• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercem bir ilişki

Çok açık konuşacağım, şimdiden kusura bakmayın.

Evli yazanlar var ama karşınızdaki erkek bile olmayabilir. Macera arayan bir ergen ya da kelli felli bir adam bile çıkabilir. Nasıl güveniyorsunuz yapay zeka çağında?

Bazı ilişkilerde insanlar sevgi eksikliğinden dolayı değer görmemesine rağmen içgüdüsel olarak daha çok tutunurlar, kendilerince kalmak için bir anlam arayışına girerler, karşı tarafın yerine gerekçe oluştururlar. Çünkü zihin o eksikliği bir şekilde doldurmak ister, buna programlanır. Koskoca iki sene sizinle yazışmış ama bir kere şartları oluşturup gelememiş yanınıza. Sizi gerçekten sevme, yanınızda olma, sizinle bir hayat kurmak isteme ihtimali SIFIR.

Aklı başında olan hiçkimse bunu yapan birine aşık olamaz. Zihninizdeki ideali ve bir gün ona ulaşma hayalini seviyorsunuzdur siz. Size ilgi duyan ve değer veren (böyle olduğunu varsayıyorum söylediklerinizden) diğer şahsa karşı doğru düzgün heyecan duyamamanız da gerçekten sevilmeyi ve değer görmeyi bilmemenizden olsa gerek.

Kendinizi kurtarın bu hayalden. En değerli zamanlarınızı bir gölge için heba etmeyin. Yanınızdaki şahsa gerçek bir şans verin. Zamana bırakın duyguları. Bu şahısla bir şeyler olsa da olmasa da bir daha o gölgeye dönmeyin.

Son düzenleme:
Merhaba ben daha önceki konularda bahsetmiştim 2 yıllık sanal bir iliski içindeydim. Hic görüşmedik ama her gün konuşurduk. Ama sevgili olmazdık. Neyse ben cok çırpındım ettim ama turkiyeye gelmedi. Ben 30 yaşına girmek üzereyim ve 3 ay önce biriyle tanıştım. Yaşadığım şehirden ve iki kez buluştuk. Benim ilgilendiğini görüyorum. Ve tam o sırada bu kisi yeniden sevgili olmak istediğini söyledi eski sevgilim. Ben sordum gelme planın var mi ? Evet gelicem ama ne zaman gelirim belli degil dedi. Bana zaman ver dedim ve konuşmayı durdurdum. Ardından bu buluştuğum cocuk devamlı yazıyor bana ve ilgileniyor. Ben gercek ve hayal ortasında kaldım. Asıl sorun su yeni tanıştığım kişiye duygusal olarak bir şey hissedemiyorum. Evet heyecanlaniyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Bana öneriniz nedir?
30 yaşındasınız biraz daha gerçek hayata ve ilişkilere mi yönelseniz acaba? Sanaldan tanıdığınız ve sadece sanalda kalan birine nasıl güveniyorsunuz tek derdi sizi oyalamak. Diğer kişiyle de görüşmeyin zorunda mısınız? Yaşadığınız yerde hiç sosyal çevreniz yada tanışacağınız kişiler yok mu? Ayrıca gerçek hayatta tanıdığınız sevebileceğiniz biriyle tanışana kadar biraz sakin mi kalsanız konuştuğunuz biri yada partneriniz olmadan yaşamınıza devam edemiyor musunuz? Ha bir de şuan görüştüğünüz kişiye bir şey hissedemeyip uzakta olana görmeden nasıl aşık oldunuz anlamadım. Biraz büyüyün hayat böyle 30 yaşında 14 yaşında ergen kız gibi hayaller kurarak geçmez.

Biri gerçek dedim ya buluştum ettim diye. Ama bir şeyler hissedemiyorum dedim
Dünyada 2 erkek mi kaldı?
Yurtdışındakinden bir cacık olmaz, ikinciden de etkilenmemişsiniz.
Tamam o zaman ikisini de engelleyin yeni adaylara bakın.
Sanki nesilleri tükendi ya iki şık vermişsiniz kendinize

30 yaşında hormonları tavan olması gereken genç bir yetişkinin, 2 sene sanal ilişkiyle ne yaptığını ve ne keyif aldığını sorguluyorum🤔

Sana onerim 20 lik kafadan acil cikip uoluna bakman. Iki yildir gôrusmemek nedir evlimi kimbilir neyin nesi tip. Inaniyosunuz bunlara

Sevgiliniz olduğunu sanmanız çok tatlı ama yok, sizin sevgiliniz yok chat arkadaşınız var, bir de yeni flörtünüz var ısınırsanız sevgili olursunuz ısınmazsanız görüşmeyi keser yolunuza bakarsınız.

Sanal bir varlığa sevgili demek de neyin nesi??

Yazacak çok şey var ama arkadaşlar yazmış zaten.

Kendinize gelin bence. Ayrıca çabaladığınız hiçbir konunun içinde değilsinizdir bunu da hiç unutmayın.

30 yaşındasınız biraz daha gerçek hayata ve ilişkilere mi yönelseniz acaba? Sanaldan tanıdığınız ve sadece sanalda kalan birine nasıl güveniyorsunuz tek derdi sizi oyalamak. Diğer kişiyle de görüşmeyin zorunda mısınız? Yaşadığınız yerde hiç sosyal çevreniz yada tanışacağınız kişiler yok mu? Ayrıca gerçek hayatta tanıdığınız sevebileceğiniz biriyle tanışana kadar biraz sakin mi kalsanız konuştuğunuz biri yada partneriniz olmadan yaşamınıza devam edemiyor musunuz? Ha bir de şuan görüştüğünüz kişiye bir şey hissedemeyip uzakta olana görmeden nasıl aşık oldunuz anlamadım. Biraz büyüyün hayat böyle 30 yaşında 14 yaşında ergen kız gibi hayaller kurarak geçmez.
Ben sosyal yaşamda zayif biriyim. Ve sadece aile kurmak istiyorum hepsi bu.

Back
X