- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
-
- Konu Sahibi kesenmakas
topic biraz hareketlensin de okutayım bari :)işte aynı şey demek istediğim bunu tartamaması. Kötü anlamda bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece tipik erkek işte tartamamış ama siz sonuna kadar haklısınız. Biraz daha sakin kalarak sert bir konuşma yapın. Hiçbirimiz eşimizin, hoşlanmadığımız kadın arkadaşıyla görüşmesini hoş karşılamayız. Şimdi çok sert patlarsanız haklıyken haksız duruma düşebilirsniz, biraz daha sakin haklı olduğunuzu bilerek yapın konuşmanızı. Yani elinizden geldiğince sakin :)
Erkek gibi kız, ağır abi ayaklarında. Çok çabuk samimi olan birisi. Ben 1 yada 2 kez karşılaştım. deliddacığım, canım, bebeğim... sevmem böyle tipleri. Yani çok özel bir nedeni yok. Tarzım değil diyelimSeraptan neden hoslanmiyorsun
Ehe, köylü kurnazları mübarekler.hah ben de böörtlen bu konuya yazar mı ki diyordum. Evet bence kız ondan hoşlanmadığımı bildiği için arama fikrini o ortaya attı. Zaten öyle olmasa şimdi kıza saydırıyor olacaktım :) Ben de serap'a gitmesine karışmıyorum vallahi.
Daha kaç kişiler bilmiyorum :) Muhtemelen serap ın sevgilisi de onlarlaydı. Bizimki bir saf da elin kızı sevgilisi olmadan eşimi eve almaz sanırım.
Valla ben de aramasına daha fazla kızdım. Mübarek giderken söylemedin bişey, söyleme di mi? Ama biliyor sonradan öğrensem de kızıcam. Biliyor ki öğrenirim de. Arkadaş serapla görüşmek istediysen çık söyle di mi '' delidda ben arkadşaımı özledim, istersen birlikte gidelim gelmek istemezsen ben görüşüp geleyim bi kaç saat'' valla o zaman daha az kavga ederdim. Sonuçta onu yaşam alanlarından kazıyamam bunun da bilincindeyim. Şapşik!!!Ehe, köylü kurnazları mübarekler.
Senin herif de, cidden aramış yav. Bu da ikinci salon sebebi. Be adam, vur ensesine al ekmeğini misin sen? Hayır kızın verdiği akılla arayınca o kız da kendini bi fesleğen sanar, bi kadının herhangi bir şekilde bi adama karısıyla ilgili direktif verebilmesi egosal olarak hemcinsler arasında bi zaferdir çünkü. Serap merap fark etmez, anası, bacısı, sokaktan geçen herhangi biri, karısıyla ilgili direktif verebilirse egosal zaferin dibine vurur, diğer kadın da ezilmiş olur teknik olarak. Eşinin buna meydan vermesi hoş değil.
Salonda yatılacaksa önce yalan söylediği için, sonra da bunun için olur şahsen.
Dur bakalım, daha zamanı var. Zaten olduğu yerden eve gelmesi min. 45 dakika arabayla gitmediyse. Yol zamanını verdim şimdi.Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun? Sen istemedigin halde neden bu kadar gec geliyor?
ay ne güzel anlatmışsınız hislerimi. tam da bu durumum. evet asla anlamayacak benim neye kızdığımı.bence önce sakin olun ve erkeklerden böyle hassasiyetler beklemenizin ne kadar beyhude olduğunu bir idrak edin.. eğer arkadaşının yanında sizi aramamış olsaydı ve siz bir şekilde öğrenseydiniz kıyameti kopartın derdim ama aramış sonuçta siz kızla görüşmesine değil bundan hoşlanmadığınızı bilmemesine kızıyorsunuz ama sizi asla anlamayacaktır kafaları böyle duygulara basmaz siz kavga çıkaran huzur bozan olursunuz en güzeli tepkisiz kalmak eve geldiğinde güler yüzlü karşılayıp nasıl vakit geçirdiğini sor neden gelmedin derse bir dahaki sefere buluşacağın arkadşının adını ve benimde size katılmak isteyip istemediğimi en baştan sorarsan sevinirim hayatım deyin ve kapatın konuyu...
beyin yapılarımız çok farklı erkeklerden çok şey bekliyoruz bence ama boş sana diyeceği şu saklı gizli bişeymi yaptım arkadaşımla buluştum sanada haber verdim daha yaranamıyorum sende ama ben kızıyomda sen beni tanımadında hoşlanmıyorumda falanda filan derken hem anlaşılmayacaksın hem durduk yerde huzur kaçıran olarak damgalanacaksın hiç kendini anlatma derdine girme boşuna yorulursun her zamanda ben diliyle değil sen diliyle konuşmanı tavsiye ederim eşinleay ne güzel anlatmışsınız hislerimi. tam da bu durumum. evet asla anlamayacak benim neye kızdığımı.
kendimi kontrol edebilirsem böyle davranayım.
Yani kıskançlık gibi bir konu yoksa ortada Eşinizin arkadaslarini kisitlamaniz hoş değilErkek gibi kız, ağır abi ayaklarında. Çok çabuk samimi olan birisi. Ben 1 yada 2 kez karşılaştım. deliddacığım, canım, bebeğim... sevmem böyle tipleri. Yani çok özel bir nedeni yok. Tarzım değil diyelim
Kısıtlama değil yaptığım. Zaten kızdığım da gitmesi falan değil. Aptal yerine koydu beni.Yani kıskançlık gibi bir konu yoksa ortada Eşinizin arkadaslarini kisitlamaniz hoş değil
siz sevmiyor olabilirsiniz ama o seviyor işte
Evet rahatsız edici bir durum ama her bizi rahatsız eden duruma müdahale etmemiz doğru değil maalesef
Eşim eve geldi, bir süre konuşmadık. Sonra ne yaptığını sordum anlattı. Detaylar önemli değil. Hayır arkadaş ben yanlış birşey yapmadım diyor başka birşey demiyor. Deli oldum yahu. Benim açımdan bak diyorum ne bakıcam serap benim Kızkardeşim gibi diyor. Tartışmak istemiyorum dedim aynı yerde durmaya bile tahammülüm yoktu aldım çantamı çıktım evden. Ben hazırlanırken saçmalama bu evden çıkamazsın falan dedi.
Ay çok sinirliyim. Sabit fikirli başka birşey değil.
Üzgün falan değilim. Çok sinirliyim çok.
Bana daha diyor ki serap ı ara sor.
Onunla buluşmayacakmıştı da sonra kız bundan bişeyler istemiş bu almış götürmüş sözde oturmayacakmış serap çay koyalım delidda yı da çağıralım diyince girmiş vsvsvs.
Öküzlük yahu bu daha çok şey söylerim de dilime hakim oluyurum
Yok konuşmuyorum konuşmayacağım da. Evden çıktım bir otele geldim.Serap'ı mı ara sor diyor. Rezillik vallahi.
Neyse sakin olun. Öyle konuşmaya devam edin.
Moda mı nedir son zamanlarda. Erkeklerin kız arkadaşlari pek değerliler.
Düşürdü bile. Haksız falan değilmiş. Ama bu sefer geri adım atmayacağım. O hatayı yaptım diyecek o kadarvalla ne yalan söliim snnle aynı tepkiyi verirdim belkide daha fazlası bnde dilimi hç tutamıyorum üste çıkıp seni haksız duruma düşürmesine izin verme
Yok konuşmuyorum konuşmayacağım da. Evden çıktım bir otele geldim.
Babam aradı az önce. Tele bakmadım eşimi aradım. Babama mı haber verdin diye. Uyumuş çoktan... 'bebeğim hadi gel'' diyor. Kalas!
Gidecek yerim de yokBütün aile (benim ailem ve k.valide ) aynı aptdayız.
Kaç gün otelde geçer bakalım.
akraba yok burada. Arkadaşlarım elbet var. Ama kimseyi duruma dahil etmek istemiyorum.yakın ark kuzen falan ykmu bşka şehirde tabi çalışıyosan zor.günlük kiralanan evler var otelden daha uygun