Gerçekten onun ismi bile beni negatif etkiliyor?

selinasya333

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
5
0
21
İlk olarak ben üniversite de aynı sınıfta ve arkadaş grubumda biriyle sevgililik yaşadım sonra olmadı ve ayrıldık. Ve o yıl baya bir sonra intihar ettiğini öğrendik. Neyse şimdi gelelim konuya benim çok yakın yine kendi sınıfımdan kız arkadaşım vardı. Ama olmadı sürdüremedim çünkü bana psikolojik baskı gösteriyor ve benim anksiyetemi çoşturuyordu özetlemek gerekirse ve bende buna bir dur dedim. Taa en son 30 Aralık 2022 de konuştuk ve kesin bir dille bir daha arkadaşlık onunpa yaşamak istemediğimi bir kez daha belirttim. Bugün de eski sevgilimin sanırım numarasını biri satın almış ve Snap hesabı açmış ona da bildirim gitmiş eski sevgilimin ismi ile... Snap açtı diye o da bana atmış ss alıp çok şaşırdım diye bende iletişim bile kurmak istemediğim için Allah rahmet eylesin numarasını biri almıştır yazdım ve bıraktım. Sizce doğru mu yaptım? Ve akşam 7 den beri hala cevap yazmadı. Anlamış mıdır istemediğimi konuşmayı ve cevap vermedi hala her hangi bir şekilde yada yarın yazar mı bilmiyorum?

Z kuşağı teknolojisinde çok geri olduğumu fark ettim. Mesaj atan kim?
Bahsettiğiniz kişi intihar sebebi ile artık hayatta değil demişsiniz. Görüşmek istemediğiniz arkadaşınız size mesaj attı, siz de rahmet dileğinizi söylediniz. Buraya kadar doğru anladığım varayımı ile söylüyorum. O da belki size hak verdi ve zaten öncesinde görüşmeme kararınız olduğu için sohbeti uzatmadı.
Bence böyle olmuştur.

Dünden beri çok tuhaf konular açılıyor; anlamak namümkün.

Dünden beri çok tuhaf konular açılıyor; anlamak namümkün.
Birkaç kez okuyunca, ne demek istediğini anladım. Snapli kısmı anlamadım ama o sorun değil.
Sadece, konuyu açarken neyi öğrenmek/paylaşmak istediğini çözemedim.
Evet tuhaf şeyler oluyor. Şaşıracak yerim kalmadı.

Bu sabah rüyalarım festival havasında olacak. Bamya, +1, UFO...
Ya ben dirty talk konusunda fikir verdiğim üyenin ihanet sebebi ile boşanma sürecinde olduğunu okudum bu gece. Üzüldüm de...
Zaten rüyalarım Alice'in harikalar diyarından daha ütopik.
Ama şu üç konu başlığının birleşiminden ne fantastik hikayeler çıkar.
Sabırsızlanıyorum hemen uyuyacam o rüyaları görmek için

Üniversitedeyken çok önemli bir dersin sınavına girmeden önceki gece çokça dua etmiştim. Rüyamda da ulvi şeyler görmeyi beklerken 18+ şeyler gördüm hep. Zorla asistana yapisiyordum rüyamda
Bu sefer bilinçaltım neler çıkaracak çok merak ediyorum ve korkuyorum aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…