Hayatt senin hayatınnn kimseyi ilgilendirmezzzzzz bak kendin de demişsin gereksiz utangaçlıklarım diye konuşmak isteyen senin enerjini düşürmek isteyen insanlar hayatında hep olacak bi üniversitede değilki senin onların karşısında ki duruşun önemli en güzel zamanların şuan saçma sapan insanları düşünüp te mahvetme 20 kilo vermişsin nerdeyse ben senin yerinde olsam hiç bişey den çekinmem kötü bişey diyen olursada lafını verir geçerim ki zannetmiyorum kötü bi laf söyleyen olmaz kıskanan arkadaşların dışında öyleler de çok da fifi yaniMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
hatta yıllardır giyimime kapalılık olarak bayağı dikkat ediyorum açık olmama rağmen uzun kollu giyerim , kalçayı örtecek şekilde giyinirim vs. yani aslında mesela tesettüre de girmek istiyorum ama aynı şekilde sırf insanlar aa kapanmışsın gibi söylemler olacağı icin cok utanıyorum bu sebepten bunu da hep erteliyorum
Biraz dağınık bi konu oldu cok toparlayanadım kelimeleri
Ama uzun lafın kısası bu gereksiz utangaçlıklarım beni coook yoruyor
Başkalarını çok onemsemeyin hayatınızı onlar yönlendirmesin istediginiz gibi giyinin.Utanilacak bişey yok zaten öyle insanlardan uzak durunMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
hatta yıllardır giyimime kapalılık olarak bayağı dikkat ediyorum açık olmama rağmen uzun kollu giyerim , kalçayı örtecek şekilde giyinirim vs. yani aslında mesela tesettüre de girmek istiyorum ama aynı şekilde sırf insanlar aa kapanmışsın gibi söylemler olacağı icin cok utanıyorum bu sebepten bunu da hep erteliyorum
Ne güzel bakın bir çok insanın yapmak isteyip yapamadığı hatta bu yüzden bıçak altına girdiği şeyi siz kendi iradenizle başarmışınız tebrik ediyorum.Merhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum
Cnm bunun altında pisikilojik bir sikinti varmi acaba diye düşündum takinti gibi ve öz güven eksikliği gibi geldi bana bence istedigin gibi ol biri birsey derse sizene benim zevkimden de geç el hep konusur konusur'da boş konuşur.Merhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..
Kilo için tebriklerMerhabalar … :) korona öncesi 73 kg bir insandım şuan ise 52-53 kilo arasında gidip geliyorum. Bunu söylerken kendimle gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum ama sacma sapan bir sıkıntım var. üniversite öğrencisiyim , arkadaşlarım beni son gördüklerinde gayet kilolu bi insandım şimdi üniversiteler açılacak ben kilo olarak bambaşka bir insan oldum bununla beraber kendime daha çok bakmaya başladım mesela hayatımda hiç elbise giymezken şimdi kemerli elbiseler vs giymeye başladım. kendime dert yaptığım konu insanların beni böyle gördüklerindeki tepkisi , illaki garipsenecek ve dillendirilecek ben normalde bile kalabalık bir ortamda yürürken yürümesini karıstırabilen bi insanım bana bunun söylenecek olmasından saçma sapan bir şekilde cok utanıyorum ..