• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerdekten sonra

thulya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
19
7
1
Merhaba arkadaşlar bir ay önce burada eşimle ilk cinsel deneyimine acıdan korktuğum için eşim yaklaşınca bacaklarımın titrediğini ve daha sonrasında ağladığımı yazmıştım. Verdiğiniz cevaplar ve öneriler ve yaptığım egzersizlerle ilk cinsel birlikteliğimi (tam bir birliktelik olmadı) fazla ağrı olmadan atlattım. Ve kanamam 1 gün sürdü. Ondan sonraki denemelerde acele ettiğimiz için sanırım onlarda tam bir birliktelik yaşanmadan oldu. Biraz ağrı ve sonrasında pembemsi bir damla kan gördüm. Bu normal bir süreç mi ne kadar beklememiz gerekiyor. Yada tam bir birleşme olmaması durumu ne kadar sürer. Jinekoloğa görünmem gerekir mi ? Cevaplarinizı bekliyorum çok teşekkür ediyorum.
Şuan da regl oldum ama 4 gün vardı regl olmama bu durum normal mi?

Merhaba arkadaşlar bir ay önce burada eşimle ilk cinsel deneyimine acıdan korktuğum için eşim yaklaşınca bacaklarımın titrediğini ve daha sonrasında ağladığımı yazmıştım. Verdiğiniz cevaplar ve öneriler ve yaptığım egzersizlerle ilk cinsel birlikteliğimi (tam bir birliktelik olmadı) fazla ağrı olmadan atlattım. Ve kanamam 1 gün sürdü. Ondan sonraki denemelerde acele ettiğimiz için sanırım onlarda tam bir birliktelik yaşanmadan oldu. Biraz ağrı ve sonrasında pembemsi bir damla kan gördüm. Bu normal bir süreç mi ne kadar beklememiz gerekiyor. Yada tam bir birleşme olmaması durumu ne kadar sürer. Jinekoloğa görünmem gerekir mi ? Cevaplarinizı bekliyorum çok teşekkür ediyorum.

Regl olman gayet normal doktora gitmek içimde acele etmeyin zamanla herşey yoluna girer ;)

Boyle durumlarda doktora gitmekten cekinmeyin. Bir nebze size iyi gelebilir, size isik tutabilir doktor. Bu sekilde 2 sene geciren insanlar da var. O yuzden ertelemeyin bence.

Bence doktora gitmelisiniz. Hem kontrol amaçlı hemde bu işi daha iyi bilen biri olarak size daha faydalı bilgiler verebilir.

Regl olmama daha 3-4 gün gibi bir zaman var ve çok fazla kaşıntım oluyordu diğer denemelerde.. Kaşıntının kaynağı nedir sizce ?
Kaşıntı hakkında hiçbir fikrim yok ama beraber olduktan sonra vakti gelmeden regl olunabiliyor..

Regl olmama daha 3-4 gün gibi bir zaman var ve çok fazla kaşıntım oluyordu diğer denemelerde.. Kaşıntının kaynağı nedir sizce ?
kasintinin sebebi iltihap diye biliyorum evli olan kadinlarda genelde iliski esnasinda bulasan bi virus iltihap bndede olmustu arastirdim oyle yaziyodu nette

Canım bir doktora gidin; mutlaka,korkma

Şuan da regl oldum ama 4 gün vardı regl olmama bu durum normal mi?
benim ilk geceden sonra kanamam 1 haftadan fazla sürmüştü,, normal canım

Evlilikten korkmaya başladım Canım
çok zor mu ilk gece ya da gerdek gecesi
Bizi korkuttuklari için boyle sorunlar ben yaşadık. Aslında anlatilanlar gibi korkunç değil. Kendini rahat birakirsan hic aci duymazsin. Gözünü korkutma çok araştırma yapıp aklını bulandırma. Eğer doğru bilgi istiyorsan bir uzmana danış. İnsanlar gereğinden fazla abartıyor çünkü

Bizi korkuttuklari için boyle sorunlar ben yaşadık. Aslında anlatilanlar gibi korkunç değil. Kendini rahat birakirsan hic aci duymazsin. Gözünü korkutma çok araştırma yapıp aklını bulandırma. Eğer doğru bilgi istiyorsan bir uzmana danış. İnsanlar gereğinden fazla abartıyor çünkü
Canım biz de Hayırlısı evleneceğiz;
ama birbirimizi iyi tanıyoruz,herhalde zorlanmam

Back