• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Gerçekten sağlam önerilere ihtiyacım var !!

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
118
37
Selam kızlar.. haftaya saçımın rengini değiştirmeye karar verdim.. Yıllardır siyah kullanıyorum boyuyorum.. Evde kendi başıma açma işlemlerim başarısız sonuçlar verdi..Dün iş çıkışı bikaç kuaför gezdim.. Çok uçuk rakam verende oldu,normal verende.. az çok kafamda beliren bi iki yer var.. 120 den fazla asla vermem.. bi yer 300 bile dedi :S yok artık.. Sonra bi kuaförle konuştum ve aldı eline açıcıyı deneme amaçlı bi kısmına sürdü... 5 dk bekledik ve saçım açıkla koyu kızıl daha çok kızıl oldu.. ve hiç yıpranmadı.. işin özüne gelirsek.. şimdi reismlerimi koyucam ten ve kaç rengimin olabildiğince belli olduğu.. kafamda net bi renk yok.. ilk kez açık renk saç kullanıcam.. koyu karamel yada açık çikolata tonları var kafamda.. sarı zaten asla olamaz :D gitmez bana.. <lütfen yönlendirin beni haftaya dek kafamda bişiyler netleşsin.. değişime ihityacım var.. şimdiden teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan

işte resimlerim; ( alıntı yapmazsak aklinialirimsmile ) daha büyüğü için üzerine tıklayabilirsiniz canlar

[resimleri kaldırdım... çok da ilgilenen olmadı zaten.. admin silebilir konuyu

Son düzenleme:
aaa resimler yerine galeri açılıyor :S en azından bende öyle oluyor.. neyse değiştireyim upload sitemi.. başka gören yoktur herhalde resimleri.. çıkmıyor...

açıcı ilk suruldugunde yıprattigi belli olmaz zaten. bıkaç zaman sonra yıprandıgını anlarsın. o yuzden saçının saglıgına onem verıyorsan açıcı ile değilde içinde açıcı olmayan boya silici ile saçındaki boyayı sildir. sonrada istedıgın renge boyat. çok pişman olursun açıcı ile akıttırırsan.

konuştuğum bi kuaför koruyucu serum falan kullanacağını söyledi için rahat olsun dedi.. yıpranma payını vs vs geçtik diyelim.. bana nasıl bi renk gider.. ben bunu merak ediyorum :/

hiç mi yardım edecek yok ya bu forumun yardım etme ve öneri verme olayı beni hep mutlu etmiştir oysa .(

ben bu resimdeki rengi istiyordum ama halen ne renk olduğunu öğrenemedim.sen kuaförde boyatıcaksın nasılsa resmin çıktısını götürsen yeterli olur sanırım.yine de buna en yakını olarak düşündüğüm koleston ışıltılı kahve 7.77 aldım bi hafta sonra boyamayı düşünüyorum.beyaz tenliyim ben de senin gibi kızılımsı kahveler hem doğal hem de güzel olur gibi geliyor.

Eklentiler

• $5024_117747480791_77972315791_3402967_182651_n.jpg
    $5024_117747480791_77972315791_3402967_182651_n.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 2.211
Beyaz tenli olduğun için bakır tonları gider bence.

çok beyaz değilim canım hatta gün içinde evde daha buğday oluyorum bi derece yani..

ben bu resimdeki rengi istiyordum ama halen ne renk olduğunu öğrenemedim.sen kuaförde boyatıcaksın nasılsa resmin çıktısını götürsen yeterli olur sanırım.yine de buna en yakını olarak düşündüğüm koleston ışıltılı kahve 7.77 aldım bi hafta sonra boyamayı düşünüyorum.beyaz tenliyim ben de senin gibi kızılımsı kahveler hem doğal hem de güzel olur gibi geliyor.

evet çok hoş bir tonmuş..zaten resşmle falan gitmeyi planlıyorum ben anlatamam kendim.. çok sğaol canım :)

çikolata karamelde yüzüne gider gibi geldi canımboshayallersmile

birçok çikolata karamel tonu var canım.. acaba tam olarak hangi tonlarda gider?? bir de kaşlaırm sorun olur mu ? çok kara değiller ama çok da açık değiller.. sağol canımm kaydirigubbakcemile5

peki bu renk bana olur mu ? eklentide. CADIARZU

Eklentiler

• $ve bu.jpg
    $ve bu.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 50
hımm.. sağol canım.. daha yorumlar bekliyorum ama biliyorum ki bu işten en az kuaförler kadar iyi anlayan arkadaşlar mevcut.. onları bekliyorum :))

Back