- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
-
- Konu Sahibi kesenmakas
Benimki sadece sinirden. Evde kalsam saracaktım.Yok artık adamdaki rahatlığa bak.
Sonuna kadar haklısın ama evden ayrılmasaydın.
Benimki sadece sinirden. Evde kalsam saracaktım.
Yoksa öyle evi terk etmek değil amacım. Pijama bile almamışım:)
Yeni okudum konuyu ve merak ediyorum seni ne yazıcağımı bilemedim haklısın sonuna kadar!Benimki sadece sinirden. Evde kalsam saracaktım.
Yoksa öyle evi terk etmek değil amacım. Pijama bile almamışım:)
Şu bdv'de bir yaşıma daha girdim diye diye yaşlandim yeminle,evli barkli adamın ne işi oolur be elin kızıyla bir evde tövbe bismillah..Milletce cokmu genisledik,yoksa benmi çağın gerisinde kaldım bilemedimki..Evin eşiğinden sokmam ben o adamı bu kadarda netim yani,nerden geldiyse oraya postala sen o kocayı, evindende çıkma..
Delidda..daha onceki konunuda okumustum.Yok konuşmuyorum konuşmayacağım da. Evden çıktım bir otele geldim.
Babam aradı az önce. Tele bakmadım eşimi aradım. Babama mı haber verdin diye. Uyumuş çoktan... 'bebeğim hadi gel'' diyor. Kalas!
Gidecek yerim de yokBütün aile (benim ailem ve k.valide ) aynı aptdayız.
Kaç gün otelde geçer bakalım.
Daha önce okuduklarında yanlış hatırladıkların olsa gerek. Ben ilk kez evden ayrıldım. Eşimle her evlilikte olduğu gibi ufak tefek sorunlar yaşıyoruz. Genelde mutlu ve sakin bir evliliğimiz var. Sorun eşimin kendine olan aşırı güveni. Ben yanlış birşey yapmadım düşüncesi empati yoksunluğu.Delidda..daha onceki konunuda okumustum.
Sizin evliliginizin temelinde sorun var.yok seraba gitmis yok haber vermemis falan..
Soyleki,kac yillik evlisiniz.daha nelere kizip kizmadiginiz belli degil mi.nelerle mutlu olacaginiz..
Birbirinizi mi yeterince tanimiyorsunuz acaba...birde her tartismadan sonra evden gitmen cok yanlis.esininde buna musade etmesi cok garip.
Kendi gitsin gerekirse.yada ayri odalarda yatin.neden kendi evinden duzeninden kaciyorsun beyefendinin sucu icin?
Otele gitmekle cok buyuk hata yapmissin...gitmesi gereken evin sicakligindan uzak durmasi gereken esinizdi...
Konu ile ilgili olarak...herkes bi modernlik havasinda anlamiyorum..evli bir erkek esi olmadan kiz arkadasiyle eglenmeye gidiyorsa cok buyuk bi sorundur benim icin.
Cok sacma..ne ben esimsiz nede esim bensiz karsi cinsin oldugu programlarda yalniz olmayiz.ya hep ya hic.
Esimde karsidir buna..bi erkek olarak oda hos karsilamaz bu durumu.
Zaten hic hos bi durum degil.asla cagdaslikla ilgisi yok...
Evliligimin ikinci gecesi esimin evli bir bayan arkadasi gece 11 de esimi aradi.
Ben hayirdir dedim cunku aradigi saat cok abesti ve bizim yeni evli oldugumuzu biliyor.
Nicin aramis...oylesine..havadan sudan muhabbete..esim konusurken kapat su teli dedim.esimde kapatti.kizin duyup utanacagi bi sekilde duyurdum sesimi...yaptigi cok cok ayip...saat kalmamis gibi gece ariyor keyfi amacli.
Esim once bana hak vermedi.arti niyet aramadi...gorusmeyeceksin bu kizla dedim..istemiyorum dedim..kaldiki esimin hayatindaki tek kiz arkadasidir..bulundugu is cevresi hep erkek.
olay buyudu...esimin ailesi duydu..
O gece evliligimin ikinci gecesi o kiz yuzunden kayinvalidemde kaldim.esimin annesi kiz kardesi kayinpeder hepsi bana hak verdi.esime kizin yaptiginin yanlis oldugunu soyledi..sabaha kadar dusunmus bizimkide..
Sonuc o kiz tamamen cikti.tel nosuna kadar silindi.
Sosyal medyadan esim kendi sildi.defalarca ozur diledi..
Ayni seyi ben yasasam bende cok bozulurdum dedi.
Ve o gun bugundur cok sukur netiz bu konuda.hassas konularimizi biliyoruz ve ona gore davraniyoruz.
Sizde eger bir yola girdiyseniz evliligini oturtmaya calisin.bigun serap icin gidersin evden.yarin fatma icin...
Kesin tavrini koymalisin..esini bir bayana is ve gerekli durumlar disinda eglence keyif amacli kimsenin yaninda bulundurma..kimseye bu zaferi tattirma...sonlar hep husran cunku
Canim bende esimle bikSelamlar;
Ne zamandır konu açmıyordum. Yine mevzu sevgili eşimin arkadaş muhabbetleri. Bugün yaşadığımız olay kendimi çok kandırılmış hissetmeme neden oldu. Şu an tepe tüyüm havaya kalkmış durumda.
Olay kısa şöyle; ( pek kısa yazamam ama )
Bugün gün içinde eşim aradı çok sevgi dolu, canımlar bir tanemler havada dolaşıyor. Sonrasında akşam arkadaşlarıyla programı olduğunu eve geç geleceğini söyledi. Bütün hafta sonunu dolu dolu geçirdiğimiz için sorun yapmadım. Kimlerle olacağını sordum, sen tanımazsın dedi. Konuyu kapattım.
Akşam saat 7 de beni tekrar aradı, işteydim. Konuşma aynen şöyle:
''Hayatım sen çıkınca napıyorsun, şimdi çıkınca doğru Bosna'ya gel ( Konya da bir mahalle ağırlıklı üniversite öğrencilerinin olduğu). Ben şimdi Serap'tayım ( Serap mı ??????!!!!!!!!!!!) Takılalım. Serap'ı hatırlıyorsun ya...''
Ben 5 saniye sustum, sustum, sustum... Bu arada Serap arkadan sesleniyor ''gellll çok eğlenicüyük''
Serap denen kadını hayatımda 2 kez gördüm, bir kaç kez banka işi vardı onunla ilgili telefonlaştık. Eşimin iyi değil ama arkadaşı. Ne yalan söyleyeyim zerre hoşlanmadığım bir kız.
Sorun şu ki eşim bu kızdan hoşlanmadığımı bilir, vakti zamanında çok tartışmıştık bu kız nedeniyle. Yok yanlış anlaşılma yok o öyle değildi şöyleydi falan kıza karşı notürleştim.
Gelelim konuya, çok aşırı derece kızdım eşime anlatamam.
Birincisi başta bu kızın yanına gidene kadar bana onunla buluşacağını söylemedi, muhtemelen serap deliddayı da getirseydin dediği için aradı. Öyle bir mevzu olmasa bana daha önce söylerdi.
İkincisi arkadaşının yanına gidince hadi deliddayı arayalım dediklerinde bizimki saf gibi aradı. Sanki tanımıyor beni, kıyamet koparacağımı biliyor. İnsan karısını tanımaz mı yahu.
Hani tamam modern olalım, birbirimize yaşam alanı bırakalım falan da bu nasıl bir şeydir ya.
Ben kendi adıma eşimin daha önce bana hoşlanmadığını söylediği bir erkek arkadaşımla yalnız hayatta buluşmam.
Sonrasında msj gönderdim eşime '' hani tanımıyordum ben arkadaşını, yalanla iş olmaz sen geçir vaktini arkadaşınla. 10 dan sonra eve gelirsen serapta kal''
Biraz önce konuştuk tekrar msj cevap vermemişti. Başkasının yanında olduğu için gayet samimi konuşuyor. ''Tamam hayatım, geçtin mi eve. Tamam ben de geç kalmam 9, 9:30 gibi gelirim.'' O an dank etti kafama ne işi var diye, '' 9 falan anlamam sana çok sinirliyim, 9 a falan kalmadan gel eve'' dedim. ''tamam hayatım '' dedi.
Şimdi bende sinirler fiyonk fiyonk. Haksız olmadığımı biliyorum, birincisi olayda yalan var. Ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Zira vakti zamanında benim bu çıkışlarım ve öfke patlamalarım nedeniyle ayrılma noktasına kadar geldik ve kavga edip durduğum için olayın sonunda hep ben haksız çıktım.
Çok sinirliyim inanamazsınız. Bu küçük bir olay, benim kızdığım birileri ile buluşması da değil üstelik. Benim hassasiyetlerimin hala farkında olmaması.
Öyle işte, ne yapmalıyım fikir istiyorum;
Canim seni anliyorum bende esimle ayni sorunu yasamistim benim en sinir oldugum sey yalan söylemesiydi senin esinde muhtemelen sen kizabuyuz oluyon diyebsana dememistir ben olsaydim hic sinirlenmeden bana birdaha yalan söyleme derdim çünkü evlilikte yalan olmaz kiza gelince açık açık görüsmeni istemiyorum derdim ve inan bu olayin aynisini yasadim kavgadan sonra esim beni anladi insallah seninkide anlarSelamlar;
Ne zamandır konu açmıyordum. Yine mevzu sevgili eşimin arkadaş muhabbetleri. Bugün yaşadığımız olay kendimi çok kandırılmış hissetmeme neden oldu. Şu an tepe tüyüm havaya kalkmış durumda.
Olay kısa şöyle; ( pek kısa yazamam ama )
Bugün gün içinde eşim aradı çok sevgi dolu, canımlar bir tanemler havada dolaşıyor. Sonrasında akşam arkadaşlarıyla programı olduğunu eve geç geleceğini söyledi. Bütün hafta sonunu dolu dolu geçirdiğimiz için sorun yapmadım. Kimlerle olacağını sordum, sen tanımazsın dedi. Konuyu kapattım.
Akşam saat 7 de beni tekrar aradı, işteydim. Konuşma aynen şöyle:
''Hayatım sen çıkınca napıyorsun, şimdi çıkınca doğru Bosna'ya gel ( Konya da bir mahalle ağırlıklı üniversite öğrencilerinin olduğu). Ben şimdi Serap'tayım ( Serap mı ??????!!!!!!!!!!!) Takılalım. Serap'ı hatırlıyorsun ya...''
Ben 5 saniye sustum, sustum, sustum... Bu arada Serap arkadan sesleniyor ''gellll çok eğlenicüyük''
Serap denen kadını hayatımda 2 kez gördüm, bir kaç kez banka işi vardı onunla ilgili telefonlaştık. Eşimin iyi değil ama arkadaşı. Ne yalan söyleyeyim zerre hoşlanmadığım bir kız.
Sorun şu ki eşim bu kızdan hoşlanmadığımı bilir, vakti zamanında çok tartışmıştık bu kız nedeniyle. Yok yanlış anlaşılma yok o öyle değildi şöyleydi falan kıza karşı notürleştim.
Gelelim konuya, çok aşırı derece kızdım eşime anlatamam.
Birincisi başta bu kızın yanına gidene kadar bana onunla buluşacağını söylemedi, muhtemelen serap deliddayı da getirseydin dediği için aradı. Öyle bir mevzu olmasa bana daha önce söylerdi.
İkincisi arkadaşının yanına gidince hadi deliddayı arayalım dediklerinde bizimki saf gibi aradı. Sanki tanımıyor beni, kıyamet koparacağımı biliyor. İnsan karısını tanımaz mı yahu.
Hani tamam modern olalım, birbirimize yaşam alanı bırakalım falan da bu nasıl bir şeydir ya.
Ben kendi adıma eşimin daha önce bana hoşlanmadığını söylediği bir erkek arkadaşımla yalnız hayatta buluşmam.
Sonrasında msj gönderdim eşime '' hani tanımıyordum ben arkadaşını, yalanla iş olmaz sen geçir vaktini arkadaşınla. 10 dan sonra eve gelirsen serapta kal''
Biraz önce konuştuk tekrar msj cevap vermemişti. Başkasının yanında olduğu için gayet samimi konuşuyor. ''Tamam hayatım, geçtin mi eve. Tamam ben de geç kalmam 9, 9:30 gibi gelirim.'' O an dank etti kafama ne işi var diye, '' 9 falan anlamam sana çok sinirliyim, 9 a falan kalmadan gel eve'' dedim. ''tamam hayatım '' dedi.
Şimdi bende sinirler fiyonk fiyonk. Haksız olmadığımı biliyorum, birincisi olayda yalan var. Ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Zira vakti zamanında benim bu çıkışlarım ve öfke patlamalarım nedeniyle ayrılma noktasına kadar geldik ve kavga edip durduğum için olayın sonunda hep ben haksız çıktım.
Çok sinirliyim inanamazsınız. Bu küçük bir olay, benim kızdığım birileri ile buluşması da değil üstelik. Benim hassasiyetlerimin hala farkında olmaması.
Öyle işte, ne yapmalıyım fikir istiyorum;
Gecen gunki konununda otele gedecektiniz sonra vazgectiniz sanki diye hatirliyorum.Tek tek alıntılayamadım işe geldiğim için.
Gece huzurlu geçti, güvenilir bir otelde kaldım. Şimdi işteyim. Yeni gelen gün ne getirecek görelim bakalım.