Gerekçe 'Bağırmamış' Olması! Zihinsel Engelli Sinem'e Tecavüz Eden 5 Kişi Serbest Bırakıldı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.066
30.548
1.123
61
Konya
Yüzde 50 zihinsel engeli bulunan 22 yaşındaki Sinem Şahin, 5 kişi tarafından tecavüze uğradı. Olay Şahin'in hamile kalması üzerine ortaya çıktı. Beş sanığın beşi de şu anda serbest. Mahkemenin gerekçesi ise Şahin'in bağırmamış olması...

Olayı Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman geçtiğimiz gün köşesine taşıdı. Sinem Şahin'in avukatı Tuğçe Alper Kurt ile görüşen Arman sürecin detaylarını aktardı.

Arman, zihinsel geriliği bütün yaşadığı mahallece bilinen Şahin'in, camide sanıkların evlerinde tecavüze uğradığını yazdı.
https://onedio.com/haber/gerekce-bagirmamis-olmasi-zihinsel-engelli-sinem-e-tecavuz-eden-5-kisi-serbest-birakildi-813933

Cocuklara bagirmayi ogretin diyenlerin amaci bu muydu dehset verici. Ne demek bagirmadi ya cocuk hamile kalmis otesi var mi ? Nasil birakirlar tecavuzculeri hukukun dibini kuruttu ...ler

Abla , bağırıp da sesini duyuramamış olamaz mı , ne kadar saçma bir karar ..

Abla , bağırıp da sesini duyuramamış olamaz mı , ne kadar saçma bir karar ..
Bağırması gerekiyor mu ki? 5 tane sapık çocuğun üstüne çullanıyor, bağırsa ne yazar? Bağırması onu tecavüzden kurtaracak mıydı? Bağırmamak rızam var demek sayılıyor demek ki, ya ben yazmayayım yazdıkça kendimi dolduruyorum, Allah içimden geçeni biliyor, içimden geçen olsun inşaallah.

Amin olsun abla , aklım almıyo bu nasıl adalet , bu nasıl yargı , Kim Jong hepsini idam ettirdi mi bilmiyorum ama öyle bir karar almıştı ya bizim devlet de en kısa zamanda böyle bi karar verse güzel olurdu ..

Amin olsun abla , aklım almıyo bu nasıl adalet , bu nasıl yargı , Kim Jong hepsini idam ettirdi mi bilmiyorum ama öyle bir karar almıştı ya bizim devlet de en kısa zamanda böyle bi karar verse güzel olurdu ..

Ya halen idamdan bahs ediyorsunuz ya. Devlet bu adamlari iceriye bile tikamiyor yani birakin idami. Idam gelse bu tür yaratiklarami verirler sizce? Simdi bile hapis'e atmayan zihniyet, idam mi ettirecekmis? O idam tipki 60li, 80li yillardaki gibi olur. Bircok Türk gencimizi o sekilde ne yazikki kaybetmistik.

Fıtratında var tecavüz!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…