Selam arkadaslar
gece gece yaziyorum hic akil isi degil ama kafama takildi. Ilk gecede cok agri hisseden oldumu aranizda?
Genelde hic acimiyor diyorlarmis ama ardindan cok agriyormus. Yani hicde denildigi gibi degilmis!
Bu arada Kizlik zari yirtilidikten sonra iliskiye devam edilirmi? Bosalma yasanilirmi erkekte olurda bayandada
bosalma olurmu agri olursa? Ayrica ertesi günlerdede birlikte olunurmu yoksa ara verilirmi?
Birde Carsaf konusu var tabi, benim merak ettigim normalde kanama cok az oluyor tabiki degisikmis herkesde
fakat sormak istedigim kan carsafa bulasirmi? Kanar ama bulasmayacak kadar kanarsa ne yapabilirim ben?
Carsafi göstermek isterim sonucta kenidmden eminim kizim. Sizde nasil oldu bu?
bende yasamadım cok şükürr...
ama abartıp o carsafın etrafını usenmeden dantelleyip saklayanlar bile var...
kocan bildikten sonra baskasına bisi ispatlamana gerek yok bence..
tabi kişiden kişiye degisir herkesin agrı eşigi farklıdır ama ılk gecemde oyle aman aman bi acı hissetmedimm..
birazda kendini kasmamana bağlı...
Neee dantelletyenler mi var.. ıyyy midem bulandı.
kime neyi kanıtlamak için yapılır ki bu!
bence catıdan asagı sallandır herkes gorsun desinler aaaa emin asmısSelam arkadaslar
gece gece yaziyorum hic akil isi degil ama kafama takildi. Ilk gecede cok agri hisseden oldumu aranizda?
Genelde hic acimiyor diyorlarmis ama ardindan cok agriyormus. Yani hicde denildigi gibi degilmis!
Bu arada Kizlik zari yirtilidikten sonra iliskiye devam edilirmi? Bosalma yasanilirmi erkekte olurda bayandada
bosalma olurmu agri olursa? Ayrica ertesi günlerdede birlikte olunurmu yoksa ara verilirmi?
Birde Carsaf konusu var tabi, benim merak ettigim normalde kanama cok az oluyor tabiki degisikmis herkesde
fakat sormak istedigim kan carsafa bulasirmi? Kanar ama bulasmayacak kadar kanarsa ne yapabilirim ben?
Carsafi göstermek isterim sonucta kenidmden eminim kizim. Sizde nasil oldu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?