Gerçekten sinirlenmemeli miyim?

Sırf erkek gibi bir kadın diye eşinizin onunla görüşmesini istememeniz arkadaşlarına müdahele etmeniz hoş değil. Neden görüşmesini istemediğinizi anlamadım. Kıskançlık olsa neyse derim ki ben onu bile yapmam.
kötü niyetli olsa sizi aramazdı zaten.

Benimki sadece sinirden. Evde kalsam saracaktım.
Yoksa öyle evi terk etmek değil amacım. Pijama bile almamışım:)

Aramıyor mu sormuyor mu nerdesin diye :)
Sende ona aynısı yap.
Bakalım ne kadar modernmiş. Hayır senin sevmediğini biliyor bi de 45 km yol gidiyor. Ayyy vallahi kıyameti koparirim. :KK53:

Şu bdv'de bir yaşıma daha girdim diye diye yaşlandim yeminle,evli barkli adamın ne işi oolur be elin kızıyla bir evde tövbe bismillah..Milletce cokmu genisledik,yoksa benmi çağın gerisinde kaldım bilemedimki..Evin eşiğinden sokmam ben o adamı bu kadarda netim yani,nerden geldiyse oraya postala sen o kocayı, evindende çıkma..

Şu bdv'de bir yaşıma daha girdim diye diye yaşlandim yeminle,evli barkli adamın ne işi oolur be elin kızıyla bir evde tövbe bismillah..Milletce cokmu genisledik,yoksa benmi çağın gerisinde kaldım bilemedimki..Evin eşiğinden sokmam ben o adamı bu kadarda netim yani,nerden geldiyse oraya postala sen o kocayı, evindende çıkma..

Çok popüler evli erkekler ve vazgeçilmez kız arkadaşlar. Nereye gidiyoruz???

Yok konuşmuyorum konuşmayacağım da. Evden çıktım bir otele geldim.
Babam aradı az önce. Tele bakmadım eşimi aradım. Babama mı haber verdin diye. Uyumuş çoktan... 'bebeğim hadi gel'' diyor. Kalas!
Gidecek yerim de yok :KK43: Bütün aile (benim ailem ve k.valide ) aynı aptdayız.
Kaç gün otelde geçer bakalım.
Delidda..daha onceki konunuda okumustum.
Sizin evliliginizin temelinde sorun var.yok seraba gitmis yok haber vermemis falan..

Soyleki,kac yillik evlisiniz.daha nelere kizip kizmadiginiz belli degil mi.nelerle mutlu olacaginiz..

Birbirinizi mi yeterince tanimiyorsunuz acaba...birde her tartismadan sonra evden gitmen cok yanlis.esininde buna musade etmesi cok garip.
Kendi gitsin gerekirse.yada ayri odalarda yatin.neden kendi evinden duzeninden kaciyorsun beyefendinin sucu icin?
Otele gitmekle cok buyuk hata yapmissin...gitmesi gereken evin sicakligindan uzak durmasi gereken esinizdi...

Konu ile ilgili olarak...herkes bi modernlik havasinda anlamiyorum..evli bir erkek esi olmadan kiz arkadasiyle eglenmeye gidiyorsa cok buyuk bi sorundur benim icin.
Cok sacma..ne ben esimsiz nede esim bensiz karsi cinsin oldugu programlarda yalniz olmayiz.ya hep ya hic.
Esimde karsidir buna..bi erkek olarak oda hos karsilamaz bu durumu.
Zaten hic hos bi durum degil.asla cagdaslikla ilgisi yok...

Evliligimin ikinci gecesi esimin evli bir bayan arkadasi gece 11 de esimi aradi.
Ben hayirdir dedim cunku aradigi saat cok abesti ve bizim yeni evli oldugumuzu biliyor.
Nicin aramis...oylesine..havadan sudan muhabbete..esim konusurken kapat su teli dedim.esimde kapatti.kizin duyup utanacagi bi sekilde duyurdum sesimi...yaptigi cok cok ayip...saat kalmamis gibi gece ariyor keyfi amacli.
Esim once bana hak vermedi.arti niyet aramadi...gorusmeyeceksin bu kizla dedim..istemiyorum dedim..kaldiki esimin hayatindaki tek kiz arkadasidir..bulundugu is cevresi hep erkek.
olay buyudu...esimin ailesi duydu..
O gece evliligimin ikinci gecesi o kiz yuzunden kayinvalidemde kaldim.esimin annesi kiz kardesi kayinpeder hepsi bana hak verdi.esime kizin yaptiginin yanlis oldugunu soyledi..sabaha kadar dusunmus bizimkide..
Sonuc o kiz tamamen cikti.tel nosuna kadar silindi.
Sosyal medyadan esim kendi sildi.defalarca ozur diledi..
Ayni seyi ben yasasam bende cok bozulurdum dedi.
Ve o gun bugundur cok sukur netiz bu konuda.hassas konularimizi biliyoruz ve ona gore davraniyoruz.

Sizde eger bir yola girdiyseniz evliligini oturtmaya calisin.bigun serap icin gidersin evden.yarin fatma icin...
Kesin tavrini koymalisin..esini bir bayana is ve gerekli durumlar disinda eglence keyif amacli kimsenin yaninda bulundurma..kimseye bu zaferi tattirma...sonlar hep husran cunku

Son düzenleme:
Delidda..daha onceki konunuda okumustum.
Sizin evliliginizin temelinde sorun var.yok seraba gitmis yok haber vermemis falan..

Soyleki,kac yillik evlisiniz.daha nelere kizip kizmadiginiz belli degil mi.nelerle mutlu olacaginiz..

Birbirinizi mi yeterince tanimiyorsunuz acaba...birde her tartismadan sonra evden gitmen cok yanlis.esininde buna musade etmesi cok garip.
Kendi gitsin gerekirse.yada ayri odalarda yatin.neden kendi evinden duzeninden kaciyorsun beyefendinin sucu icin?
Otele gitmekle cok buyuk hata yapmissin...gitmesi gereken evin sicakligindan uzak durmasi gereken esinizdi...

Konu ile ilgili olarak...herkes bi modernlik havasinda anlamiyorum..evli bir erkek esi olmadan kiz arkadasiyle eglenmeye gidiyorsa cok buyuk bi sorundur benim icin.
Cok sacma..ne ben esimsiz nede esim bensiz karsi cinsin oldugu programlarda yalniz olmayiz.ya hep ya hic.
Esimde karsidir buna..bi erkek olarak oda hos karsilamaz bu durumu.
Zaten hic hos bi durum degil.asla cagdaslikla ilgisi yok...

Evliligimin ikinci gecesi esimin evli bir bayan arkadasi gece 11 de esimi aradi.
Ben hayirdir dedim cunku aradigi saat cok abesti ve bizim yeni evli oldugumuzu biliyor.
Nicin aramis...oylesine..havadan sudan muhabbete..esim konusurken kapat su teli dedim.esimde kapatti.kizin duyup utanacagi bi sekilde duyurdum sesimi...yaptigi cok cok ayip...saat kalmamis gibi gece ariyor keyfi amacli.
Esim once bana hak vermedi.arti niyet aramadi...gorusmeyeceksin bu kizla dedim..istemiyorum dedim..kaldiki esimin hayatindaki tek kiz arkadasidir..bulundugu is cevresi hep erkek.
olay buyudu...esimin ailesi duydu..
O gece evliligimin ikinci gecesi o kiz yuzunden kayinvalidemde kaldim.esimin annesi kiz kardesi kayinpeder hepsi bana hak verdi.esime kizin yaptiginin yanlis oldugunu soyledi..sabaha kadar dusunmus bizimkide..
Sonuc o kiz tamamen cikti.tel nosuna kadar silindi.
Sosyal medyadan esim kendi sildi.defalarca ozur diledi..
Ayni seyi ben yasasam bende cok bozulurdum dedi.
Ve o gun bugundur cok sukur netiz bu konuda.hassas konularimizi biliyoruz ve ona gore davraniyoruz.

Sizde eger bir yola girdiyseniz evliligini oturtmaya calisin.bigun serap icin gidersin evden.yarin fatma icin...
Kesin tavrini koymalisin..esini bir bayana is ve gerekli durumlar disinda eglence keyif amacli kimsenin yaninda bulundurma..kimseye bu zaferi tattirma...sonlar hep husran cunku
Daha önce okuduklarında yanlış hatırladıkların olsa gerek. Ben ilk kez evden ayrıldım. Eşimle her evlilikte olduğu gibi ufak tefek sorunlar yaşıyoruz. Genelde mutlu ve sakin bir evliliğimiz var. Sorun eşimin kendine olan aşırı güveni. Ben yanlış birşey yapmadım düşüncesi empati yoksunluğu.
Bakalım bugün ne olacak. Sabah arabamı görmüş otelin önünde. Tesadüf etmiş. Msj gönderdi ''koskoca eve sığamadın da gittin otelde mi kaldın'' diye. Sorun bu zaten koca gece merak etmemesi. Bilmiyorum ne yapacağım. Hala çok sinirliyim.

Tek tek alıntılayamadım işe geldiğim için.
Gece huzurlu geçti, güvenilir bir otelde kaldım. Şimdi işteyim. Yeni gelen gün ne getirecek görelim bakalım.

hayır her şey bir yere kadar tamam diyeyim de , yani olayda tamamen siz haklısınız... benim için tartışılır tarafı yok..

bu adam tüm gece eve gelmeyen karısını nasıl merak edip aramaz, nerde olduğunu bilmek istemez. rahat rahat uyur.
bir de sabah otelin önünde arabasını görünce gene gelmez yanına da sadece mesaj atar??!!

bunu da aklım almadı :KK57:

vallla kitap gibi okudum yazdıklarınızı bana sorarsanız hiç büyütmeyin eşiniz dediğiniz gibi özgüveni çok yüksek şu an kavga da etseniz anlayışla karşılasanızda yine değişmeyecek deyim yerindeyse rahat bi adam boşuna huzurunuzu bozmayın derdinizi anlatın bana böyle davran senden isteğim bu deyin oluversin hee bi dahaki ne yine yapacaktır ama giderek azalacaktır erkekler çocuk gibi bir şeyi 10 kere söylemek gerek ancak öyle idrak edebiliyorlar kavga etmek yerine bir şeyi 40 defa söyleyin tabi tatlı dille söylenmenizden sıkılıp dediğinizi yapacaktır öteki türlü kavgacısınız diye sizden uzaklasacaktır

eşiniz tamamen haksız bence ayrıca şahsen benim eşim hiç bir bayan arkadaşının evine yanınd ben yokken çay içmeye gidemezzz.eşinizin egosu tavan yapmış bence evliliğin yürümesi için kendisinin eşinin fikirlere değer vermesigerektiğini anlaması gerek yoksa kimse birbiriyle geçinemez ki ben olsam kendisini eve almazdım kapıyı kilitler yatardım .ayrıca gecenin bir vakti sizi nasıl sorumsuzca gitmenize izin verip aramaz uyur anlaşılır gibi değil.eşiniz çok bencil biri gibi geldi bana.

Geri adım atma sakın .. Madem bu çıkışı yaptın sonuna kadar dayanmalısın yoksa haklıyken haksıx duruma düşersin bu gecede eve gitme ailen ararsa yada kv vs.. Aynen durumu anlat bu konuda eşin geri adım atmazsa rest çekeceğini söyle.. Ne yapıp edip bu konuda eve gitmeden önce onu dize getirmelisin yoksa haklı çıkıcak ve tekrar tekrar aynı olayları yaşatacak sana ..eşin ararsada aynı tavrı takın hatta açma tlf nu , otele gelsin özürdilesin yoksa baş edemezsin bu adamla

Selamlar;
Ne zamandır konu açmıyordum. Yine mevzu sevgili eşimin arkadaş muhabbetleri. Bugün yaşadığımız olay kendimi çok kandırılmış hissetmeme neden oldu. Şu an tepe tüyüm havaya kalkmış durumda.
Olay kısa şöyle; ( pek kısa yazamam ama )
Bugün gün içinde eşim aradı çok sevgi dolu, canımlar bir tanemler havada dolaşıyor. Sonrasında akşam arkadaşlarıyla programı olduğunu eve geç geleceğini söyledi. Bütün hafta sonunu dolu dolu geçirdiğimiz için sorun yapmadım. Kimlerle olacağını sordum, sen tanımazsın dedi. Konuyu kapattım.
Akşam saat 7 de beni tekrar aradı, işteydim. Konuşma aynen şöyle:
''Hayatım sen çıkınca napıyorsun, şimdi çıkınca doğru Bosna'ya gel ( Konya da bir mahalle ağırlıklı üniversite öğrencilerinin olduğu). Ben şimdi Serap'tayım ( Serap mı ??????!!!!!!!!!!!) Takılalım. Serap'ı hatırlıyorsun ya...''
Ben 5 saniye sustum, sustum, sustum... Bu arada Serap arkadan sesleniyor ''gellll çok eğlenicüyük''
Serap denen kadını hayatımda 2 kez gördüm, bir kaç kez banka işi vardı onunla ilgili telefonlaştık. Eşimin iyi değil ama arkadaşı. Ne yalan söyleyeyim zerre hoşlanmadığım bir kız.
Sorun şu ki eşim bu kızdan hoşlanmadığımı bilir, vakti zamanında çok tartışmıştık bu kız nedeniyle. Yok yanlış anlaşılma yok o öyle değildi şöyleydi falan kıza karşı notürleştim.
Gelelim konuya, çok aşırı derece kızdım eşime anlatamam.
Birincisi başta bu kızın yanına gidene kadar bana onunla buluşacağını söylemedi, muhtemelen serap deliddayı da getirseydin dediği için aradı. Öyle bir mevzu olmasa bana daha önce söylerdi.
İkincisi arkadaşının yanına gidince hadi deliddayı arayalım dediklerinde bizimki saf gibi aradı. Sanki tanımıyor beni, kıyamet koparacağımı biliyor. İnsan karısını tanımaz mı yahu.
Hani tamam modern olalım, birbirimize yaşam alanı bırakalım falan da bu nasıl bir şeydir ya.
Ben kendi adıma eşimin daha önce bana hoşlanmadığını söylediği bir erkek arkadaşımla yalnız hayatta buluşmam.
Sonrasında msj gönderdim eşime '' hani tanımıyordum ben arkadaşını, yalanla iş olmaz sen geçir vaktini arkadaşınla. 10 dan sonra eve gelirsen serapta kal''
Biraz önce konuştuk tekrar msj cevap vermemişti. Başkasının yanında olduğu için gayet samimi konuşuyor. ''Tamam hayatım, geçtin mi eve. Tamam ben de geç kalmam 9, 9:30 gibi gelirim.'' O an dank etti kafama ne işi var diye, '' 9 falan anlamam sana çok sinirliyim, 9 a falan kalmadan gel eve'' dedim. ''tamam hayatım '' dedi.
Şimdi bende sinirler fiyonk fiyonk. Haksız olmadığımı biliyorum, birincisi olayda yalan var. Ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Zira vakti zamanında benim bu çıkışlarım ve öfke patlamalarım nedeniyle ayrılma noktasına kadar geldik ve kavga edip durduğum için olayın sonunda hep ben haksız çıktım.
Çok sinirliyim inanamazsınız. Bu küçük bir olay, benim kızdığım birileri ile buluşması da değil üstelik. Benim hassasiyetlerimin hala farkında olmaması.
Öyle işte, ne yapmalıyım fikir istiyorum;
Canim bende esimle bik
Selamlar;
Ne zamandır konu açmıyordum. Yine mevzu sevgili eşimin arkadaş muhabbetleri. Bugün yaşadığımız olay kendimi çok kandırılmış hissetmeme neden oldu. Şu an tepe tüyüm havaya kalkmış durumda.
Olay kısa şöyle; ( pek kısa yazamam ama )
Bugün gün içinde eşim aradı çok sevgi dolu, canımlar bir tanemler havada dolaşıyor. Sonrasında akşam arkadaşlarıyla programı olduğunu eve geç geleceğini söyledi. Bütün hafta sonunu dolu dolu geçirdiğimiz için sorun yapmadım. Kimlerle olacağını sordum, sen tanımazsın dedi. Konuyu kapattım.
Akşam saat 7 de beni tekrar aradı, işteydim. Konuşma aynen şöyle:
''Hayatım sen çıkınca napıyorsun, şimdi çıkınca doğru Bosna'ya gel ( Konya da bir mahalle ağırlıklı üniversite öğrencilerinin olduğu). Ben şimdi Serap'tayım ( Serap mı ??????!!!!!!!!!!!) Takılalım. Serap'ı hatırlıyorsun ya...''
Ben 5 saniye sustum, sustum, sustum... Bu arada Serap arkadan sesleniyor ''gellll çok eğlenicüyük''
Serap denen kadını hayatımda 2 kez gördüm, bir kaç kez banka işi vardı onunla ilgili telefonlaştık. Eşimin iyi değil ama arkadaşı. Ne yalan söyleyeyim zerre hoşlanmadığım bir kız.
Sorun şu ki eşim bu kızdan hoşlanmadığımı bilir, vakti zamanında çok tartışmıştık bu kız nedeniyle. Yok yanlış anlaşılma yok o öyle değildi şöyleydi falan kıza karşı notürleştim.
Gelelim konuya, çok aşırı derece kızdım eşime anlatamam.
Birincisi başta bu kızın yanına gidene kadar bana onunla buluşacağını söylemedi, muhtemelen serap deliddayı da getirseydin dediği için aradı. Öyle bir mevzu olmasa bana daha önce söylerdi.
İkincisi arkadaşının yanına gidince hadi deliddayı arayalım dediklerinde bizimki saf gibi aradı. Sanki tanımıyor beni, kıyamet koparacağımı biliyor. İnsan karısını tanımaz mı yahu.
Hani tamam modern olalım, birbirimize yaşam alanı bırakalım falan da bu nasıl bir şeydir ya.
Ben kendi adıma eşimin daha önce bana hoşlanmadığını söylediği bir erkek arkadaşımla yalnız hayatta buluşmam.
Sonrasında msj gönderdim eşime '' hani tanımıyordum ben arkadaşını, yalanla iş olmaz sen geçir vaktini arkadaşınla. 10 dan sonra eve gelirsen serapta kal''
Biraz önce konuştuk tekrar msj cevap vermemişti. Başkasının yanında olduğu için gayet samimi konuşuyor. ''Tamam hayatım, geçtin mi eve. Tamam ben de geç kalmam 9, 9:30 gibi gelirim.'' O an dank etti kafama ne işi var diye, '' 9 falan anlamam sana çok sinirliyim, 9 a falan kalmadan gel eve'' dedim. ''tamam hayatım '' dedi.
Şimdi bende sinirler fiyonk fiyonk. Haksız olmadığımı biliyorum, birincisi olayda yalan var. Ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Zira vakti zamanında benim bu çıkışlarım ve öfke patlamalarım nedeniyle ayrılma noktasına kadar geldik ve kavga edip durduğum için olayın sonunda hep ben haksız çıktım.
Çok sinirliyim inanamazsınız. Bu küçük bir olay, benim kızdığım birileri ile buluşması da değil üstelik. Benim hassasiyetlerimin hala farkında olmaması.
Öyle işte, ne yapmalıyım fikir istiyorum;
Canim seni anliyorum bende esimle ayni sorunu yasamistim benim en sinir oldugum sey yalan söylemesiydi senin esinde muhtemelen sen kizabuyuz oluyon diyebsana dememistir ben olsaydim hic sinirlenmeden bana birdaha yalan söyleme derdim çünkü evlilikte yalan olmaz kiza gelince açık açık görüsmeni istemiyorum derdim ve inan bu olayin aynisini yasadim kavgadan sonra esim beni anladi insallah seninkide anlar

Tek tek alıntılayamadım işe geldiğim için.
Gece huzurlu geçti, güvenilir bir otelde kaldım. Şimdi işteyim. Yeni gelen gün ne getirecek görelim bakalım.
Gecen gunki konununda otele gedecektiniz sonra vazgectiniz sanki diye hatirliyorum.
Evet cidden buyuk bi sorun.sabaha kadar sizi merak etmemesi ve sizinle degilde serapla eglenmesi..sacma ve mutlu giden evlilikte olmamasi gerekir.
Neyse bakalim.sizin hayatiniz...kolay gelsin ne diyim.

yorumları okumadm ama serap ara eşini diyen biriyse zaten zararsızdır. (bana göre kadın erkek takılmamalı eş olmadan )

bence eşini serapla biri gördü o yüzden mecburen aradı. aklıma ilk gelen şey bu..

bu olayin gidisatini cok merak ediyorum dogrusu...
bastan sona hatali bir koca hatali bir arkadas
Serapin kocani arayip ondan birsey istemesi!
Kocanin sen tanimazsin zaten diyerek gitmesi, ki senden gizlemis oldu,yalan söylemis oldu cünkü karsi cikicagini bildi...
ordan arayip gelmiyecegini bile bile seni davet etmesi...
kocan bana öyle uyanik geldiki anlatamam!
Bir el icin karisina yalan söylemesi, otele gittiginde seni arayip sormamasi,ya evden cikan hanim birakilirmi bari engel ol...

Bunun geri kafalilik la ilgisi yok, su kendine olan vaktin kisitlanmasi olayini bi türlü anlamiyorum...
evet esim mac izlemeye , top oynamaya gidebilir,arkadaslariyla oturup bir cilingir sofrasi kurabilir,ben kizlarla takilabilirim.
Ama bu arkadas Karsi cinsdense, o zaman o özgürlük orda biter arkadas
Ki Konya ne kadar muhafazakar bir il, kesinlikle normal karsilanilacak bir olay degilki bir erkek bir bayan evde "sohbet"edicekler.
Gören ne der diye düsünmüyor demekki hanim kizimiz, burnuma kötü kokular geliyor.
Siz tavrnizda sonuna kadar haklisiniz, kesinlikle taviz vermeyin.
Nasil sonuclanirsa sonuclansin, o arkadasla görüsmeyi birakicak...istemedigim bir insanla hele ki bir bayanla , gizli sakli bulusmak neyin nesi ?

X