• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerdek gecesi

Derinsu0634

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
17
4
1
26
Gerdek gecesinden benim gbi korkan varmi bu korkumu bir turlu yenemiyorum ne yapacağım ben 😓 canımın yanmasindan cok korkuyorum anlatildigi gibi kotu bisey mi😓😓

hayir degil
bunun daha dogumu var hamileligi var, hayatta bircok hastalik var yani bu hicbirsey
bir de can yanmasi derken alacagin hazzin yaninda dikkate almazsin
ama tabiki her Turk kizi gibi ben de dahil malesef bu korkulari buyuttuk beynimizde
malesef bu hikayelerle buyuduk
cok gereksiz bir detay

Hic acimiyor hatta aciyor diyenler halan soyluyor cok ciddiyim. Kafanda korku yaratirsan hissedecegin sey zevk degil aci olacak. Unutma bunu.

Gerdek gecesinden benim gbi korkan varmi bu korkumu bir turlu yenemiyorum ne yapacağım ben 😓 canımın yanmasindan cok korkuyorum anlatildigi gibi kotu bisey mi😓😓
Kendini korkutma bende korktum hemde çok ama çok şkr bişey olmadı çok korkarsan vajinimus olursun

hayir degil
bunun daha dogumu var hamileligi var, hayatta bircok hastalik var yani bu hicbirsey
bir de can yanmasi derken alacagin hazzin yaninda dikkate almazsin
ama tabiki her Turk kizi gibi ben de dahil malesef bu korkulari buyuttuk beynimizde
malesef bu hikayelerle buyuduk
cok gereksiz bir detay
Zevk aliniyormu peki ilk gecede

Şöyle söyleyeyim o ilk gecede korkarsınız vücudunuzda sürekli canı acıyacak hissiyatına kapılıp sizin daha çok kasılmanıza sebeb olcak ve ilişki olmadan da sonlanıyo gece bende evliyim korkmayın ben 3 4 ilşkiye kadar canım yandı ama pes etmedim şuan çok rahatım artık🥰

Doğum yapacaksınız ilerde inşallah.
İnsanlar ordan çocuk çıkarıyorsa o gözünde büyütmüş olduğunuz şey devede kulak kalır. Bir de böyle düşünün.
Bakire olanlar da dertli,olmayanlar da..
Hey gidi gidi Koca dünya
Gam yükü müsün?
Söyle fani dünya söyle
Dert küpü müsün? diye bir şarkı vardı.
Ne kadar doğru. :bicak::110:

Şöyle söyleyeyim o ilk gecede korkarsınız vücudunuzda sürekli canı acıyacak hissiyatına kapılıp sizin daha çok kasılmanıza sebeb olcak ve ilişki olmadan da sonlanıyo gece bende evliyim korkmayın ben 3 4 ilşkiye kadar canım yandı ama pes etmedim şuan çok rahatım artık🥰
Benim ilk ilişkide acıtıcı bir şey diye gerildiğimden zorlandım ama zevk aldım yine de. 2.sinde hiçbir sorunum korkum olmadığı için çok rahattım. Hey gidi günler hey, ne güzeldi.

Sevdiğin insanla geçireceğim bu kadar güzel bir gecede en son düşüneceğim şey korku olsun bence...
Güzel bir müzik mum ışıkları bir daha tekrarı olmayacak kadar özel birseyi korkuyla mahvetme derim 😍💕

Çok bi agri olmuyor ama demi

Back