gerçekten yaşadınmı sen

selvinazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
84
1
37
hiç bir kelebeğin uçuşunu gözlerinle takip ettinmi.yada bir tırtılın olanca zayıflığına karşın yaşayabilmek için verdiği çabayı izledinmi.yağmur damlalarının yere düştüğü an çıkardığı sesi dinleyip kendini eşsiz bir bestenin notaları arasında dolaşırken buldunmu.hiç geceye doğru kaybolan güneşi izledinmi.yada yepyeni bir güneşin doğuşunu.sokakta,daha önce hiç görmediğin birine günaydı,iyi günler,iyi akşamlar dedin mi bir kez olsun.çok beğendiğin bir filmi izledikten sonra gözyaşlarını ya da kahkalarını gizlemeden çıkabildinmi sinemedan.gecenin saat 3ünde bile aradığında seni dinleyen ve duymak istediklerini söyleyen bir dost edindinmi kendine.en yalnız,en çaresiz kaldığın an bile bir sonraki gün bugünden daha iyi olucak diy besleyebildinmi umudunu.senin için herşeyi yapabilirim dedinmi birine.bunları yaptım diye düşündüğünde mutluluğun aslında ayrıntılarda gizli olduğunu fark ettinmi peki.yapmadım diyorsan gerçekten yaşadın mı sen....:sm_confused:

evet ben genellikle yaz günü güneşin batmadan hemen öncesinde,gök yüzünde alaca kızıl renglerin arasında,çeşitli şekiller oluşur,bir defasında tablolardaki köyler gibi köy oluştu harika bir manzaraydı.oturur izlerim bu gün ne cıkacak diye.

X