Gerçekten olduğum yerde sayıyorum çok degisik bir ruh halindeyim ..

Siz olsaniz napardiniz?

• Zamana bırakıp olacaklari o zaman ogrenge

OY: 0 0,0%
  • Harekete zorda olsa gecmek

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Meriis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2
6
26
Bitirmem gereken bir universitem var .. ablam okudu bitirdi öğretmen oldu 2 yılım var .. müzik bölümü okuyorum okulum uzayacak biliyorum en kötüsü de ne yapmam gerektiğini bilip yapamamam. . Şuan sevgilim var 3 yıllik oda gidicek bu dönem şimdi seneye bambaska birı olarak gelmek istiyorum ama çok güçsüzüm ustesinden nasıl gelicem bilmiyorum ... arkadaş olarak yanımda duran bir insan yok .. 3 yıl boyunca dostum o oldu seneye oda olmayacak ben nasıl cikicam bu işin içinden bir yandan maddiyazsizlik okulun uzaması .. harekete geçemiyorum ..

Senin yerinde olmayı müzik bölümünü okuyup bitirmeyi o kadar isterdim ki nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
İlkokulda müzik öğretmenim Konservatuar için beni çok desteklemisti malesef babam izin vermedi içimde kaldı desem yeri...
bazen zor zamanlardan geçebiliriz ama pes etmek yok başarılar.

Bende cok istemistim. . ama gerçekten sürekli mutuzum kendimi 40 yaşında hissediyorum hiçbir şeyde hebesim kalmadı umut dolu içim aslında ama harekete geçemiyorum bit türlü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…