- 27 Temmuz 2009
- 516
- 6
- 118
- 37
Selam kızlar.. haftaya saçımın rengini değiştirmeye karar verdim.. Yıllardır siyah kullanıyorum boyuyorum.. Evde kendi başıma açma işlemlerim başarısız sonuçlar verdi..Dün iş çıkışı bikaç kuaför gezdim.. Çok uçuk rakam verende oldu,normal verende.. az çok kafamda beliren bi iki yer var.. 120 den fazla asla vermem.. bi yer 300 bile dedi :S yok artık.. Sonra bi kuaförle konuştum ve aldı eline açıcıyı deneme amaçlı bi kısmına sürdü... 5 dk bekledik ve saçım açıkla koyu kızıl daha çok kızıl oldu.. ve hiç yıpranmadı.. işin özüne gelirsek.. şimdi reismlerimi koyucam ten ve kaç rengimin olabildiğince belli olduğu.. kafamda net bi renk yok.. ilk kez açık renk saç kullanıcam.. koyu karamel yada açık çikolata tonları var kafamda.. sarı zaten asla olamaz gitmez bana.. <lütfen yönlendirin beni haftaya dek kafamda bişiyler netleşsin.. değişime ihityacım var.. şimdiden teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan
işte resimlerim; ( alıntı yapmazsak aklinialirimsmile ) daha büyüğü için üzerine tıklayabilirsiniz canlar
[resimleri kaldırdım... çok da ilgilenen olmadı zaten.. admin silebilir konuyu
işte resimlerim; ( alıntı yapmazsak aklinialirimsmile ) daha büyüğü için üzerine tıklayabilirsiniz canlar
[resimleri kaldırdım... çok da ilgilenen olmadı zaten.. admin silebilir konuyu
Son düzenleme: