Gerçekten sinirlenmemeli miyim?

Sinirlenmek mi? Burda bi ''saçını başını yolarımcı'' güruh var ki onlara göre geç bile kalmışsınız.
Çoktan kadın saç ektirtme-diktirtme yöntemine baslamış olmalıydı. :)
Ama evet rahatsız olmakta çok haklısınız.

Evet haklısınız ama o konuda otele eğlenceye gidecektiK. Bugüne kadar 4.5 yıllık evliliğimizde ikinci kez bir tartışma nedeniyle ayrı kaldık.
Dün olaya daha sakin yaklaşırken bugün sinirim çok arttı. Akşam nereye gittiğimi düşündü, ne yaptı çok merak ediyorum. Ama bu iş nereye varır bilmiyorum. Kararımı akşama vermiş olacağım bakalım

Inanın başka birisi olsa bunları yazan ne büyütmüş kadın derdim. Niyeti kötü değil biliyorum, kötü değil derken onun bakış açısıyla bunda büyütülcek birşey yok. Ben istedim ki ''aa öylemi hayatım. Ben böyle hissedeceğini düşünmedim. Sen de kendi düşüncende haklı olabilirsin. Kusura bakma.'' Ya yoksa pire için yorgan yakasım yok gerçekten

ben sizi çok iyi anlıyorum benim eşimde çok vurdumduymazdır başta çok kavga ederim ama şimdi alıştım hakkaten bir şey olunca 4-5 kere söylüyorum anca o zmn iyi tamam diyor yoksa ya nolcak ki oluyor ben sizin için diyorum inanın eşinizi seviyorsanız hiç bozmayın huzurunuzu Serap yüzünden biz niye kötü olalım ki diyin ya onu bağlayın seviyorum ve kıskanıyorum diyin siz de bilirsiniz ki erkekler çocuk gibi pohpohlanmaktan çook hoşlanırlar tabi başka açılardan da baktırın kendinizi hep te ezmeyin ben senin sevmediğin x le suraya gitsem söylemesem o ısrar etse ara kocanı dese ve sen benim yerimde olsaydın deseniz bakalım cevabı ne olacak yani kendinizi üzmekten çok ona bunu hissettirin şahsi fikrim böyle maalesef baska türlü anlamıyor bu erkekler :))

Yani siz yeterince kızgınsınız aslında yangına körükle gitmemek lazım ama... Haklısınız bence tepkinizde. Evli adamın başka kadınla buluşmasını ''yok biz arkadaşız'' vik bik laflarını anlamıyorum. O kadar modern değilim. O nasıl sizin başka erkeklerle gezmenizden hoşlanmaz sizin de hoşlanmadığınız insanlarla görüşmesin. o kadar mı önemli o serap? Bu kadar hoşlanmadığınız, sevmediğiniz halde ne serapmış yani? Valla söyleyin tabi konuşun ama kendinizi kontrol edin. Sakin konuşun elinizden geldiğince. Üzüldüğünüzü hissetsin. İnatlaşmaya dönmesin yani.

Bence haklısınız. 5 yıllık evli biri olarak ve kocasının arkadaş çevresi çook geniş bi kadın olarak ne hissettiğinizi anlıyorum. başlarda bizde aynı sıkıntıyı yaşadık gerek kafasına vura vura, gerek güzelce konuşarak, gerek tehditle ( sen yaparsan bende yaparım) bu durumu çözdük :) ama eşim empatiyi ön planda tutan biri o yüzden onda tehdit daha çok işe yaradı.
Şimdi diyeceğim şu ; evden gitmeseniz daha iyiydi ama madem gittiniz eşiniz hatalı olduğunu anlamadan eve dönmeyin. Aksi takdirde nasılsa gidip geri dönen kadın imajı üzerinize yapışır.
Neymiş bu kız allah aşkına şart mı görüşmesi, eşiyle arasını bozacağını bile bile niye görüşüyo?? Evliysen eşini herkesten üstte tutacaksın, ailenin kıymetini bileceksin bu kadar basit. Ve ben bi kız olsam ve arkadaşımın eşi benden hoşlanmasa görüşmem niye milletin arasını bozayım ya

Birbirine yaşam alanı bırakmak böyle birşey değil. Burada yalan var, isteklerine saygı duymama var, saklamak var, var oğlu var. Yerinde olsam ciddi pişman ederdim. 3. dünya savaşı çıkardı evde..

suan sevgilim bile arayıp falanca kız arkadasımdayım diyemezken evlendigim zaman hic diyemez cunku abes oldugunu bilir..bana normal gelmiyor evli kişilerin kız veya erkek arkadaslarıyla bulusmaları

İçimden ağzını burnunu kırmak gelirdi ama modern takılmak ayağına bir şey söylemezdim. Kız arkadaşları olabilir, görüşebilir ancak yalan varsa işin içinde hoş değil. Serap "haydi bize gidelim" diyecek kadar samimi bir arkadaşı da siz bilmiyorsanız bu bir sorun, samimi değil ancak sizin hoşlanmadığınızı bilmenize rağmen gitmişse bu da bir sorun.

Bugün işten eve geldim ve bazı nedenlerden sonrasında gidemedim evden. Şimdi hiç konuşmuyoruz. gelişme olursa paylaşırım.
en azından haklı olduğumu gösterdiniz bana. Neye mal olursa olsun bu işten geri adım atmayacağım.
allah böyle sabit fikirlilere akıl versin.

Ne oldu bu koni acaba???

sizi çok iyi anlıyorum, öfkeliyken söylenen sözler yüzünden insan haklıyken haksız duruma düşebiliyor. bence siz de ona aynı duyguyu yaşatın.

O günü evde geçirmedim malum. Sonrasında evdeyim. O günden beri eşimle konuşmuyorum zaruri haller dışında. Bana dokunmasına izin vermiyorum, ayrı yatıyorum.
O ise gayet sakin suyuma gitmeye çalışıyor

Gelince hicbir sey konusmadiniz mi? Ve saat kacta geldi?

Gelince hicbir sey konusmadiniz mi? Ve saat kacta geldi?
Ilerleyen sayfalarda yazmıştım. 9buçukta geldi. Biraz konuştuk ben yaptığının saçma olduğunu falan söylerken eşim yok abartıyorsun ne var kızım o benim arkadaşım muhabbetleri yaptı ve ben de aldım çantamı çıktım o gece.

Himm anladim. Hayirlisi hakkinizda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…