- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Valla ben de dert paylaşan insanlardanım, burda çok tepki alacak konular da açtım ama kimse kalbimi kırmadı. Sonuçta bunu bilerek açtım dimi, bir de konuyu nasıl anlattığın önemli. Herkes benim fikrimi destekleyecek diye birşey yok.
Yani konu içerisinde tepki gösterilecek konuyu nasıl anlatıyorsun, cevaplara nasıl tepki veriyorsun bunu da sorgulamalı..
Açtıkları konulara çok tepkisel yaklaşım alan insanlar bence önce kendisini sorgulasın..
Ben iddalıyım bu konuda yıllardır kk da çözdüm artık. Mutlu olan insanlar ben mutluyum la la la diye yorumlar yapma, mutlu imajı verme gereksinimi duymaz. Özellikle üzgün olan insanların konularına valla bacım ben çok mutluyum sen derdine yan vari yorum hiç iyi niyetli olamaz. Kimse kusura bakmasın.Sen bittin arkadaşım
Şaka bir yana ben kalıbımı basarım gibi iddialı konuşmuyorum.
Özünde gerçekten çok dört dörtlüğe yakın hayatı olanlar vardır.
Ne mutlu Allah hepimize nasip etsin.
Ama bazılarının da aslında başkalarının mutsuzluklarından böyle beslendiklerine emin oldum bugün..
Konuyla ilgisi yok ama bu tavsiyeyi senden duymuştumnomunomuchua
Bugünkü tatilde kolları sıvayıp yaptım, teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1671371
Bozulmayan sarımsak candır ( :
Ya ben halk eğitimin kurs zamanlarını hep kaçırıyorum sayfasını takip etmeme rağmen facetebakayııımmm kaç mesajım var......21.306 bununla 21.307 olacak.
evet benim de dert konum yok.Allah'a binlerce şükür çözemeyeceğim bir derdim olmadı.ayrıca benim derdim olsa,ben bu derdimi kendim çözemezsem başkalarına nasıl çözüm sunabilirim ki.bu arada bazı yorumlar gördüm,derdi olmayanın bdv'de ne işi olur diye.emin olun ben eşimle en küçük şekilde tartışsam bdv'ye giremiyorum.o konular beni daha çok geriyor.ben rahatken,kafam sakinken okuyorum bdv'yi.
haa bu arada kursa gidin denenler garipsenmiş.evden çıkmak,değişik ortama girmek,farklı insanlarla tanışmak herkese iyi gelir.kafanız dağılır,sorunları kafanızda büyütüp durmazsınız.bu sene ben kursa başladım,sınavlarımız var ve epeyce ders çalışmam gerekiyor.bu nedenle kk'ya bile daha az girer oldum.
benden tavsiye Halk Eğitimin bedava kurslarını kaçırmayın.gidin görüşün,mutlaka ilgi alanınıza girecek bir şey bulursunuz.
Sirkenin içinde mi??Konuyla ilgisi yok ama bu tavsiyeyi senden duymuştumnomunomuchua
Bugünkü tatilde kolları sıvayıp yaptım, teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1671371
Bozulmayan sarımsak candır ( :
Ya ben halk eğitimin kurs zamanlarını hep kaçırıyorum sayfasını takip etmeme rağmen facetene ara oluyor kayıtlar biliyor musunuz??
Sirkenin içinde mi??
Denicem bunu,teşekkür ederimEylülün ilk haftası diye biliyordum ben ama
Hayır yağ içinde saklanıyor canım
Yok sadece sıvı yağ varSirkenin içinde mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?