-
- Konu Sahibi hilalaylaylay
Hı hıSensin varoş.
Göz kirpinca elit ve havalı mi oluyorsun
Takıntılısın uzak dur b.k gibi bulaşmaGöz kirpinca elit ve havalı mi oluyorsun
Şahsen ben izin verirdim alt değiştirmesine. Çünkü orası bunun için yapılmış, öncelik bu şekilde.Empati kurun ve şöyle düşünün zar zor emen ve çok acıkmış çığlık çığlığa ağlayan bir bebeğiniz var. Sadece o pozisyonda alıyor memeyi ağzına. O an aldı ve emziriyorsunuz, o sırada başka bir anne bebeğiyle geldi biraz acele eder misiniz çocuğum pişik altını değiştiricem dedi. Siz napardınız?
Sevindim bakış açınızı değiştirmenizeDünya benim etrafımda dönüyor demiyorum zaten..ama ben alt değiştirme yerinde bebeğimi emzirsem ve alt değiştirmek için bebeği ağlayan biri gelse tedirgin olurdum onun yerini işgal ediyorum diye..o yüzden onlarda ki rahatlik beni rahatsiz etti..ama yazılanlardan şunu anladım evet orası bebek odası ve isterse orda emzirri.benimde aynı durum başıma gelse benim de tedirgin olmamam lazım..sorun ben de benim rahat olmayı öğrenmem lazım.. çünkü karşı taraftan benim gibi olmasını bekleyemem ve bunun için sinirlenemem.haklsiiniz.daha kuralcı baktım hani orası alt değiştirme yeri ona rağmen neden emzirme yerinde emzirmiyor gibi ama daha geniş bakınca evet isterse kapıyı bile kitler ve beklemek zorundaydım yani..haklsiinz
Keyfi bir durum yok ki? O da anne bu da anne. Sen de emziren bir annesin. Demekki o şekilde verebilmiş memeyi.Şahsen ben izin verirdim alt değiştirmesine. Çünkü orası bunun için yapılmış, öncelik bu şekilde.
Emzirme ne kadar sürer kim bilir. Millet onun keyfini mi beklesin?
herkes belki şöyle belki böyle demiş. O zaman ben de ekleyeyim belki de kadın bencilin tekidir. Ki bence öyle. Dili mi bağlanmış? Hem kadına ayrılan bölümü işgal etmiş hem sıfır mahçubiyetKeyfi bir durum yok ki? O da anne bu da anne. Sen de emziren bir annesin. Demekki o şekilde verebilmiş memeyi.
valla o durumda car car kavga edeceğime çıkar çocuğumla ilgilenirim acilen şöyle olurdu böyle olurdu derdine girmemherkes belki şöyle belki böyle demiş. O zaman ben de ekleyeyim belki de kadın bencilin tekidir. Ki bence öyle. Dili mi bağlanmış? Hem kadına ayrılan bölümü işgal etmiş hem sıfır mahçubiyet
Ben burda diğer kadının bu kadar tutulmasına anlam veremedim bazen gerçekten konu sahibini linçlemek için linçliyor insanlarvalla o durumda car car kavga edeceğime çıkar çocuğumla ilgilenirim acilen şöyle olurdu böyle olurdu derdine girmem