merhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
hatta yıllardır giyimime kapalılık olarak bayağı dikkat ediyorum açık olmama rağmen uzun kollu giyerim , kalçayı örtecek şekilde giyinirim vs. yani aslında mesela tesettüre de girmek istiyorum ama aynı şekilde sırf insanlar aa kapanmışsın gibi söylemler olacağı icin cok utanıyorum bu sebepten bunu da hep erteliyorum
Biraz dağınık bi konu oldu cok toparlayanadım kelimeleri
Ama uzun lafın kısası bu gereksiz utangaçlıklarım beni coook yoruyor
Insanlar için mi yaşiyorsunuz? Mesela benim arkadaşim kendini mutlu edicek şekilde bir donuşum yaşasa onu takdir etmek duser. Yok dillendirirsem, laf atarsam bu benim kiskandiğim anlamina gelir. Bence rahat olun. Hatta gunleri iple çekin) kişisel gelişim, ozguvenle ilgili vidyolar izlemenizi tavsiye ederimMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
hatta yıllardır giyimime kapalılık olarak bayağı dikkat ediyorum açık olmama rağmen uzun kollu giyerim , kalçayı örtecek şekilde giyinirim vs. yani aslında mesela tesettüre de girmek istiyorum ama aynı şekilde sırf insanlar aa kapanmışsın gibi söylemler olacağı icin cok utanıyorum bu sebepten bunu da hep erteliyorum
Sosyal fobiniz var sanırım. Psikologla görüşmek size iyi gelecektir.Merhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
Onları boşverin de nasıl verdiniz kiloMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
Onlar ne dicek diye yasiyorsun ama bir gün gelecek ve istedigin gibi yasamadan öleceksinMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
Sorulduğunda gururlanılacak şeylerden neden utanç duymak ? Çok enteresan.Merhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
Bende merak ettimUtangaçlık için psikologa falan görünmelisiniz iyi gelecek eminim. Bir de istediginiz bedene kavuşmuşsunuz bunun sevincine odaklanın. Sizin eski kilonuzdayım kilonuzu kaç ayda verdiniz? Ve nasıl verdiniz
1 kere gelinen hayatta sadece kendi istek hedeflerine odaklan. Hayatını kendin yönetMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
Onları boşverin de nasıl verdiniz kilo
Utangaçlık için psikologa falan görünmelisiniz iyi gelecek eminim. Bir de istediginiz bedene kavuşmuşsunuz bunun sevincine odaklanın. Sizin eski kilonuzdayım kilonuzu kaç ayda verdiniz? Ve nasıl verdiniz
Bende merak ettim
Bunda utanılacak bişey yok. Bunu tekrar edin sürekli. Benim de var böyle abuk sabuk şeylerim. Kurtulamıyorum. Obsesif bozukluk gibi takıntılı düşünceler. Başkasına saçma gelir ama senn kabusundur. Hatta ben de açayım burda derdimi belki iyi gelirMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..