GerdanLik Taki Modelleri Ariyorum

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Kizlar Beyaz Altin, veya Beyaz ve kirmizi Altin karisik olan Gerdanlik Taki Modelleri ariyorum. Kayinvalidem simdiden Türkiyeden alicakmis. Beyen ve yazdir resimleri dedi. Öylelikle alicakmis. Ama ben model bulamadik ne yazikki...
Lütfen resim ekleyin. Kullandiginiz Gerdanliklarida ekeyebilirsiniz. Yalniz net olsun yi görünsün fotoda.
Tsk ederimm...

canım, bana nişanda takılan setin gerdanlığı beğenirsen. sarı altın 22 gram, "güneş modeli" de deniyormuş.

seti kutusunda çektiğimiz fotoları yükleyemiyorum, büyük geliyor. umarım görebilirsin bu fotolardan.

Eklentiler

• $SDC10918.jpg
    $SDC10918.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 227
  • $SDC10929.jpg
    $SDC10929.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 433
Son düzenleme:
canım, bana nişanda takılan setin gerdanlığı beğenirsen. sarı altın 22 gram, "güneş modeli" de deniyormuş.

seti kutusunda çektiğimiz fotoları yükleyemiyorum, büyük geliyor. umarım görebilirsin bu fotolardan.

tsk ederim cok güzelmisss

baska modellerde eklerseniz sevinirimm :kedi:

ensondaki beyaz altın taşlı olan benimkinin aynısı nişanlanırken kayınvalidemler sarı altın ı22 ayar olsun demişlerdi bende iyi öyle olsun demiştim ama sadece düğünde taktım bidahada hiç takmadım sevmiyorum çünkü sonra eşim bana bu modelin aynısını almış yılbaşı hediyesi arkadaşımın düğünü olmuştu orda beğenerek taktım çok güzel duruyo

ensondaki beyaz altın taşlı olan benimkinin aynısı nişanlanırken kayınvalidemler sarı altın ı22 ayar olsun demişlerdi bende iyi öyle olsun demiştim ama sadece düğünde taktım bidahada hiç takmadım sevmiyorum çünkü sonra eşim bana bu modelin aynısını almış yılbaşı hediyesi arkadaşımın düğünü olmuştu orda beğenerek taktım çok güzel duruyo

Güle güle kullan canım

saol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah 3. incili set çok güzelmiş çok beğendim çok şık duruyo

baska resim ekleyen yokmuu???
nisan icin nasil birsey secmeliyim??? bu taki birde dügünümde gelinlikte takmak isterim

$parmak izi.jpg

canım benim nişan takım bu.22 ayar parmak izi yada telkari diyorlar.

kolyesi ve ozellikle bilekliği inanılmaz hoş duruyor. çok ağır ama çok asil bence...

Back