Gerdek sonrası adetim çok ağrılı geçiyor normal mi?

Bsyldrm96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
9
3
1
28
İyi günler. Eşimle ilk ilişkimizi yaşadıktan 1 sonra adet oldum. Şu an 3. Günüm ve rahim ve bel bölgemde aşırı ağrı var. İlk ilişkinin ardından da ilk kutu olarak yasmine başladım. Sizce bu ağrı normal mi? Daha dün doktora kan verdim genel bir tahlil için gebelik gibi bir şey de söz konusu değil.

Bendede tam tersi oldu. Evlenmeden önce ağrım fazlaydı kasıklarımdan sol bacağıma yayılan bi ağrı olurdu. Ve adet sonrası çamur renginde lekelenme olurdu Evlendikten sonra hafif ağrım oldu. Şunuda söyliyim senin ağrının sebebi yasmin. İlk kullandığımda 3 hafta sürünmüştüm

Hmmm benimde aşırı bir ağrım yoktu evlenmeden önce. Ama dün gece resmen yatamadım..

Canım artık vücudunda herşey değişiyor benimde ilk ayim biraz ağrılı geçmişti bacaklarım felan titriyordu ee normal tabi evlenince vücutta doğal olarak bisiler degisiyor

vücudunuzn alışık olmadığı bişey ağrılı olması çok normal ama yinede doktor kontrlünde dikkat edin
ben de ilk geceden sonra 8 ay kadar ağrı sebebi ile hiç ilişki yaşanmadı çok korkmuştum hatta vajinismus dedik doktora gittiğimde vajinismus olmadığını öğrendim kasma sebebi ile rahim duvarları yırtılıyordu en önemlisi o esnada herşeyi oluşuna bırakmak kasınca çok ağrılı oluyordu

yanlış okumuşum adet dönemini sormuşsunuz :)
değişiyor tabi ki hormonlarınız vücut yapınız huylarınız dahi değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…