idam gelsin tayfası online mi? içeride tuttun da asman eksik kaldı demiştik değil mi?
Yetki tek elde değil mi, bir khk ya bakar iş değil mi:))) gülesim geliyor bu tayfaya artık
Sabret kardeşim sabret 2023 gelsin çıkacak o khk :/
İdam gelecek tecavüz bitecek diye savunanlar vardı bir deidam gelsin tayfası online mi? içeride tuttun da asman eksik kaldı demiştik değil mi?
Abla , bağırıp da sesini duyuramamış olamaz mı , ne kadar saçma bir karar ..Çok merak ediyorum bu yavrucak bağırsaydı karar değişecek miydi? Gerçi ne'sini merak ediyorsam artık.
Mağdur olduğumuzu ispatlamak için bağırmamızı istemeleri ne acı.
Mağdur suçlu, tecavüzcü haklı, bu tecavüzler bitmez.
Bağırması gerekiyor mu ki? 5 tane sapık çocuğun üstüne çullanıyor, bağırsa ne yazar? Bağırması onu tecavüzden kurtaracak mıydı? Bağırmamak rızam var demek sayılıyor demek ki, ya ben yazmayayım yazdıkça kendimi dolduruyorum, Allah içimden geçeni biliyor, içimden geçen olsun inşaallah.Abla , bağırıp da sesini duyuramamış olamaz mı , ne kadar saçma bir karar ..
Bağırması gerekiyor mu ki? 5 tane sapık çocuğun üstüne çullanıyor, bağırsa ne yazar? Bağırması onu tecavüzden kurtaracak mıydı? Bağırmamak rızam var demek sayılıyor demek ki, ya ben yazmayayım yazdıkça kendimi dolduruyorum, Allah içimden geçeni biliyor, içimden geçen olsun inşaallah.
Amin olsun abla , aklım almıyo bu nasıl adalet , bu nasıl yargı , Kim Jong hepsini idam ettirdi mi bilmiyorum ama öyle bir karar almıştı ya bizim devlet de en kısa zamanda böyle bi karar verse güzel olurdu ..
Çok merak ediyorum bu yavrucak bağırsaydı karar değişecek miydi? Gerçi ne'sini merak ediyorsam artık.
Mağdur olduğumuzu ispatlamak için bağırmamızı istemeleri ne acı.
Mağdur suçlu, tecavüzcü haklı, bu tecavüzler bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?